Gelinin tutum ve davranışları?

gelin kocasini birakacak ilk gorumcesini sonra kayinvalidesini pohpohlicak !!! ayyyy gelinin gecimini bozcaklar ya

davranışların ve yazdıkların tam aksini gösteriyo farkında mısın
9 kere düşünüp 1 kere konuşmuş hali bu olamaz bi insanın yoksa
sen şu mantığınla kendini yengenden çok çok daha beter durumlara sokarsın emin ol

benim buradan anladigim 20 yasindaki ergen gerisi gorumcesini sabahtan aksama pohpohlayip sanki kendisi degil de gorumcesi evleniyormus gibi davranmasi gerektigi. bilmis gorumcemiz boyle buyurmus

ben pes ettim arkadas... nato kafa nato mermer

çok çok özür dilerim benimde anladığım şu yeteneksizsinizde alax varya birinci olan sevimli köpeğimiz.onun gibi sahibi ne derse onu yapmak.kalk alax,git alax,şu yap alax bunu yap alax,ye alax iç alax.

Hanimlar konu almis yurumus ve ne yazik ki gorumce hala farkinda degil.
Okudukca aklima geliyor benimde.
Bende nisanda cekilen fotolar arasinda, gorumcemin fotolarini f.....k a eklememistim:))
Ahhh benim kocada, nisan hazirliginda, bana soruyor, askim hangi rengi seviyorsun?
Neden sordun askim? Ablam sana gecelik, camasir alacakta, senin begendigin renkleri alacakmis:))
Dusunun bakalim neden fotolari koymamisim:)))
Ahh benim kocacim da, bana surekli iyi niyetinden, seni bizi dusundugunden diyip duruyordu ve hala da ayni fikirde.
Halada dune kadar gorumcem beni esime sikayet ediyordu, kandil soyle dedi, boyle yapti diye.
Noldu peki sonunda, tum iplerimi kopardim. Ve artik gorusmuyorum bile.
Ablasiysa o gorusur. Beni artik baglamaz. Vala cnm sende burada yazilanlardan kendine ders cikarmaya bak.
Birde ev mevzusunda da, gorumce hanim, daha ben turkiyeye doner miyim, donmez miyim o bile belli degilken, benim oturacagim yere karar veriyor kendince.
Bunlar benim tarafimdan hicte iyi niyetli olarak algilanmiyor, yarin seninde basina gelince goreceksin.
Daha simdiden olmayan evimin perdelerinin derdine dusmustu:))) Sabir Rabbim.
Neden boyle davraniyor peki? Kayinvalidem, kayinpederim melek gibilerdir.
Anasinin babasinin yapmadiklarini kendi yapmaya calistigindan.

galibaa amaa çok beklerrrrrrr.

canım onlar düşünsün geçimi.sen niye düşünüyorsun
sürekli kızı çekiştirip durmayın.beğenmesin size ne.

canım abinde de hata var.herşeyi size mi anlatıyor??
bayan kuaförü fiyatı,perde fiyat demişsin.
bunları gelininizde bilir pekala.annenizi niye karıştırıyor.

pardonda nerden çıkartıyosun bunu
kız mı dedi sizi ortadan ikiye bölücem diye.
kafanızda kurgulamışsınız sürekli kızı konuşuyorsunuz evde.
kıbrıs demişsin gitsin size ne evlendikten sonra o çekecek sıkıntısını
sürekli bir eleştri halindesin.
sana mı sorsun napalım diye?
ne bekliyorsun?

Bilsin kardeşim gelinliğini.
Kendinden küçük görümcesini sürekli arasın sorsun.
Araları bozuk olduğunda özürler dilesin.
Kendi evi için karar veremesin,eşyalarını kendisi seçemesin.
Bu süreç içerisinde kimseden fikir almasın,yanlış anlaşılıyor sonra ailesi fitliyor oluyor çünkü.
Sonra konuşmasın mümkünse.Konuşunca karşı tarafın kalbi kırılıyor.
Aman ne bileyim işte yemesin,içmesin,nefes almasın,hali hazırda beklesin sürekli.

