Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl sizce kızlar?

gozdegokhan

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mart 2011
147
80
323
kızlar bu gelinlik nasıl sizce. annem bu konuda beni çok üzüyor. nişanlımla sırtı açık olsun istiyoruz. annem basit diyo. ben beğenmedim kendiniz gidin alın o zaman diye beni çok hırpalıyor. inanın ne yapacağımı şaşırdım. benim beğenmem önemli değilmiş. annemin beğenmesi önemliymiş gibi davranıyo. ne yapacağımı bilemez oldum. yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
ah bi anlasam. sırtı açık olmayan sanırım. öyle garip davranıyo ki. kendiside bu resmi gördü sadece. beğenmedim diyo. üzerimde görmeye bile gelmiyo. çok beğendiysen git al diyo o kadar üzülüyorum kii

Eki Görüntüle 171092 Eki Görüntüle 171091

kızlar bu gelinlik nasıl sizce. annem bu konuda beni çok üzüyor. nişanlımla sırtı açık olsun istiyoruz. annem basit diyo. ben beğenmedim kendiniz gidin alın o zaman diye beni çok hırpalıyor. inanın ne yapacağımı şaşırdım. benim beğenmem önemli değilmiş. annemin beğenmesi önemliymiş gibi davranıyo. ne yapacağımı bilemez oldum. yorumlarınızı bekliyorum

Gelinliğin şık ve zarif bence canım. En başta senin içine sinmesi önemli olan.
Yoksa ömür boyu içinde kalır. Hep öle diyolar.
Başka gelinliklere baktınmı peki. Bu gelinlik benim olmalımı dedin. Öyleyse sorun yok :)
Gelinliği annen giymicekki sen giyiceksin. Fikirlerini söylesinler ama sana bıraksınlar kararı.
herkesin bi tarzı hayali vardır sonuçta.
Bende bu aralar gelinlik bakma aşamasındayım. çok gezdim ve kafamı karıştırdım iyice.
Kaç haftadır arıyorum ama tam gönlüme göre bişi bulamadım =(

canım sen gıyeceksın nısanlında begendıyse l bence annen sırtı acık dıye mı sorun yapıyo yoksa gercekten begenmedıgı ıcın mı

ben evleneli beş yıl oldu. biz evlenirken annem bizi okadar çok üzdü ki.
herşeye karıştı ,hiçbirşeyi beyenmedi. eşimle aramı bozdu.
ilişkimizi zor toparladık ve evlendik.
ben anneme hiç kıyamam ama annem bana kıydı.
dikkat et, anneler herzaman iyiliğimizi istemiyor malesef!!!
:20: :20: :20:

anneler, kayınvalideler bazen nişanlılarımız filan biraz daha şatafatlı bişiler istiyolar heralde.
daha gösterişli olsun diyolar...
Ama onlar giymicekler ki :))
İşte güzel olalım daha güzel olalım istiyolar...
özellikle annelerin kızları için hayalleri hep oluyor galiba :)

gelinlik çok hoş ama sırt kısmını ben de beğenmedim. zevk meselesi.. önemli olan senin neyi beğendiğin,hayatında kırk defa evlenecek değilsin ya ne seni mutlu edecekse onu yaparsın :)

sırtı açık die basit görünüyomuş. bide kapris yapıyo sanıım. daha önce başka bir gelinlik beğenmiştim ama o 4000 tl di. sonra bunu denedim bu daha çok hoşuma gitti beğendim. bu sefer o pahalı olanı almadım die söyleniyo sanıyo ki pahalı die almıyorum aslında kendiside bilmiyo ne kadar saçmaladığını. ben beğendim diyorum canım nişanda kardeşine bile elbise alırken ortak karar verdik bunu sen beğeniyosun diyo aynı şeymi anlamadım gitti derdini öff öfff nasıl dertliyim.

gerçekten anneler bazen bizi üzmek çin ellerinden geleni yapıyorlarmı ne. beni böyle üzmeye ne hakkı var anlamıyorum. kimseyede anlatamıyorum sıkıntımı üzüntümü. yıpranıp duruyorum bi başımaa

