Gelinliği Olan Varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi GLKRKY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ne olmuş burda yaaa... bu ne insanlık dışı hareketler? bu accountu ben ve kardeşim kullanıyoruz... eşimin oturumu kabul olmadıgı için kardeşimle birlikte kalıyorum.. sadece resmi nikahımız vardı oturum için önce yaptırdık... şimdi düğün için elazığa geldik... bu konuda kimseyi inandırmak zorunda değilim... sadece 3-5 saat için o kadar paraya yazık diye buraya yazdım... ne bu şiddet bu celal şimdi? Sordunuzmu sorularınıza cevap geldimi hemen yargısız infaz yapıyorsunuz... Sorumlu arkadaş lütfen bu konuyu kapatabilirmi... İçten yardım etmek isteyenlere tekrar teşekkürler...

eksi msjlarını bi açıp okumanı tavsiye ederim cnm.dogumdan sonra kilo vermek falan yazmışsın?madem kardeşinle kalıyorsun hamile olup dogum nsl yaptınki..ayrıca biizm böyle düşünmemiz gayet normal kimseyi yargısız infazda yapmıyorus..msjların ortada onlara bakarak yorum yaptıkk..onca gelinlikle ilgili konu acanlar var hiç birne kimse böyle yorum yapmadıki yani durduk yere deil..

Son düzenleme:
Kendini acindirarak ilgiyi üzeirne cekmek istiyorsun,ama birsürü insanin üzüyor ve kiriyorsun, maksadin ne senin?
Allah seni bir gün acinacak hale sokar ozaman da sana inanan olmaz.

Tek kelimeyle terbiyesizlik senin yaptigin.

Bir de yargılıyorsun bizi pes yani....İnsanlık dışı derken anlayamadım pardon?????Üstelik aynı hesabı kardeşinle kullanıyormuşsun direk banlanma sebebi...Ben de yetkililerin bu konuyla ilgilenmelerini istiyorum...

kesinlikle katılıyorum bersucum, sadece nikahı var, gelinlik için yardım istiyor sonra da doğum sonrası kiloları için aldığı zayıflama desteği ürünlerden bahsediyor, gelinliğimi ben gerçekten ihtiyacı olan, alamayacak-kiralayamayacak birine vermeyi tercih ederim :umursamaz:

Arkadaşım baska hesap almak o kadar mı zor....anlayamadım ki ben....3 5 saat için herkes para verio ayrıca...durumun varsa neden buraya yazıosun ki anlamadm...neyse allah çarşına pazarversin...lmaz:

Tucecim haklısın nice insanlar vardır gerçekten gelinliğe ihtiyacı olan.En azından ben bu bayanı ihtiyacı olan biri olarak görmüyorum....Herkes sonuçta 3-5 saatliğine giymek için bir sürü para döküyor ,gelinlikçilere tasarlatıyor....Zaten iki kişi kullanıyormuşsunuz hesabı kim hamile ,kim evleniyor, kimin kocasının oturum izni çıkmış,kim dövmeci,kim krom kapsülü kullanıyor belli değilkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

her şey birbirine girdi gerçekten de kaydirigubbakcemile3 ben de gelinliğimi 3-5 saat giymiştim, benim için bu kadar değerli olan bir şeyi ihtiyacı olmadığı halde para vermemek için isteyen birine vermek istemem, herkes veriyor o parayı dediğin gibi :umursamaz:

Yani arkadaş madem hem kargo firmasında çalışıyor hem de çevirmenmiş(!) Tabi o yazan kardeşi değilse:roflol::roflol:Burda neden gelinlik aradığının da açıklamasını yapmıyorsa aklımıza tabi ki türlü şeyler gelir.Burda ajitasyon yapıp bizi üzmesine çok kızdım....klava:

Bir de canım aynen dediğin gibi millet durumu çok iyi olduğu için mi gelinlik kiralıyor ya da alıyor...Millet koskoca ev kuruyor TÜRKİYE şartlarında hem de...Yine de bir kereliğine giymek için hemen hemen bir beyaz eşya fiyatı kadar gelinliğine de para veriyor borçla harçla....:gitme::gitme:

bencede 500 tl verin,kiralayın canım..yurtdışındasınız.para ganidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…