• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinliğim arkamda bana bakıyor ben ona ağlaşıyoruz..:(

seni neden küçük görüyor .yaş , okuş konusu , güzellik konusu. evlendikten sonrada seni sürekli küçük görürse ??? bunu iyi düşün bence

yegeninin de sana ihtiyacı varmış.

Bu adamla ömür geçmez zehir eder sana herseyi ne olacaksa olsun bitir gitsin hele küçük yegnin bnce onu bırakma sana ihtiyacı war hayatını mahfetme eelenirsen çok pişman olursun

çok yazıkki bu onun tutarsız olduğunu gösterıyo ve gerçekten çook üzücü şuan merhametin kalbine fısıldayacak ve sen kalbının sesini dınlıyıceksın evlendıkten sonrada mantığının ama iş işten geçıcek :((( seni evlendıkten sonrada dınlemek ıstıyorum bılıyorum kı burdakıler ne yazarsa etrafındakıler ne anlatırsa anlatsın sen arkanı dönüp gıdıceksın ama çok pişman olucaksın keşke ınsan böyle zamanda mantığını konusturabılse ALLAH YÜZÜNE GÜLER DE HAKKSIZ CIKARIZ INŞALLAH MUTLULUKLAR CNM.

katılıyorum. bence ilk yazdıgınızı br daha okuyun o aslında ayna olacak kalbinizi nasıl actıgınıza bakın değişmek diye birşey yok değişmek gibi göstermek vardır kendını.yurtdısında tek basına olacaksın.kayınpedederin demiş ya ben oraya da yetişirim falan yasadıklarını sen bileceksın o evı sen ve nısanlın paylasacak ıkı guzel sey dediler diye bence hemen affetme moduna gelmemelısın. hayat senın dogru ınsanla evlenmen onemlı nede olsa cocukların babası olacak.

Ne diyelim..Umarım birdaha buraya bu konu hakkında konu açman nasip olmaz ve biz de sana ''BİZ DEMİŞTİK '' demeyiz

Ben de arkadaşıma katılıyorum. Evlenirsen eğer inşallah biz demiştik demeyiz. Yazdıklarından benim anladığımsa sen aslında kararını evlenmekten yana vermişsin. Çok meyilli görüyorum seni. Her seferinde şu konuyu artık okumayayım diyorum,sinirim bozuluyor çünkü. Gene de merak ediyorum. Küçük yeğen için özellikle meraklanıyorum. Hayırlısı artık.

canım bu adamın bi de evlendikten sonra değişme payı var ki bu değişme olumsuz oluyor genelde, onu da göz ardı etme bence

ortada bi iliski yokki neyi degerlendiriyim ben
sana hic firkini sormuyo beyfendi,boyle boyle olucak o kdr diyo yani

bence bu evlilik saglam olmaz,hadi nisanlinin karekterini bi yana koyduk
sen yurtdisina gidiceksin,orda o kayinpederden ne kadr cekersin Allah bilir
ailen yaninda olmadigi icin savunmasiz gorunursun

hem hayattan bu kadr cekmissin be guzelim,artik gulmenin vakti gelmedimi.

BI SORU: SEN BU ADAMLA NEDEN EVLENMEK ISTIYOSUN,ARTILARI NE ANLATIRMISIN ?

Yanlışlarını hatalarını göz göre göre bilerek evlenirsen kendine yazık etmiş olursun.Evlilik oyuncak değil bir ömür boyu biriyle aynı çatı altında yaşamak onla herşeyi paylaşmak.İyi düşün ölç tart.İlla üniverste mezunu olmak gerekmiyormuş demekki.Mezun olmuşta hayat okulundan mezun olamamış canım.Ne demek ya gerdek günü ailesine ispatlamak neyin ispatı.Sen ailesinemi eş gidiyorsun kendinemi?:47:O sizin özeliniz böylesi aile ana kuzusu bir adamla ömür geçermi bana kalırsa hiç geçmez.Üstelik ailen içinde üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Yağmurdan kaçarken doluya tutulma.Bırak gelinlik düğün vs herşey hazırda olsa.Hiçbiri senden önemli değil.Kendini bile bile ateşe atmak olur yaparsan.Mantıklı karar ver ve doğru olanı yap.:31:

