ya ne olmuş burda yaaa... bu ne insanlık dışı hareketler? bu accountu ben ve kardeşim kullanıyoruz... eşimin oturumu kabul olmadıgı için kardeşimle birlikte kalıyorum.. sadece resmi nikahımız vardı oturum için önce yaptırdık... şimdi düğün için elazığa geldik... bu konuda kimseyi inandırmak zorunda değilim... sadece 3-5 saat için o kadar paraya yazık diye buraya yazdım... ne bu şiddet bu celal şimdi? Sordunuzmu sorularınıza cevap geldimi hemen yargısız infaz yapıyorsunuz... Sorumlu arkadaş lütfen bu konuyu kapatabilirmi... ıçten yardım etmek isteyenlere tekrar teşekkürler...
ya ne olmuş burda yaaa... bu ne insanlık dışı hareketler? bu accountu ben ve kardeşim kullanıyoruz... eşimin oturumu kabul olmadıgı için kardeşimle birlikte kalıyorum.. sadece resmi nikahımız vardı oturum için önce yaptırdık... şimdi düğün için elazığa geldik... bu konuda kimseyi inandırmak zorunda değilim... sadece 3-5 saat için o kadar paraya yazık diye buraya yazdım... ne bu şiddet bu celal şimdi? Sordunuzmu sorularınıza cevap geldimi hemen yargısız infaz yapıyorsunuz... Sorumlu arkadaş lütfen bu konuyu kapatabilirmi... İçten yardım etmek isteyenlere tekrar teşekkürler...
Bir de yargılıyorsun bizi pes yani....İnsanlık dışı derken anlayamadım pardon?????Üstelik aynı hesabı kardeşinle kullanıyormuşsun direk banlanma sebebi...Ben de yetkililerin bu konuyla ilgilenmelerini istiyorum...
kesinlikle katılıyorum bersucum, sadece nikahı var, gelinlik için yardım istiyor sonra da doğum sonrası kiloları için aldığı zayıflama desteği ürünlerden bahsediyor, gelinliğimi ben gerçekten ihtiyacı olan, alamayacak-kiralayamayacak birine vermeyi tercih ederim :umursamaz:
Tucecim haklısın nice insanlar vardır gerçekten gelinliğe ihtiyacı olan.En azından ben bu bayanı ihtiyacı olan biri olarak görmüyorum....Herkes sonuçta 3-5 saatliğine giymek için bir sürü para döküyor ,gelinlikçilere tasarlatıyor....Zaten iki kişi kullanıyormuşsunuz hesabı kim hamile ,kim evleniyor, kimin kocasının oturum izni çıkmış,kim dövmeci,kim krom kapsülü kullanıyor belli değilkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Tucecim haklısın nice insanlar vardır gerçekten gelinliğe ihtiyacı olan.En azından ben bu bayanı ihtiyacı olan biri olarak görmüyorum....Herkes sonuçta 3-5 saatliğine giymek için bir sürü para döküyor ,gelinlikçilere tasarlatıyor....Zaten iki kişi kullanıyormuşsunuz hesabı kim hamile ,kim evleniyor, kimin kocasının oturum izni çıkmış,kim dövmeci,kim krom kapsülü kullanıyor belli değilkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
her şey birbirine girdi gerçekten de kaydirigubbakcemile3 ben de gelinliğimi 3-5 saat giymiştim, benim için bu kadar değerli olan bir şeyi ihtiyacı olmadığı halde para vermemek için isteyen birine vermek istemem, herkes veriyor o parayı dediğin gibi :umursamaz:
her şey birbirine girdi gerçekten de kaydirigubbakcemile3 ben de gelinliğimi 3-5 saat giymiştim, benim için bu kadar değerli olan bir şeyi ihtiyacı olmadığı halde para vermemek için isteyen birine vermek istemem, herkes veriyor o parayı dediğin gibi :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?