- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
- 423
- Konu Sahibi december90
-
diğer konularını bilmesem, kız ailesinden etkileniyor diyeceğim... ama sizde de çok hata var canım ya...
sen bir kere bu kadar büyütmemelisin, düşünmemelisin.. ayrıca kız (yani gelin) çoğu konuda haklı..
ben de olsam istemem görmediğim bir koltuk takımını...
ayrıca tabi ki de gelinliği bohçası istediği gibi olacak. sanki büyük bir lütufta bulunmuşsunuz gibi yazmışsın...
[QUOTE
önce kırmızıyla yazdığım yer bak sen kendi ağzınla söylüyosun istediğim alınsın diye şirinlik yapmak senin için saygı diyince aklına gelen bu oluyor.ben senin gibi değilim,onlar aile büyükleri onlara şirinlik yapmam saygı gösteririm,hem de yine sana ilginç gelecek bana istediklerimi alsınlar diye değil,sadece saygıyı hakediyorlar diye saygı gösteriyorum...
maviyle yazdığım yerde yine iyi dileklerin var,şükürler olsun böyle defol dedirtecek raddeye getirmedim kimseyi,getirmem de inşallah:)
yeşille yazdığım yer,ben annesine kötü bişey söylemedim,allah da söyletmez inşallah,ama eskaza olursa öyle birşey benim nişanlıma gelene kadar benim annem ağzımın payını verir,büyüklerle konuşmama dikkat etmek konusunda...
çok komiksiniz ama hakkınızı vermek isterim
boşuna dememişler kadınların en büyük düşmanı yine kadınlardır diye:))))
bi sakin olun kızlar yaaa.... bu ne şiddet bu celal...
şurada tatlı tatlı konuşurken ortam gerilince hoş olmuyor.
bu arada konu sahibi nerede?
bu neya :))) siz gelinler nedemek burdaki kadınlar sadece gelinmi sence komiksin
benimde erkek kardeşim var bende görümce olucam allah izin verirse
ki konu sahibi öbür konusunda diyor ki
alışverişe gitmişler gelin kıza fırsat bırakmamış diyor ki bütün dolapların içine ben bakıyorum imceliyorum magazadakiler beni gelin sandılar diyor
şimdi siz varın düşünün görümce sizden hevesli herşeye atlıyor dalıyor herşeyin içinden bitiyor mağaza çalışanları görümceyi gelin zannedip ürünleri ona göstermeye başlıyorlar şaka gibi yaaa
gelin orada sinirden ağzını açmamış anlayana çok büyük bir cevap aslında da o
sonra konu sahibi diyor ki ne kadar hevessiz kız hiç birşeyi beğenmedi onun yerine ben baktım diyip geline daha doğrusu bir türlü kabullenemediği yengesine kızıyor...
Biricik oğullarını veriyorlar canım ya, daha ne lütfundan bahsediyorsun, gelinlik bohça bile fazla yani
Komedi resmen yaCidden gelinlerine acıyorum, böyle bir görümceyle işi zor.
sen hala burdamısın git kapıdaki terlikleri falan düzelt kaynanan gelirtek bi cümlesini bile okumadım artık kaale almıyorum seni çünlkü komiksin
tabi tabi okudun ama cevap vermeye lügat yetmeyince ne yapacaksın? susup dalgaya vuracaksın tabi,emin ol alışığım burda çok var sana benzeyen:) cevap verdiklerini sanıp iki kelimeyi biraraya getiriyorlar,sanora bakıyolar olmuyo gülmelerle,bir sürü hareket imiyle dolu mesajlar:)
gerçekten komiksin...
terlikleri düzelt kaynanan gelir ha?işte seviye bu,işte saygı bu senin için çünkü göstermeliksin...
tabi tabi okudun ama cevap vermeye lügat yetmeyince ne yapacaksın? susup dalgaya vuracaksın tabi,emin ol alışığım burda çok var sana benzeyen:) cevap verdiklerini sanıp iki kelimeyi biraraya getiriyorlar,sanora bakıyolar olmuyo gülmelerle,bir sürü hareket imiyle dolu mesajlar:)
gerçekten komiksin...
terlikleri düzelt kaynanan gelir ha?işte seviye bu,işte saygı bu senin için çünkü göstermeliksin...
sen hala burdamısın git kapıdaki terlikleri falan düzelt kaynanan gelir tek bi cümlesini bile okumadım artık kaale almıyorum seni çünlkü komiksin
sen hala burdamısın git kapıdaki terlikleri falan düzelt kaynanan gelirtek bi cümlesini bile okumadım artık kaale almıyorum seni çünlkü komiksin
adımız üstünde gelin anam
konu sahibide bir gün evlenecek elbet ozaman bukadar insanın tecrübesini hiçe sayacak mı
merak ediyorum...ozaman bukdar düşünceli iyi niyetli olacak mıı düşünmeden edemedim gızlarrrr
Biricik oğullarını veriyorlar canım ya, daha ne lütfundan bahsediyorsun, gelinlik bohça bile fazla yani
Kızı ben haklı buluyorum şahsen.Sende birgün evliliği düşündüğünde ev kurmaya gelince sevgili yengeni çok çok iyi anlarsın.Şuan doğal olarak gergin.Evlenmek kolay mı?Sonuçta herkes ister istediği gibi olsun herşey.İnsan en ufak şeyde bile seçici oluyor bu dönemlerde.
gerçekten komiksin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?