2 ay önce nişanlandım 1 ay sonrada düğünüm var:( ama bu düğün olmamalı:(nişanlım yurtdışında ve düğünden sonra birlikte gidicez.evimizi tuttu,eşyalarımızı aldı,biletlerimiz alındı ve gelinliğim arkamda :( 2 yıldır birlikteyiz nişanlımla ilk günden beri ne kadar zor bir insan olduğunu biliyorum-anneside söylüyor bunu- onu kazanmak için o kadar uğraştım ki:( ama gururundan kurallarından hakaretlerinden bıktım usandım:( kız kardeşimde boşandı 4 yaşındaki kızıyla bizimle birlikte yaşıyor.annemle babamda boşandı.ben çoğunlukla babamla, kardeşim annemle yaşıyor.kardeşimin 1 yıllık kesinleşmiş cezası var boşandığı eşinin başına açtığı belalar yüzünden.hangisini anlatsam bilmiyorumki :( 2 ay önce evde nişanımı kendim yaptım bütün hazırlıklarımı ve nişanlımın ailesi uzakta olduğu için 2 gece kaldılar.tek başıma 3 gün hizmet ettim onlara ama babası giderken bana,bana danışılmadan hiçbir iş yapılmayacak kızlara sor gazabımı anlatsınlar sana dedi bir Allah razı olsun diyeceğine.kaç gün ağladım bilmiyorum nişanlımda babam böyle işte boşver dedi.birkaç hafta önce teyzemin oğluna kalmaya gittim eşiyle çok yakınız.izin verdi gitmeme ama sonra teyzenin oğlu elinoğlu dedi bana bende çok sinirlendim tabiki biz kardeş gibi büyüdük diye tepki verdim kavga çıktı.vay efendim dünya güzelimiymişim ben,bu kadar sorunlu bi ailem varmış ama o yinede beni kabul etmiş böyle,zaten okumamışımda (o lisans ben önlisans mezunuyum),aynı yaştaymışız bide ben küçükte değilmişim...o an yüzükleri çıkartıp fırlattım kafasına nasıl ağlama krizindeyim anlatamam metroda rezil olduk.o gün gitti tekrar yurtdışına akşama kadar özür diledi hatta 5 gün boyunca gittikten sonra.orada yalnız ya bunaldı iyice.annesini aradım bitti diye bana kızım sende söyleme herşeyi git nereye gidiyosan dedi ama bugünlük iş mi bu hiçbir zaman izin vermeyecek demekki.ben ilk geceden çok korkuyorum nişanlımda bunu biliyo.2 gün önce galiba ben düğünde regl olucam dedim kıyamet koptu.biz düğünden sonra köyde babasının evinde kalıcaz 3 gün, sonra yurtdışına gidicez ve ben bunu kabul etmişim.valla hiç farketmez öyle bile olsan kaçarı yok o gece olacak bi daha ben mümkün değil ailemi kız olduğuna inandıramam dedi.nasıl şoktayım anlatamam.15 yıldır istanbulda yaşayan çok iyi bir üniversiteden mezun adamın cahilliğine bakar mısınız?birde üstüne düğünde amcanın çocukları hariç hiçbir kuzeninle öpüşmeyeceksin sadece tokalaşacaksın dedi bana iyice zıvanadan çıktı.dün akşam kardeşimi aldılar şu an cezaevinde.annem perişan,yeğenim deseniz arkamda annesini sorarak ağlaya ağlaya uyudu.nasıl bir haldeyim anlatacak cümle bulamıyorum:( bu akşam nişanlıma bu işin olamayacağını yurtdışına gelemeyeceğimi 1 aya kadar kendimi ve ailemi toparlayamayacağımı söyledim yine kıyamet koptu tabi :( ama asıl kayınpederim ne diyecek ne yapacak uyuyamıyorum artık Allah rızası için bişey deyin bana ne olur:(
ayy canim yaa cok uzuldum ne kadar iyi bir kizsin ki bu kadar duygulari yaiyorsun yegeninin aglamasi anne diye diye uyumasi ufff ya acayip ettin beni..belliki aileye dger veren bir insansin cok gecmis olsun Allah kolayliklar nasibetsin ins...

Ah be yavrum, Ne bekliyorsunki bu durumda, evlenince bekar hayatından daha mı iyi olacak hayatın?

Bunun cevabını bul, bizi yorma... Ben vereceğin kesin ve geri dönüşsüz bir ayrılık kararınla senin adına sevinmek istiyorum :(

o adamla evlenmek için aklını falan kaçırmış olmalısın.kendine bu kötülüğü nasıl yaparsın ne kadar kıymetlisin sen haberın var mı ? titre ve kendine gel insanlar için de hiç bir şeyi yapma bu hayatı 1 kez yaşayacaksın! gerçekten aşk ve mükemmel adam var!!! inan bana!!lütfen bitanem kaç git yine de evlenme!!!

Allah ablani kurtarsin oncelikle.