Son düzenleme:
gelinliğin modeli güzel ama sanırım denediğiniz üzerinize beden olarak küçük olmuş çünkü arka kısımdan biraz etler çıkmış ve hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkmış

gelinliğin modeli güzel ama sanırım denediğiniz üzerinize beden olarak küçük olmuş çünkü arka kısımdan biraz etler çıkmış ve hoş olmayan bir görüntü ortaya çıkmış

bu haftasonu bir beden büyüğünü deniycem. ellerinde yoktu getirteceklerdi ama annemin bu muhabbetleri yüzünden bu hafta gidemicem maleseff. bide arkadan biritle iyice sıkıyorlar. modelini beğendirebilsem :(

canim benim seni cok iyi anliyoerum bende bi elbise begenmistim deli oldum hatta esimde begenmisti tam alicaktikki annem aradi iste kadinin icine maglum olmus ne yapiosunzu flaan sakin almayin bi ar aberaber bakariz dedi inan bana 20 tane elbise denedim ve aklimdaki ilk esimle begendigimdi ama en sonunda bi tanesi olduki ikimiz birden cok begendikk o yuzden seni cok ii anliyorum gelinlik icin degil ama benim sehpam icin kavga oldu ha bide bulasiklik bi de ayna bi de hali bide tul annem herseye karisio ya evin eksigi bitmio ama benim istedigim bisi yokki evde sirf kiril,asin diye herseyi onun zevkine gore aliyoruz esimde canim benim sen icisleri mudurusun aranizda halledin benim icin sen mutlu ol diyo ama inan bana eger annen begenmezse sen begenerek almis olan bile icine isleyene kadar soyleyecek ya inan bana ben gittim mobilyaciya adeta cocuk gibi sehpami degsitirdim cunku annem begenmedi diye.. burnumdan getirdi ne zevksizsin ne oylesin boyleisn diyerek.. arkadasin biri demisya mutlulugumuza engel olmak istiolar diye cok ii anliyorum ve katiliyorum ama elden ne gelirki.. hqayatimizin heraninda varlar ve fedakarlik yapmak zorundayiz en azindan ben zorundayim kirilmasi annemin beni daha cok uzyuoo :( sen icinden nasil geliosa oyle yap ama annenin icine sinmesi icinde bikactane daha dene bence..

canım bence gayet hoş gelinliğin ve bence gelinlik çok kişisel birşey. ben elimde olsa eşimi bile karıştırmazdım gelinlik seçimimde. gelinliği siz giyeceksiniz, nişanlınız da beğenmiş, ben olsam kimseyi takmam kafama, annemi bile. anneler biraz fazla karışıyorlar bu konuda, en iyisi kendi istedikleri sanıyorlar ama onların hayallerine ezdirmeyin kendi hayallerinizi. gelinlik o kadar özel birşey ki. ben giymeye doyamamıştım, hala da eşime derim her sene düğün yapalım gelinlik giyeyim diye. o yüzden sadece senin içine sinmesi önemli. ne yap et, kendi istediğini yap, yoksa ileride çooook pişman olursun ve bunun düzeltilme şansı olmaz canım. bu arada şimdiden hayırlı olsun, Allah bir yastıkta kocatsın:kkk::kkk:

canim benim seni cok iyi anliyoerum bende bi elbise begenmistim deli oldum hatta esimde begenmisti tam alicaktikki annem aradi iste kadinin icine maglum olmus ne yapiosunzu flaan sakin almayin bi ar aberaber bakariz dedi inan bana 20 tane elbise denedim ve aklimdaki ilk esimle begendigimdi ama en sonunda bi tanesi olduki ikimiz birden cok begendikk o yuzden seni cok ii anliyorum gelinlik icin degil ama benim sehpam icin kavga oldu ha bide bulasiklik bi de ayna bi de hali bide tul annem herseye karisio ya evin eksigi bitmio ama benim istedigim bisi yokki evde sirf kiril,asin diye herseyi onun zevkine gore aliyoruz esimde canim benim sen icisleri mudurusun aranizda halledin benim icin sen mutlu ol diyo ama inan bana eger annen begenmezse sen begenerek almis olan bile icine isleyene kadar soyleyecek ya inan bana ben gittim mobilyaciya adeta cocuk gibi sehpami degsitirdim cunku annem begenmedi diye.. burnumdan getirdi ne zevksizsin ne oylesin boyleisn diyerek.. arkadasin biri demisya mutlulugumuza engel olmak istiolar diye cok ii anliyorum ve katiliyorum ama elden ne gelirki.. hqayatimizin heraninda varlar ve fedakarlik yapmak zorundayiz en azindan ben zorundayim kirilmasi annemin beni daha cok uzyuoo :( sen icinden nasil geliosa oyle yap ama annenin icine sinmesi icinde bikactane daha dene bence..

