- Konu Sahibi december90
-
ne güzel demişsin...
bu tamamen yetiştirilme ile alakalı.. hala toplumda erkek üstün sayılıyor, hala kadınlar erkek çocukları olsun istiyor..
bu yüzden de lütufta bulunduklarını sanıyorlar...
ben hamileyken bazı densizler bebeğin kız olacağını söylediğimde "neyse 2.ye erkek olur üzülme" derlerdi.. (bunu diyenlerin hepsi de kadın)
"iyi de biz zaten kız istiyorduk" diyince de bön bön bakarlardı.. ikinci hamileliğimde yine aynı tipteki densizler vah vaaah yine mi kız dediler...
bizim kadınlarımızda ki erkek (çocuk, abi, kardeş vs) düşkünlüğü nedir anlayamıyorum vallahi..
Neticede "gerçekten saygılı" gelin adaylarımız da var di miŞekil 1A halen sayfada mevcut. Belki onlardan olur, böyle çekmez.
Bu arada henüz gelin olamadım ben ama bu akşam gelin olmuş kadar oldum
fazlalııgı var ondandr töbe töbee
benim de kıızım olacak teyzeleriiiii bugn ögrendimmm
şekerim sabah beri yazyoz burda konu sahibi ortada yok nöbetçisi var
ama konu sahibi bu yazdıgını duysaaa biz iyi niyetliyiz der çıkar
senn güzel şeyller yazmşsıın ama anlayan yok
Hayır bide kızın arkasından konuşurlar yüzüne gelince canım cicim yaparlar.Doğal olarak kızcağızda ne olup bittiğini anlamaz.İyi niyetli olsa zaten buraya yazacağına alır karşısına yengecim gel konuşalım dertleşelim der.
valla yazarken benim de aklımdan aynı şey geçti:)))))))
Allah analı babalı büyütsün canım... ne mutlu sana:)
ne güzel demişsin...
bu tamamen yetiştirilme ile alakalı.. hala toplumda erkek üstün sayılıyor, hala kadınlar erkek çocukları olsun istiyor..
bu yüzden de lütufta bulunduklarını sanıyorlar...
ben hamileyken bazı densizler bebeğin kız olacağını söylediğimde "neyse 2.ye erkek olur üzülme" derlerdi.. (bunu diyenlerin hepsi de kadın)
"iyi de biz zaten kız istiyorduk" diyince de bön bön bakarlardı.. ikinci hamileliğimde yine aynı tipteki densizler vah vaaah yine mi kız dediler...
bizim kadınlarımızda ki erkek (çocuk, abi, kardeş vs) düşkünlüğü nedir anlayamıyorum vallahi..
allah kucağına almayı nasip etsin uzun ömürlü olsun.sakkın ha sende kızını böle nöbetçi görümce gibi yetiştirme
nişanı zaten kız tarafoı yaptı düğün için biz salona bakmaya gittik..oda olabilir ama annemle r konuşmaya gittiklerinde siz gelin alıyorsunuz siz nereyi isterseniz o orada oturmak zorunda diyorlar canım..
aaa ayol olurmu tamamen iyi niyetli aa bak çok ayıp ediyoruz amaa
iyi niyetli( yengesine gelin diye kız )diye hitap ediyor
iyi niyetli (abisinee yengesini kötülüyor)
çok çok iyi niyetli burda deşifre edip resim yüklüyor
çok saf niyetli ewinin tüm ayrntısıını annesi ile düşünüyor
Sevgili konu sahibi gerçek görümce ve nöbetçi görümce,
itiraf ediyoruz,biz hepimiz o gelinin yakın arkadaşlarıyız,Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden :) Aslında bir tek ikiniz doğru biliyorsunuz ; bu kadar,birbirini tanıyan (!),yakın arkadaş olan (!) insan yanlış biliyor.
NOT:İnşallah yaptığım ironiyi anlayabilirsiniz,kaporaya kaporta FALAN demişsiniz de.Anlamadığınız yer olursa ben açıklarım :))
elbette tatlım saygı da kusur etmeyen gelinler aileler de var bunlara da bişi demiyoruz zaten
haklıya hakkını vereceksin dimi amaa....inşlh sende birgün gelin olur çok mutlu mesut olursun
tatlım
hhahah allah senii emii
kıısss olurmu hiç toru topu bir tane olacak
amin cnm allah sana da nasip etsin evlende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?