Yurtdisina yerlesecegiz diyorsun.
Yurtdisinda daha fazla bagliliga, hosgoruye, guvene
en onemlisi sevgiye ve huzura ihtiyacin olacak.
Bende yurtdisindayim burda dogdum ama
esim nasil zorlaniyor anlatamam ustelik
biz gecici olarak geldik 1 yilligina tahammul edemiyor.
Ona destek olmak icin herseyi yapiyorum ama yetmiyor.
Sevdigin belliki kendisini bulunmaz hint kumasi saniyor.
Bu adamla trnin en guzel yerinde bile omur gecmez yurtdusinda
perisan olursun aile yok, arkadas yok bi turk bile yok..
Ayrica reglini umursamadan yaparim diyen adamdan
kac, nasil bir igrencliktir bu egoistlik.. Kelimelerle anlatamiyorum
icim kalkti!!! Zerre guvenilir gelmiyor bana, seni sakinlestirecegine
neler demis. Sakin evlenip hayatini karartma derim.
Yol yakinken kurtul sonradan bosanmak dahada zor olur!!

Allah yar ve yardimcin olsun..

öncelikle hepinize çok teşekkür ederim ilginiz,alakanız,tüm güzel dilekleriniz için.
uzun zamandır girmiyordum ya da arada girdiğimde de ne yazacağımı bilemedim çünkü o tarihten bu yana net bir karar verip karşı tarafada söyleyemedim.o kadar baskı,o kadar onore edici sözler duydum ki nişanlımın -eski nişanlımın-ailesinden.hatta kendisinden de.hiç beklemediğim bir performans sergiledi bana karşı son 1 aydır yaklaşık.kör ölünce badem gözlü olurmuş hesabı :)
ben affedip affetmemek arasında bocalarken o yine kendinden gayet emin bir şekilde barışmışız gibi hareket etmeye başladı.ta ki yeniden saçmalayana kadar :) artık gülüyorum çünkü Allah'ın gerçekten sevdiği bir kulu olduğuma inanıyorum.o kadar çok dua ettimki hatta bu gelgitler arasında bile Allah'ım ne olursun bir hatasını daha göster bana dedim 2. kez istiyorum bunu senden çünkü hala endişe hissediyorum emin değilim bişeylerden bu yakınlıkları kafamı mı kurcaladı bilmiyorum ama o ikinci bariz hatayıda yaptı sonunda :) ve büyük Allah'ım bunu bana gösterdi.öyle bir saçmaladıki çok değil 1 gün sonra yine pişmanlıkla geldi karşıma ben seni kaybedemem edemem sensiz olmaz ben onları ciddi söylemedim falan filan ....bugün hiç aramadı ama faceten yağdırıp duruyo.tüm dünya vazgeç desede umut yine fısıldarmış;bir kez daha dene diye.o umut artık bana salak muamelesi yapıyo :)
yeğenim hala yanımda ve çok şükür ki ben bu adam için bu küçücük meleğimi bırakmadım.her gece koyun koyuna yatıyoruz tosunumla :) seni çok seviyorum teyze deyişi yok mu herşeye bedel o :)
yarın sabah eşyalarını vermek için kardeşiyle buluşucam.aileside artık umrumda değil kim ne konuşursun.ki o barıştığımızı söyledi onlara biliyorum ama bu sefer hiç açıklama yapmıcam.gidin oğlunuza sorun dicem bakalım neler anlatıcak çok merak ediyorum bu sefer gerçekten komik bir noktaya geldik çünkü :)
hepinize tekrar tekrar teşekkürler yeniden...

biliyorum ki arkadasım mantıgın sana dogru olanını sölüor ayrrılmalısın diyor ama sen kalbine kapılıp bizden teselli cümleleri bekliyosun cunku hala umud ıcındesın kalbınle aklın arasında gıdıp gelıyosun ama
sana tavsiyem ...
ayrılman olur biliyorum çok acıyacak canın ama şimdi sadece ufak bi sıyrıkla atlatmıs olacaksın
ama ılerlersen kapanmayan bi yara haline gelicek bu ilişki o yüzden güsel kardesım bırak o yoluna gitsin şimdiden sana
böle yapan yarın neler yapmaz helekı gurbet elde teksen aılesı herkes senı ezmeye çalısır
bende yurt dısına gelın gıttım cok cektım yıne ben şanslı olanlardanım eşim iyi bir insandı vatanımıza dönduk kurtulduk
ama senın şansızlıgın nişanlının çok tutucu olması böle ınsanlar eşlerıne kan kustururlar
o yüzden kendın ıcın ailen için gelecegin için onu bırakmalısın ....

biliyorum canın acıcak ama zaman gectikce acın azalıcak ve bı zaman sonra unuttucaksın .... zaman herşeyın ılacı olucaktır ...

