- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.586
- 798
- Konu Sahibi duygusuzum
-
bu güne kadar kaç kere özür dilemiştir belli değil zaten :s kendime olan saygımı kaybetmeye başladığım için bu kararı aldım zaten çok geç kalmış olarak.
ama ciddiye almadı beni bitemez dedisonra da aç babama telefon söyle dedi saçmaladı durdu yani :S
Söyleyin sizde arayıp. Korkmayın. Sizde kararsız olmayın, net olun.
Ayrılamazsın deme haddinde değil.
O ayrılmak isteseydi anında kestirip atardı. Siz ''ayrılamazsın'' kelimesini söylemeye bile vakit bulamazdınız.
Bu sözleri kullanan, sizi aşağılayan bu adam zaten evlendikten kısa bir süre sonra sizden ayrılır.
ÜSTELİK YURTDIŞINA gideceksiniz bu kişiyle. Hangi cesaretle ?
Daha evlenmeden sizi ve hayatınızı yargılayan hatta aşağılayan,
Kör cahil zihniyetle kuzenlere yasak koyan,yaşantınızı kısıtlayan.
Bir telefonla sizi hepten huzursuz etmeye yeten bir adam...
Kötü bir eş olacağını daha nasıl anlatabilir bilmiyorum.
Okurken bir tuhaf oldum.
Öyle korkutmuş öyle sindirmiş ki sizi,hayatınızda çıkarmaya bile çekinir olmuşsunuz.
Ne olursa olsun mutlaka ayrılın hayata yeniden başlayın,evlenmek en kötüsü sizin için.
Rabbim ablanızı tez zamanda kurtarsın,sorunlarınızın hepsini çözümleyip feraha çıkarsın sizi inşallah.
Allah yar ve yardımcınız olsun.
amin hepimizin inş.
Arkadaşım,güzel kardeşim. Fikrimi belirtmiyorum şu anda;sana resmen yalvarıyorum.Kim ne hazırlığı yapmış olursa olsun düşünme,bitir bu işi. Sen kendine bunları reva görüyor musun?Bu türden hakaretleri haketmek için ne yaptın,mutlu olabileceğini düşünüyor musun sen?Evlendiğinde sana neler yapabileceğini bir düşün. Senin ihtiyacın olan kişi; sana,ailene değer veren,aşağılamayan,zor günlerinizde seve seve destek olacak biridir. Böyle kişiler var hayatta,karşına daha neler çıkar. Hem çıkmasa da ne olur ki? Allah'ıma büyük söylemeyeyim; böyle bir adamla hayatımı birleştireceğime ülkemde,ailemin yanında kalıp onlara destek olurum ben. Ki yazdıklarından sana ne kadr ihtiyaçlaı olduğu belli. Özellikle o küçücük meleğin,yeğeninin. Hayatını o meleğe bile adasan; bu tip bir adama adamaktan iyidir bana kalırsa. Lütfen bizi de buradan bilgilendir. Çok üzüldüm ve senin için meraklanıyorum
yazdıklarını okurken nasıl hissettiğimi sana anlatamam.demekki insanlar sadece yazarak bile birbirlerine duygularını geçirebiliyormuş ama yanında sana yapışık bile dursa anlamayan yine anlamıyor.mütevazi olamıcam ki onun tepesine binip isteklerini bi köle gibi yerine getirmeseydim burada yazan o olurdu ben değil.zaten zor olan hayatımı daha da zorlaştırdı benimde derdim neydi bilmem ki aldım bunu başıma bela yaptım ama Allah'ıma çok şükür her işte bir hayır var derler kardeşim gitmeseydi benim küçük meleğimin bana bu denli ihtiyacı olduğunu ve orta yaştaki anneannesinin ona yetemeyeceğini anlayamadan gidecek hem bu gaddar adamı çekecektim hemde bu küçücük meleği hem annesiz hem teyzesiz bırakmış olacaktım sonsuz şükürler ediyorum Allah'ıma.canım Allah senden de razı olsun ne kadar güzel yürekli insanlar varmış hayattaki şu an hayatımın dışındaki insanlara önyargılı ve güvensiz yaklaşmaya başlamıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?