- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.148
- 448
- Konu Sahibi duygusuzum
inş canım teşk ederim.yaşın kaç nişanlınla aranızda sorunlar nedir ne değildir bilmiyorum.aşılmaz çözülmez şeyler değildir eminmki..ama şunu kesinlikle söyleyebilirmki nişanlıyken mideni bulandıran seni mutsuz eden, ufakta olsa gözüne batan şeyler varsa bunlar evlendiğinde kat ve kat artarak mutsuzluğa sebep oluyor..çünkü şimdi seni rahatsız ediyorsa düşünki aynı evin içinde onunla yaşamaya başladığında daha çok rahatsız edecek...şimdiden önlemini almalısın sen mutsuz olcana bırakta onlar mutsuz olsunlar ..ben hep sustum duydum duymadım dedim gördüm görmedim dedim.saygımı yitmedim büyükler dedim fakat birde baktımki gitgide insanlar üzerimde hakimiyet kurmaya kalkıyor annesi teyzesi ıdısı dıdısı herşeyime karışıyorlar yok artık dedim bunlara bir dur diyeyim dur dedim kötü gelin oldum..en başta dur demeyi bilmeli insan .. diyemezse sonrasında insanlar alıştıkları için zorlarına gidiyor..nişanlın sana alıngansın komplekslisin dediğinde evet ben buyum işine gelirse demeyi bilmelisin...kimse senden kymetli değil.. sevgi de değerde karşılıklı alınıp verilen şeyler tek taraflı olduğunda yürümüyor zatenn..nişanlını en iyi sen tanırsın zaaflarını en iyi sen bilirsin. nelerden taviz verebilir neler yapabilir gözlemle..sensiz huzurluysa zaten seni sevmiyor demektir.çünki seven bir erkek sevdiğinden ayrı huzur bulamaz..
Canım ben 29 yaşındayım. nişanlımla bir iletişim problemimiz var.
Onun beni anlamadığını düşünüyorum. O da benim için öyle düşünüyor.
Bugün akşamüstü bir baktım o arıyor. Beklemiyordum.
Uzun bir çalıştan sonra açtım.
Soğuk bir ses tonuyla konuştum. Nerdesin sen merak ettim falan dedi.
Neden aramadın diyor? Aramadım dedim. gelmedin bana dedi.
dedim gelcek bir durum yoktu.
Dün arayıp sorcağına iş işten geçmiş o zaman soruyor.
bÖYLE işte. şimdi aramamaya devam etmeyi düşünüyorum.Çünkü beni geçen hafta çok üzdü ilgisiz tavırlarıyla.