Çok özel değilse ne oldu acaba?

hiç özel değil hemde :)
ben 1 yıl sonra yurtdışından dönünce ne yapacağımızı sordum tabiki ailenin yanına köye gidicez ama ne kadar kalıcaz orda dedim.yeğenlerininde sünnet düğünü olacağı için özellikle gidecektik.bu arada bu konuyu ilk kez konuşmadık tabi ama köye mandıra kurma gibi bir projesi vardı işin başınada babasıyla eniştesi geçecekti.bizim için ek iş olacaktı yani bu.ama baktım bikaç önce bu projeye girişimler başladı.biz önce ev alıp sonra bu projeye girsek daha mantıklı değil mi dedim.neyse önce ev ya da proje bu konuyu geçtim.3 ay 5 ay belki 1 sene dedi köyde kalırız bir oda neyimize yetmez yeriz içeriz yatarız kalkarız :) aynen bu cümlelerle.tr de hazır bir evimiz olmayacağı için ben işimle ilgili başka bir projeye başlayana kadar köyde kalırız hemde köydeki işimiz başında oluruz dedi.bu kadarlada kalmadı sonra iş anneye babaya bakmaya geldi.ben tabiki yarın bir gün hasta olurlar birine bişey olur annemizi babamızı atamayız tabiki 5 oğlan kardeş 1 er ay sırayla bakarız dedim.onun annesi kayınpederinin altını bile değiştirmiş ben bakmaktan kaçıyomuşum :) böyle saçma ve iğrenç bir noktaya geldi işte bu konuşma.bende önce bi sinirden delirdim siz kendinize belliki ırgat arıyosunuz git köyünden bir kız al yabancılıkta çekmez hem madem orada yaşayacaksın dedim ve bitrdim.hemen kardeşini aradım ist da bi kardeşi hemen buluşalım eşyalarını vericem sana dedim.dün aradı benimki yine aşkım cicim senin sinirlerin bozuk sen istesen bile ben köyde kalmam istanbula nasıl aşık olduğumu biliyosun bende orada duramam iş inada bindide öyle konuştum demeler falan filan....

Nerdeyse bu evliliği yapacaktın. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki bir olay daha olmuş. Bence daha fazla irdeleme asla da kimseyle konuşma. Nişanlından adam olmaz!

Nerdeyse bu evliliği yapacaktın. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki bir olay daha olmuş. Bence daha fazla irdeleme asla da kimseyle konuşma. Nişanlından adam olmaz!

kesinlkle bende böyle düşünüyorum Allah'ın sevdiği kuluymuşum.büyük konuşmaktan her zaman çok korkarım ki bu kadar büyük laflar konuşan biriyle hayatımı kesinlikle birleştiremem.kınadığıyla kınanırmış ya insan bende onunla büyük lafları yüzünden neler çekecektim belkide kim bilir.
hep kızardım herşey eşle paylaşılmaz diyenlere.ne demek derdim ben herşeyimi onunla paylaşıcam o benim hayat arkadaşım dicem ama hayata dair bir sorunum olduğunda ileride yüzüme vurabilir diye paylaşmıcam.çok doğruymuş bu taktik ama insanına göre değişecek bişey bu tabiki.herkes böyle olacak diye bir kaide yok ama bunu yapana kadar insan bilemezde karşısındakinin bunu yapıp yapmayacağını.bir çok şeye inancım kalmadı yani sonuç olarak.kurtuldum belki ama benden çok şeyler götürdüğüde bir gerçek.tabiki bana kattıklarıda var onların hatrına hakkımı helal ettim asla kötü bir söz etmeden bitirdim.Allah herkesin yolunu açık etsin...

CANIM benim konunu okudum.. Allah hayırlısını nasip etsin inşAllah.. bana sorrsan nişanlının elbetde hataları çok olmuş ve onu enn iyi tanıyan sensin nasıl biri olduğunu neler yapıp neler yapamayacağına mutlaka kötü günlerinde yanında oldu yada olmadı hepsinin değerlendirmelerini senin yapman gerek ki doğru kararı verebilesin.. Ama aileyi sokma işin içine bence babası annesi böyle seni övdükçe genelde insan daha bir ezilir gibi oluyor.. ezilir derken hani kırmayayım da ayrılmasam mı acaba anlamında. sen kendini zaten biliyorsun o insanlarda senin ne kadar saygılı biri olduğunu görüp elbet kaybetmek istemezler ama evlendikten sonrada övgülerde yağdırsalar nişanlın değişmezzseee herşey boşgelir...hakkında hayırlısı olsun inşAllah.. ilişkiniizn bütününe dışarıdan baktığında sana net duygular vericektir.. ki bence mantıklı bir insansın doğruyu bulacaksın.. kendi doğrunu..

Back