- 9 Mart 2011
- 147
- 80
- 323
- Konu Sahibi gozdegokhan
-
Eki Görüntüle 171092 Eki Görüntüle 171091
kızlar bu gelinlik nasıl sizce. annem bu konuda beni çok üzüyor. nişanlımla sırtı açık olsun istiyoruz. annem basit diyo. ben beğenmedim kendiniz gidin alın o zaman diye beni çok hırpalıyor. inanın ne yapacağımı şaşırdım. benim beğenmem önemli değilmiş. annemin beğenmesi önemliymiş gibi davranıyo. ne yapacağımı bilemez oldum. yorumlarınızı bekliyorum
gelinliğin modeli güzel ama sanırım denediğiniz üzerinize beden olarak küçük olmuş çünkü arka kısımdan biraz etler çıkmış ve hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkmış
yaaa ama sen giycen bikere hayatında kafana göre takıl bence kimseyi mutlu etmeye calışma
canim benim seni cok iyi anliyoerum bende bi elbise begenmistim deli oldum hatta esimde begenmisti tam alicaktikki annem aradi iste kadinin icine maglum olmus ne yapiosunzu flaan sakin almayin bi ar aberaber bakariz dedi inan bana 20 tane elbise denedim ve aklimdaki ilk esimle begendigimdi ama en sonunda bi tanesi olduki ikimiz birden cok begendikk o yuzden seni cok ii anliyorum gelinlik icin degil ama benim sehpam icin kavga oldu ha bide bulasiklik bi de ayna bi de hali bide tul annem herseye karisio ya evin eksigi bitmio ama benim istedigim bisi yokki evde sirf kiril,asin diye herseyi onun zevkine gore aliyoruz esimde canim benim sen icisleri mudurusun aranizda halledin benim icin sen mutlu ol diyo ama inan bana eger annen begenmezse sen begenerek almis olan bile icine isleyene kadar soyleyecek ya inan bana ben gittim mobilyaciya adeta cocuk gibi sehpami degsitirdim cunku annem begenmedi diye.. burnumdan getirdi ne zevksizsin ne oylesin boyleisn diyerek.. arkadasin biri demisya mutlulugumuza engel olmak istiolar diye cok ii anliyorum ve katiliyorum ama elden ne gelirki.. hqayatimizin heraninda varlar ve fedakarlik yapmak zorundayiz en azindan ben zorundayim kirilmasi annemin beni daha cok uzyuoosen icinden nasil geliosa oyle yap ama annenin icine sinmesi icinde bikactane daha dene bence..
haklısın. gerçi bir sürü mağazaya girdim çıktım. mağazada beğendiremiyorum ki. bi kere belirli bir fiyattan aşağı olan mağzaların kapısından geçmiyo. bize göre değilmiş. iyi bir yere gidiyoruz bu sefer kumaşını beğenmiyo. illa beğenmicek bişey buluyo.aynen ne zevksizsin, nasıl beğendin bunu, ne kadar basit gözüküyo arkası. sırtı açık gecelik giyeyimmiş evlenince v.b. bitmiyo arkası
Bence süperr kulaklarını tıka tatlım annene ben gelin olacağım dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?