Gelinin tutum ve davranışları?

hızımı alamıyorum bir türlü....

resimlerine baktım ...canım abim ve gelinimiz......bence gercekten sevseydın ''gelininizi'' canım abim ve yengem derdin diy düşünüyorum yani tipik görümce davranısları ve tutumları

dışardan gelen kişi benımsenır gelın damat yerıne kızım oğlum olur seversin sevmessin ama saygı duyulması şart

Açtığı konularda var canım.

profiline galibaaa.

Hee baktım şimdi.
Kırmızılı gelin onu anladım. Daha önce açtığı konulard elbisesini gösterdiği için konu sahibini de tanıdım vizon elbisesinden. E peki o mürdüm/mor elibseli kim? Öteki görümce mi? Bir de siyahlı biri var... Yüzüğü takan da pek babacan bir amcaymış. Ufaklık kızlar sevimli. Ha bir de son resimdeki öteki kırmızı giyen kim???
Ay bütün sülaleyi tanıtmışsın kuzum sanal aleme. Güvenlik açısından kaldır bari yaaa. Bu ne? Hiç değilse yüzlerini karalasaydın. Hayır yani bir de resimlerini koyduğun insanların bütün özelini gleip anlatmışsın, yolda gören tanıyacak artık....

Görümcelikte on nurmasın ama, bravo.
Aslında bu konu iyi oldu. Böyle aileler yüzünden dağılan yuvalarda karşı tarafın bakışını da öğrenmiş olduk. Valla ben sana birşey diyeyim mi? Siz böyle devam ettiğiniz sürece iki ihtimal var. Ya abin sziden kopacak araya büyyyüüüüük bir mesafe koyacak ve mutlu olacaklar ama siz abini kaybedeceksiniz. Ya da abinle GELİN ayrılacaklar. Başka türlü yürümez bu gemi. Bak demişti dersin. Bu ne ya? Elibseydi, fotoğraftı, koltuktu, paraydı, perdeydi vs vs. Incık cıncık. Bırakın insanları kendi haline ya...

Ayrıca ALbümün adı "CANIM ABİMİN VE gelinimizin .... " Çok komiksiniz ya..

Yok cnm ya dank edecek olsaydi benimkine dank ederdi.
Ben boyle davranmamaliyim derdi gorumcem.
Kendi gorumcesi, kayinvalidesi fenalar.
Normalde esimin ailesinde hic kimse yok, bu denli karissin, yada farkli davranislar sergilesin.
Ben cektim, bende cektirecegim diyor sanirsim:)))

Doğru diyorsun. Kimileri ben çektim o da çeksin zihniyetinde maalesef. Allah ıslah etsin ne diyeyim...

Son düzenleme:

ay şiştim resmen ya. kızım sen ne ayaksın ya :) ağzımı bozcam ha. ya sen kaç yaşındasın yengenler kaç yaşında. senle mi evleniyor yengen. seni niye hoş tutsun. saygıdan bahsedip duruyorsun. küçük olan sensin. az sen saygılı ol. anneni övüp duruyorsun ama sein bu tavırlarının sebebi evde bu konuları konuşmanızdan kaynaklanıyor bence. ha bire evde de çekiştirip duruyorsunuz gelini dimi. Abinizi de doldurup nişan attırıyorsunuz. yazık yaw. inşallah tez elden evlenirsin december. geline acıdım ya. yada hakikaten bitsin bu iş gelin evlendikten sonra daha çok çeker siizin elinizde.

ama olurmu canım benim rahat bırakılırsa gelinle damadı aile bağları kopuk olmuş olur.böyle herşeye maydanoz olununca gelin gelinliğini bilsin denilince gelinin oturacağı koltuğa bile karışılırsa anca aile bağları sıkı olurmuşşşş..

Son düzenleme:

ay çok güldüm buna yaa ilahiçok doğru ama birtek kayınpeder üstüne düşeni hakkıyla yapmış bide arada kaynamış

bence bilerek yapıyor çünkü baydı artık nato kafa nato mermer dedikleri bu olsa gerek

ya vermeyin abini kopartamasın sizden siz abinizi gelin ediyorsunuz resmen bu ne yaa

sanane?bak bu yaptıklarının aynısı başına gelir diyoruz hiç mi korkmuyorsun?

