- Konu Sahibi duygusuzum
canım ya, allah yardımcınız olsun. kızkardeşin, yeğenin, annen ve snin adınıza çok üzüldüm, en çok da yeğenine. onu teselli etmeye çalış, bir de sen böyle de annen de üzgün olursanızz o küçük çocuk çok kötü olur. ne olu, en azından 1-2 gün onunla çok ilgilen teyzesi. annelikten sonra dünyanın en güzel duydularından biri de teyze olmak sanırım, sen yeğenini teselli et.nişanlına gelince; sen ayrılmalısın bu adamdan er ya da geç. nesıl dayandın 2 sene, nişanlıyken bunu yapıyorsa canını sıkmak gibi olmasın ama evlenince daha zor olur. nişan atmamyım derken evlenip daha çok sıkıntılara düşersin.k..pederine gelince, belli ki seni sahipsiz görmüş. bi ara kuzenlerinden biriyle tesadüf gibi görüştürüp bi gözünü korkutun man.ak adamın, hasta ruhlu yaa. valla var ya bu tarz insanları okuyudukça gördükçe içimdeki şiddet meyili dışarı öıkıyor ki normalde birini çimdikleyemem bile. hiçbir şeyden korkma, güçlü ol. nasıl mutlu olacaksan öyle davran, hayat senn hayatın. geçen günlerin geri gelmez...
yeğenim için deliriyorum ben kendim çocuğum olsa heralde beni tımarhaneye kapatırlar falan diyorum :) dediğin gibi ben zaten çocukları çok severim ki yeğenim oluncaya kadar anladım ben çocuk sevmiyomuşum çok farklı gerçekten.annem git yuvanı kur kurtul bu dertlerden diyodu böyle sorunlar ayyuka çıkmadan önce ama şimdi gözü görmüyo kadının aklı çıkıyo bi kızım daha ziyan olacak diye.nişanlımla konuştum ama beni pek ciddiye almıyo bugün hiçbir şey yokmuş gibi aşkım canım bugün yemek takımı alayım ben kare mi yuvarlak tabak mı alayım diye :S ne tabağı diye bi çıldırdım ki telefonda.Allah sonumuzu hayır etsin inş. girdik bi yola ama :S