Gelinin tutum ve davranışları?

fazlalııgı var ondandr töbe töbee
benim de kıızım olacak teyzeleriiiii bugn ögrendimmm

Neticede "gerçekten saygılı" gelin adaylarımız da var di mi Şekil 1A halen sayfada mevcut. Belki onlardan olur, böyle çekmez.

Bu arada henüz gelin olamadım ben ama bu akşam gelin olmuş kadar oldum

elbette tatlım saygı da kusur etmeyen gelinler aileler de var bunlara da bişi demiyoruz zaten
haklıya hakkını vereceksin dimi amaa....inşlh sende birgün gelin olur çok mutlu mesut olursun
tatlım

şekerim sabah beri yazyoz burda konu sahibi ortada yok nöbetçisi var
ama konu sahibi bu yazdıgını duysaaa biz iyi niyetliyiz der çıkar
senn güzel şeyller yazmşsıın ama anlayan yok

Hayır bide kızın arkasından konuşurlar yüzüne gelince canım cicim yaparlar.Doğal olarak kızcağızda ne olup bittiğini anlamaz.İyi niyetli olsa zaten buraya yazacağına alır karşısına yengecim gel konuşalım dertleşelim der.

nöbetçi görümce ha komikmiş.
ben hem görümce oldum hem gelin. önemli olan gelin görümce değil iyi niyet. konu sahibinin önceki konularını da okudum da gerçekten iyi niyetli değil. konu sahibi gelin olunca da kaynanaya kök söktürür. bu dünya böyle. iyi niyetliler gelinde olsa kaynana da olsa ezilir. böyle baskın olanlar her şekilde işin içinden sıyrılır.

ben şunu bilir şunu söylerim ki bir gün o kıza yaşattıklarının aynısı senın de başına gelecek ve sen o kızı işte o gün çok iyi anlayacaksın

akıllanırsan gider helallik istersin akıllanmazsan da içinden düşünüp evet aslında haklıymış ama... ile başlayan cümleler kurarsın kendi kendine...öbür tarafta helalleşirsiniz artık...

aaa ayol olurmu tamamen iyi niyetli aa bak çok ayıp ediyoruz amaa
iyi niyetli( yengesine gelin diye kız )diye hitap ediyor
iyi niyetli (abisinee yengesini kötülüyor)
çok çok iyi niyetli burda deşifre edip resim yüklüyor
çok saf niyetli ewinin tüm ayrntısıını annesi ile düşünüyor

Sevgili konu sahibi gerçek görümce ve nöbetçi görümce,
itiraf ediyoruz,biz hepimiz o gelinin yakın arkadaşlarıyız,Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden :) Aslında bir tek ikiniz doğru biliyorsunuz ; bu kadar,birbirini tanıyan (!),yakın arkadaş olan (!) insan yanlış biliyor.

NOT:İnşallah yaptığım ironiyi anlayabilirsiniz,kaporaya kaporta FALAN demişsiniz de.Anlamadığınız yer olursa ben açıklarım :))

En nefret ettiğim konu, bizim oralarda erkek evlat çok kıymetlidir, kadınlar oğulları olmayınca kendi elleriyle kocalarını evlendirir, kuma alırlarmış eskiden.

Kız evlat-erkek evlat değil önemli olan, hayırlı olması, sağlıklı olması önemli.

Bizim kadınlarımız böyle değerlerini düşürüyorlar işte.

Neyse konu nereden nereye geldi...

nişanı zaten kız tarafoı yaptı düğün için biz salona bakmaya gittik..oda olabilir ama annemle r konuşmaya gittiklerinde siz gelin alıyorsunuz siz nereyi isterseniz o orada oturmak zorunda diyorlar canım..

Siz gelin almıyorsunuz abiniz evleniyor.Gelin alıyorruz biz ne dersek o gibi bir düşünce sezdim..Yani nerede oturacaklarına abiniz ve yengeniz karar verir siz ve anneniz değil.

Son düzenleme:

valla bende sırf iyi niyetimden bu görümcenin(nöbetçiyle beraber)boğazına sarılasım geldi

allah sen çok yaşaa emiii
ewet gelinininzin yakın dostlaryz ondan bu kadar savunduk yoksa size hiç hak vermezmiyizz

elbette tatlım saygı da kusur etmeyen gelinler aileler de var bunlara da bişi demiyoruz zaten
haklıya hakkını vereceksin dimi amaa....inşlh sende birgün gelin olur çok mutlu mesut olursun
tatlım

Amin, çok sağol

konu sahibinin, daha önce açtığı bir konuda abisinin, nişanlısının resimleri filan var ..

çok ayıp yaaa....

şimdi o kızı tanıyanlar filan çıkabilir..

rezillik yani..

bence o konu sahibinin dalgınlığına geldi. yoksa kendini bu şekilde afişe etmezdi.

hhahah allah senii emii
kıısss olurmu hiç toru topu bir tane olacak
amin cnm allah sana da nasip etsin evlende

ben 10 yıldır evliyim biri 6 yaşında biri 9 aylık 2 tanede oğlum var.ayrıcada 2 erkek kardeşten dolayıda görümceyim bi ablam var ondan dolayı baldızım eşimden dolayıda gelinim geliiinnnnnnöbetçi görümceyede başarılar dilerim
not:çok şükür çokta mutluyum saygımdan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…