Gelinliği Olan Varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi GLKRKY
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

GLKRKY

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar... Benim düğünüm olacak fakat gelinlik felan begenmedik... burada fiyatlar çok uçuk ve modeller de çok az... yardım edebilecek birisi varmı? 1 gecelik lazım sadece... düğün yeri elazığ... şimdiden çok teşekkürler...

cnmmm benim düğünde elazıda olcak ama bi sene varrr..benden sonra olursa düğünün sana verebilirm...tabi daha günü falan belli degil sadece yazın olcakk..

canım burdan bir sonuca ulaşman zor olacaktır sanıyorum.. almak istemiyorsan kiralayan yerler var internet üzerinden araştırıp onlarla irtibata geçmen daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum yada gittigidiyora falan bakmanı öneririm..
buarada tebrikler şimdiden Allah mutlu etsin..

Ank olsaydın ben verırdım cnm odunc sana ama elazıg pufffffffffffffff ınsallah bulursun

teşekkürler yorumunuz için... internetten buldum ama güven vermiyorlar... biz iletişime geçtik... selam demeden hemen parayı gönderin ne zaman göndereceksiniz gibi kelimeler kullanıyorlar... bilmiyorum bakalım artık... elazığda kiralama 300 den başlıyor... 2-3 saatliğine o para verilmez.... uygun birşey bulursanız haber verin lütfen... tekrar teşekkürler...

cnm sana T&S kılıç yardımcı olabilir. albümünde yazmıştı isteyene gelinliğimi werebilirim/kiralayabilrim die.. sewgiler..

36 beden ve ayın 25 inde...

cnm bu ayın 25 imi...yani telaşlandırmak istemem ama geç kalmadınmııı..bide yanlış anlamassan madii olarak sıkıntıda oldugun içinmii burada arıyorsunn..yoksa yazıkk bir günlügüne okdr para vermmiyeyimmi diyorsun..şahsen ben düğünlere verilen paraya gelinlige ıvır zıvıra çok acıyorum ama adet işte en güzelide olsun istiyorum..inş istedigin gibi bi gelinligi bulursun..aynı yerin gelini olcazkaydirigubbakcemile3

Gelinlik aradığınızı düğününüzün olacağını yazmışsınız ama nisan ayında evli olup doğum yapmış biri olduğunuzu yazmışsınız aşağıdaki mesajınızın kopyası.2 ay içinde boşanıp tekrar evleniyor olmanız ilginç.Bir de yurtdışında yaşıyorum demişsiniz.Arkadaşlar gelinliğini nasıl gönderecek size....

'''Mrb... ben dogumumdan sonra zayiflamak icin ilac arayisina girdim... birkac siteden siparis ettik kimisi gelmedi gelenler ise yaramadi :) esim turkiyeye geldiginde bir siteden alisveris yapmis... elma krom ve aci cehre ve catlakkremi getirdi... ben hemen eyvah dedim tabiki yine gitti paralar diye... catlak kremi ve aci cehreyi ben kullandim elma kromu ablam kullandi... ben 68 kilodan 53 kiloya düstüm 1 bucuk ayda... ablam ise 65 kilodan 57 kiloya düstü... ama o 2 ay kullandi... bende hicbir yan etki gorulmedi... yani heryerden ürün almamak lazim... yoksa bizim gibi bosa gider paralar... elma krom ve aci cehre tavsiyemdir... ''

ewet benimde kafam karıştı CADIARZU

kafamçokkarıştı

canım neden insanları bole yanıltıyorsun sen anlayamadım

bende üzülmüştüm valla yaa.....hani birilerine sorayım diodum....oldu mu yani bu

ay cnm yaaa ben böyle olaylara anlam veremiyorum..arkadaş gelinlik bulamadı diye üzüldümm ama bizi kandıryormu şimdii..kafamçokkarıştı.ben kimseyi kırmamak için kaç kes düşünerek yazıyorum buraya...yalan söylemek nekdr kolayy..madem yalan söylüyorsunn bariii birbiriyle baglantılı olsun..klava:

Ben de üzülmüştüm hatta elimde olsa veririm diyebilirdim....Ama diğer mesajlarını görünce içim burkuldu kendi kendini kandırıyosun malesef....Gerçekten ihtiyacı olanların da mağdur olmasını sağlıyorsun çünkü millet artık ihtiyacı olanlara da önyargılı bakacak sayende..........

valla benim düğün seneye inan evlenmiş olsaydım gelinligimi bi geceligine yollardım ama geri elime gelirmiydi o şüpheli işte...

İnanın irtibata geçmeyi bile düşündüm gelinliğim sandık bekliyo kızcağızın işi görülsün diye :sinifsinif:
Bersu saol canım gözümü açtın sırnaşık şey

:1shok::1shok: çok şaşırdım ya; bir mesajda gelinlik kiramak için yardım isteyen zor durumda bir insan, şimdi elma kromdan, acı çehreden bahsetmiş kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…