Gelinin tutum ve davranışları?

Allah sana senin gibi gorumce, annen gibi de kaynana versin insallah. Amin.

sen sadece kara çalı olmakk istiyorsun.seviyorum abimi kisvesi altında kendinize robot istiyorsunuz.sen varya öle bi aileye düşecenki bu kafanla bize değil ailene dert olacan.çünkü ablamın ergen görümceside böle çemkirdi daha 16 yaşındaydı.ilk evliliği o iyi niyeti çemkirmesinden dolayı 8 ay sürdü ve hamile ayrıldı.şimdide kendi 27 eşide 45 yaşında 2. çocuğunu doğurdu adam evde kendi çalışıyo.sırf iyi niyetinden.hiç üzülmedim çünkü ablama çok yaptı etme bulma dünyası işte.

valla arkadaşım bu gelin gelinliğini bilsin demek ergen görümcelerin gözünde kul köle insan olmayan değişik bi varlık.çünkü ergen görümceler ilerde gelin olmayacakları için böle totodan atıp ezber ezber konuşuyolar

sen abimi koruyacağım diye bi işlere kalkııyosun ama

ileride bu yapılanlar unutulmuyor sizin yüzünüzden onlar ayrılsalar bunun hesabını kim verecek?

hadı evlendiler senın bu tutumun davranışlarını gelin unutacak mı?

abınle araları bozulacak sen abın mutlu olsun isterken mutsuz edeceksin onları sonra bu ınsanların arasına girmek de günah bilmem farkında mısın nasıl hesabını vereceksın?

basit geliyor sanırım bu kayınvalidecilik oyunu sana

ama pahalıya patlayabılır sonuçlarını düşünmüyorsun...

kızlar bu arada bir hatamı düzelteyim yeteneksizsinizde birinci olan köpeğin adı alax değilde max.

Görümceye ne ki bu işler..

Ben de görümceyim ama karışmam etmem..

Siz kötü kaynana modeline bürünmüşsünüz görümceliği aşıp ..

Ya iyi kaynana rolüne bürünün ya da görümceliğin sınırında kalsın

Resim mi koymuuuuşşşş?????????????? Yok artık!

ah ahh kendine çok yazık ediyor farkında değil.ben gördüm böyle totodan konuşanları.en moktan görümcenin ve kaygananın eline düşer.

inşallah sen gelin gibi gelin olursun burdaki bütün kadınlar bende dahil malesef gelin gibi gelin değiliz..dilimiz uzun hakkımızı savunuyoruz....
haksızlıga gelemiyoruz....geçimimiz pahasına olsun mücadelemizi veriyoruz....kayınvalideler
ve görümceler sevmez böyle gelinleri

Amannnınn 6 tane görümcem var kayınvalidem de dahil hiçbirii hiçbirşeyime karışmaz ,allah senin gibisini vermesin ....Sanırım senin amacında bu zaten eminim hoşuna gidiyordur burda sana küçük kayınvalide felan denmesi değişik bir ruh hali allah GELİNİNİZE sabır versin valla..bu kadar yazılan şeyden sonra hala anlayamıyorsunuz ya o gelincağızın vay haline...Szin sayenizde ne evlerinde huzur olur nede mutluluk...yazıkkk

Resim mi koymuuuuşşşş?????????????? Yok artık!

Evet.Abisi ve yengesinin nişanını ilan etmiş tüm sanal ortama.Aklınca o an mutluluğu paylaşmış şuan ise atıp tutuyor.Dolayısı ile merak eden herkes evlenecek kızın hem resmini gördü hemde bencil görümceyi gördü.Düşünsenize tüm çevreleri aile içi çekişmelerini öğrenecek bu şekilde,tam rezillik.

kızlar sıkı durun ergen görümce yine sessiz birazdan kesin nöbetçi görümce gelir

şükür rabbime benimde görümcem yok.kaynanamdan 2 tane olsaydı aman amannnnnn

Konu sahibinin yengesiyle ilgili açtığı bir önceki konuda kendisine ne kadar yanlış yaptığı, her işe müdahale olmaması gerektiği defaat kez anlatılmış ama söylenenler buhar olup uçmuş olacak ki yine benzer bir konu açma cesaretinde bulunabilmiş. İnsan 7'sinde neyse 70'inde de odur maalesef. Böyle gelmiş böyle gider. He ne zaman ki kendisi gibi bir görümceye denk gelir o zaman dank eder ama yine de düzeleceğini sanmıyorum.

Fotoğrafları görünce şimdi anladım :))

Gözlüklü olan kız görümce sanırım :))

E tabi geline göre çok çirkin bir görümce olunca kıskançlık da olur tabi..:))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…