Kesinlikle dedigin gb oluyor.
Ben cok isterdim, benim buyugum, esimin ablasi (1yas var aralarinda sdc), benimde ne guzel ablam olur diye seviniyordum.
Ama nerde???
Baktim esimi doldurup doldurup uzerime saliyor, evimin huzuru kaciyor.
Aynen dediginiz gb, araya buyuuuuukkkkkk bir mesafe koydum.
Esim evimizde anmiyor bile artik.
Huzurlu muyum, ewt huzurluyum.

kızlar konu sahibi arkadaşın açtığı konulara göz gezdirdim de,hepsi abisi ve GELİN le ilgili...
çok komik değil mi,derdi hep onlar,ev kredisi alcaklarmış çok pahalıymış,olmazmış,yok gelinlik modeli beğenmiyomuş,yok mobilya bakmayı bilmiyomuş,yok fotoğraf çoğaltmamaış..
yazık bu december a cidden üzüldüm,hayatında hiç bir şey yok,geline takmış kafayı...
bak canım sana tavsiye,yapabilrsen arkadaş ed,n,kaprislerden kurtulmaya çalış,gerekirse yardım al,iyi ve fesat olmayan bir insan olmaya çalış... önc ekendi hayatınla ilgilen ki,başkalarının hayatına bakacak zamanın olmasın..kendi hayatına bak ki,herkes rahat nefes alsın..
1 tutam sevgi,1 tutam dürüstlük,1 tutam sevecenlik,1 tutam mutluluk,belki 1 tutam da AŞK seni iyi biri yapamaya yetebilir,yapabilrsen...:)
hadi canım reçeten de tamam...

Son düzenleme:
abim evli ama eşine her zaman adıyla hitap ederim ve kendisinden bahsederken de adını kullanırım. yenge demek bile bir tuhaf geliyorken 'gelinimiz' lafı çok tuhaf geldi bana.

sende gelin olacaksın arkadaşım uzaktan böyle konusmak kolay tabi....ama sen gelininizin yaptıklarını yapma kayınvalidene göre düzenini kur...biz yanlıs şeyler söylüyoruz sana

Valla ben annesinin bile bu kadar taktığını sanmıyorum. Sonuçta "gelin" o kadar kötü olsa "Kızın içinde kaldıi kırmızı koltuk alalım." der mi kayınvalide? Demek ki o kadar da kötü bir gelin değil ki kaynanası hala gönlünü hoş tutmaya çalışıyor. Fesatlık kaynanada değil de görümcede bence. Baksanıza batmış bunlar kıza.
Ha öte taratftan, kayınvalidede usul hatası var. "Kızım sen kırmızı koltuk diyordun, istersen gel oturma odası için bakalım sana." dese çok makbule geçerdi. Ama ben de istemem doğrusu gidip bana sormadan koltuk alınmasını. Üstelik ben o odayı ütü odası yapma niyetindeysem. Ben de evlenirken" oturma odası yapmayacağım" dedim, üstelik de dhaa moda filan değilken bembeyaz koltuk yaptırdım. Kendi annem dahil herkes uyardı, kayınvalidem de uyardı. Ama ben gene istediğimi yaptım, içimde kalmadı ohhh. Ama hiç kimse de bana emrivaki yapmadı, "vayyy ya sigara düşerse bilmem ne?" demedi. Herkes insanca uyarısını yaptı çekildi.
Öfff yazacak çok şey var da... Şişttimmmm.

'Gelin' kızı tanıyan biri yok mu burada? Uyarsa bari kızcağızı :)

Sonra onlara gittik,bu siteye üye olamamış,üye yaptım,gayet normal bir şekilde konuşuyorum

kizlar abim ve nisanlisi konusunda gelinde uye oldugu yazio uye yapmis ordan ulasabilirsiniz bence bi bakin

Fotoğrafları görünce şimdi anladım :))

Gözlüklü olan kız görümce sanırım :))

E tabi geline göre çok çirkin bir görümce olunca kıskançlık da olur tabi..:))))

görümcemi çirkin gelinden?gözlükler kaç derece hanımefendi 10 mu,kusura bakmayın da yengesi 40 yaşında görünüyor,kızcağız daha 20li yaşların başında?
valla görümce gelinden güzel gelinin kıskanıyor olması çok daha makul...

herkes kayınvalide,ve görümcelerinden çektiği bu kadar önyargılı oluyorsunuz ,kimi yazılarınıza o kadar çok gülüyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…