haklısın. gerçi bir sürü mağazaya girdim çıktım. mağazada beğendiremiyorum ki. bi kere belirli bir fiyattan aşağı olan mağzaların kapısından geçmiyo. bize göre değilmiş. iyi bir yere gidiyoruz bu sefer kumaşını beğenmiyo. illa beğenmicek bişey buluyo. :( aynen ne zevksizsin, nasıl beğendin bunu, ne kadar basit gözüküyo arkası. sırtı açık gecelik giyeyimmiş evlenince v.b. bitmiyo arkası

haklısın. gerçi bir sürü mağazaya girdim çıktım. mağazada beğendiremiyorum ki. bi kere belirli bir fiyattan aşağı olan mağzaların kapısından geçmiyo. bize göre değilmiş. iyi bir yere gidiyoruz bu sefer kumaşını beğenmiyo. illa beğenmicek bişey buluyo. :( aynen ne zevksizsin, nasıl beğendin bunu, ne kadar basit gözüküyo arkası. sırtı açık gecelik giyeyimmiş evlenince v.b. bitmiyo arkası

al benden de o kadar bu nisanlilik donemdinde yedigim hakaretin haddi hesabi yok ya vardir am aaklinda bisi mesela ben kafaam dusundugumden daha cok harcadim gelinlik icin ama degdi ama yedigim hakaret aglamam cabasi yani ama onunla kavga etmekten iidir dunde tutturdu ne bicim ayna almissiniz ya biz begendim inan bana ardi arkasi kesilmio ama ne yapican iste atamazsin satamazsin.. alttan al tatlim ya inan bana bukadar sabirli oldugumu bilmezdim icime ata ata aglamaktan bi hal oldum esim desen allah razi olsun hic kizmio annem ne derse yapio bilioki tersi ters annemin kendi elbisese icin bile aklinda varmisbi model yeminle zor soktum dukkana denesin icerde ne var bilmiyoruz diye ki 20 30 elbise deenedi abartmiyorum 3 saat boyunca ayni dukkandaydik ama cok guzel seyler aldi kendine hem kina icin hem dugun icin yani herseyin en guzelini istioolar elalem ne der diye bidusunce var ya eski kafalilar diycem ama iste ki ben amerikada yasiyorum yani sadelikten yanaayim oyle satafatli tullu seyelre gerek yok butun gun officetim yani otel gibi ev bizim icin ama turk standartlarina gore dizdi ya inanmiycaksin cetik kolleksyionum bile var :) kisacasi sen bilirsin ki sunu da soyliyeyim ben nikahliyim evlendim yani ama dugunum haziranda inan bana bu fedakaarliklarin ardi arkasi kesilmiycek cunku biliorumki hamile olsam baska bebek olsa baska bak ben seni buyttum ben daha ii bilirim ben ben ben cabasi var resmen!!!!!

Bence süperr kulaklarını tıka tatlım annene ben gelin olacağım dersin:51:

ay ben diyemem oyle nazara beeddua cok inanirim heleki annenin bisi der isteristemez ne me lazim .. tas olurz vallahi !! ki biliyorum ki sahsen ne kadarda desem ben annem gbii yaopmicam buyuk ihtimalle bende aynisini kendi kizim olursa yapicam yani cunku aliskanlik oyle gorduk!!!

Back