- 9 Eylül 2009
- 6.005
- 237
- 173
- 38
- Konu Sahibi gozdegokhan
-
al benden de o kadar bu nisanlilik donemdinde yedigim hakaretin haddi hesabi yok ya vardir am aaklinda bisi mesela ben kafaam dusundugumden daha cok harcadim gelinlik icin ama degdi ama yedigim hakaret aglamam cabasi yani ama onunla kavga etmekten iidir dunde tutturdu ne bicim ayna almissiniz ya biz begendim inan bana ardi arkasi kesilmio ama ne yapican iste atamazsin satamazsin.. alttan al tatlim ya inan bana bukadar sabirli oldugumu bilmezdim icime ata ata aglamaktan bi hal oldum esim desen allah razi olsun hic kizmio annem ne derse yapio bilioki tersi ters annemin kendi elbisese icin bile aklinda varmisbi model yeminle zor soktum dukkana denesin icerde ne var bilmiyoruz diye ki 20 30 elbise deenedi abartmiyorum 3 saat boyunca ayni dukkandaydik ama cok guzel seyler aldi kendine hem kina icin hem dugun icin yani herseyin en guzelini istioolar elalem ne der diye bidusunce var ya eski kafalilar diycem ama iste ki ben amerikada yasiyorum yani sadelikten yanaayim oyle satafatli tullu seyelre gerek yok butun gun officetim yani otel gibi ev bizim icin ama turk standartlarina gore dizdi ya inanmiycaksin cetik kolleksyionum bile var :) kisacasi sen bilirsin ki sunu da soyliyeyim ben nikahliyim evlendim yani ama dugunum haziranda inan bana bu fedakaarliklarin ardi arkasi kesilmiycek cunku biliorumki hamile olsam baska bebek olsa baska bak ben seni buyttum ben daha ii bilirim ben ben ben cabasi var resmen!!!!!
kızlar size hakaret eden anneniz bile olsa dinlemeyin. hakaret bu yaaa...
ben evlendikten sonra tam bir yıl tedavi gördüm.
sinirlerim hala çok bozuk.
bebek doğuncada aynı şeyler olacak. dikkat edin.
tamam annelerimiz bizim baş tacımız.
Allah yokluklarını göstermesin ama herşey bir yere kadar.
kızlar size hakaret eden anneniz bile olsa dinlemeyin. hakaret bu yaaa...
ben evlendikten sonra tam bir yıl tedavi gördüm.
sinirlerim hala çok bozuk.
bebek doğuncada aynı şeyler olacak. dikkat edin.
tamam annelerimiz bizim baş tacımız.
Allah yokluklarını göstermesin ama herşey bir yere kadar.
ya inan bana hayir demeye korkuyorum atio aglio bagirio babam desem canim benim annem uzulmesin diye cok alttan alio herseyi o istio diye onun istedigi sekidle yapio annemde herkesten ayni seyi beklio bide herkese karsi cok kalp kirici ne kayinvalidemki inanin bna simdilik bile olsa cok daha bana yakin ve anlayisli benim kayinvalidem ben nasil istersem sen sec guzelim der ya annem illahi bisi diycek girsede menopoza kurtulsak ..
aynı durumdayız demekki :) bnm kayınvalidemde bu resimleri gördü güzel olmuş sende beğendiysen al kızım dedi yarın gelip alıcaklardı ertelemek zorunda kaldım bu gerginlikten dolayı. hakikatten menopozdanmı oluyo bunlar acaba
ay bilemiyorum ki baska bisi dusunemiyorum desemde annem benim gecimsizdir yani oyle herkeseye takar neden kot giymis neden oyle demis nasil yemek nasil sac rengi herseye . ama biz 10 da 10 ya :) ay bilemiyorum o yuzden aldim onun istedigiini ama inan cok agladim icimden delice gece gunduz ama simdi icimde kaldi yani koltuk rengini kirmizi secicektim beyaz krem secti annem bakarsin cocuktan sonra secerim :) artik bende anne olunca karismaz diye umuyorum!~!!! ama mesela benim kalcam genis ve begendigimde esim ne olsa yakisio deseede kalcam cok dah abelirgindi ama annemle begendigimiz cok hos zarif durdu yani aslinda ANNEM MUTLU BEN MUTLU
Gelinliğin çok güzel, bence yakışmış da, ama annenle güzelce, yumuşakça konuş, birkaç tane daha bakın. Sen haklısın, annen haksız, bu çok açık; ama son noktaya kadar kalbini kırmamak için elinden geleni yap. Hem annenin kalbini kırmaktan kurtulursun, hem de düğün günü sana somurtarak bakmasını engellemiş olursun. Evlenince de her şeye karıştırmazsın, o zaman bu konuda mesafe koyman daha kolay olur.
ay bilemiyorum ki baska bisi dusunemiyorum desemde annem benim gecimsizdir yani oyle herkeseye takar neden kot giymis neden oyle demis nasil yemek nasil sac rengi herseye . ama biz 10 da 10 ya :) ay bilemiyorum o yuzden aldim onun istedigiini ama inan cok agladim icimden delice gece gunduz ama simdi icimde kaldi yani koltuk rengini kirmizi secicektim beyaz krem secti annem bakarsin cocuktan sonra secerim :) artik bende anne olunca karismaz diye umuyorum!~!!! ama mesela benim kalcam genis ve begendigimde esim ne olsa yakisio deseede kalcam cok dah abelirgindi ama annemle begendigimiz cok hos zarif durdu yani aslinda ANNEM MUTLU BEN MUTLU
güzelce konuşmayı deniyorum denememmi ama bilemiyorum bide o boyutu var düğünde somurtarak bakarsa tüm düğünüm sıkıntılı olacak
o yuzden ne onun dediigi ne senin deigin orta bisi buluncaksin!!! benimkisi hos pek orta olmadi en boncuklusu oldu ki yetmedi anneme etek uclarinada diktiricek diye randevu aldi hic karismiyorume sim sen cuvalda giysen benimsin ben seni aldim ya oglumuzun sunnetine yada baska zaman ne istersen onu giy bosverr sen mutlu ol diyo ki hakli evlendim ya gerisi tefferuat ~~ yani
cikmaam lazim canim yine beni haberdar et ne oldu bitti diye cok optum hepinizi kendine ii bakin ii hafta sonlari!! mutlu huzurlu hayirlara vesile olanindan olsun insallahh,.. ay varya iiki varsiniz therapy gibi oluoo ne guzel herseyimizi paylasiyoruzz seviyorum hepinizi tanimamis olsam bile!!!
bence hiç te basit değil hatta çok asil ve çok zarif
ben hep böyle sade çok kabarık olmayan modelleri beğeniyorum .
benim annem de gelinliğim konusunda aynı şeyi söylemişti kabarık olmaması ve kırık beyaz olmasına taktı .
hala da söyler o nasıl gelinlikti diye
ama düğün benim düğünüm zevk benim zevkim sen resimlerine baktığında ay annemin içine sindi güzel oldu mu demek istersin yoksa istediğim gelinliği giydim mi demek istersin?
resimlerde ki sensen eğer çok ta güzel yakışmış gördüğüm kadarıyla
Çok şık ve asil bir gelinlik hatta ben de şu an gelinlik alsam bu modelin aynısını alırdım o kadar beğendim yani.Güle güle giyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?