Çok yanlışsınız çok. Gelininizin hataları olabilir ama siz çok kinlenmiş nerdeyse düşman bellemişsiniz. Nişanlılık döneminde düğün arifesinde bu tür problemler çıkar, bizde de yaşanıyor. İlla ben abimi düşünüyorum onun haklarını savunacağım diye düşünüyorsanız da şikayet edeceğinize biraz ara bulucu davranabilirsiniz. Gelininizi rezil ettiniz her şeyi döktünüz ortaya ne sigara içmesi kaldı ne gelinliği. Gelinimiz gelinimiz diyorsunuz yengem bile diyemiyorsunuz. Yok aramıyormuş aramasın mecbur mu? zaten evlendikten sonra görüşeceksiniz. Ama böyle davranmaya devam ederseniz, aradan yıllar geçse bile unutulmayacak aranızda hep mesafe olacak. İleride kendinizde bu aşamalardan geçtiğinizde anlarsınız diyeceğim ama anlayacağınızı sanmam.

pardon da ne hakla sen bu şekilde yazı yazabiliyorsun..annemin tarafını tutmak gibi bi konu yok,herşey ortada..

hak vediğiniz konularda söylersiniz sevinirim..

konunuzun ilk sayfalarında yazmıştım,onca yorum içinde karıştı tabii..yengenizin ilk baştaki o gereksiz çıkışı ayıptı mesela,size bu konuda hak vermiştim.ama okudukça sizinde en az yengeniz kadar lafınızı bilmediğinizi gördüm..siz farkında olmadan rol çalıyorsunuz aslında,k.validecilik oynuyorsunuz ama abinize zarar verecek bu tutmunuz.

Kizlar ne soylersek soyleyelim bos anlamazlarki biz abisini veya kardesini oglunu ellerinden alan kisileriz, kislancliktan bide ilk zmnlar sinirlari koycaksin canlar yoksa boyle oluo iste hos koymasanda oluo bnm gorumcemde cok kiskanc , cocukluguna veriorum ben ama bazen cok zoooooor oluyo

Kizlar ne soylersek soyleyelim bos anlamazlarki biz abisini veya kardesini oglunu ellerinden alan kisileriz, kislancliktan bide ilk zmnlar sinirlari koycaksin canlar yoksa boyle oluo iste hos koymasanda oluo bnm gorumcemde cok kiskanc , cocukluguna veriorum ben ama bazen cok zoooooor oluyo

2 tarafta hatalı hadi karsıdaki kız küçük cahil diyelim onun karşısında görmüş geçirmiş evlenmiş bir kadın var cahilliğine gelmiş bir laf etmiş annenin üstelik nişan arifesinde bunu abine anlatması cok cok yanlış kırılmıs alınmıs olabilirdi ama gelin adayına söyleyecekti o an olayın muhattabı o..(surat asma mevzusu)

düzeni kuracak onlar evlerinde istediklerini yaparlar istedikleri esyaları alırlar buna 2 taraf büyüklerinininde karışmamsı gerekir

gelim adayına gelinc bazı şeyleri fazlaca abartmıs ve özür dileyerek söylüyorum ne oldum delisi olma yönunde ilerliyor

acaba abisi saf falan mı aklı selim değil mi acaba bu kadar abiyi savunmaya çalışmak çok mantıksız

Bu arada benim görümcem (böyle görümceler gördükten sonra şükür ki yokmuş diyorum) yüzlerce kişinin üye olduğu bir portala benden habersiz nişan resimlerimi koyacak, arkamdan atıp tutacak, ahkam kesecek işte o zaman bütün ilişkimi keserdim kendisiyle. Keşke arkasından neler çevirdiğinizi görme fırsatı olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…