Gelinin tutum ve davranışları?

evet konu sahibi nerdeki bir kere cavp yazdı çıktı gitti
sanırım herkesin onu savunucağını düşündü
gelinleri aa ne kadar ayıp dememizi bekledi olmayıncada uçtuu

Biricik oğullarını veriyorlar canım ya, daha ne lütfundan bahsediyorsun, gelinlik bohça bile fazla yani

Son düzenleme:
boşuna dememişler kadınların en büyük düşmanı yine kadınlardır diye:))))

bi sakin olun kızlar yaaa.... bu ne şiddet bu celal...

şurada tatlı tatlı konuşurken ortam gerilince hoş olmuyor.

bu arada konu sahibi nerede?

sen hala burdamısın git kapıdaki terlikleri falan düzelt kaynanan gelir tek bi cümlesini bile okumadım artık kaale almıyorum seni çünlkü komiksin

Son düzenleme:

Komedi resmen ya Cidden gelinlerine acıyorum, böyle bir görümceyle işi zor.

Komedi resmen ya Cidden gelinlerine acıyorum, böyle bir görümceyle işi zor.

adımız üstünde gelin anam
konu sahibide bir gün evlenecek elbet ozaman bukadar insanın tecrübesini hiçe sayacak mı
merak ediyorum...ozaman bukdar düşünceli iyi niyetli olacak mıı düşünmeden edemedim gızlarrrr

bu konu kapanır kızlar görümcecik artık sonradan okur yorumları
hadi herkese iyi akşamlar

Birde kızın kırmızı koltuk takımı almak istediği odaya başka renk koltuk takımı alınmış.Birde lütfeder gibi kızın ütü odası yapmak istediği odaya kırmızı koltuk alınıyor ama onuda yine kız görmemeiş kaynana adayı beğeniyor.Ben ne yapayım öyle süprizi.Asıl odaya zaten başka koltuk takımı almışlar kız iki tane oturma odası ayrı misafir odası ayrı oda yapmak istemiyormuş ki.İkinci alınan kırmızı koltuğu kabul etmemesinin nedeni o odayı ütü odası yapmak istemesi.Ama onu bile yapamıyor .

Son düzenleme:
Kızı ben haklı buluyorum şahsen.Sende birgün evliliği düşündüğünde ev kurmaya gelince sevgili yengeni çok çok iyi anlarsın.Şuan doğal olarak gergin.Evlenmek kolay mı?Sonuçta herkes ister istediği gibi olsun herşey.İnsan en ufak şeyde bile seçici oluyor bu dönemlerde.

Neticede "gerçekten saygılı" gelin adaylarımız da var di mi Şekil 1A halen sayfada mevcut. Belki onlardan olur, böyle çekmez.

Bu arada henüz gelin olamadım ben ama bu akşam gelin olmuş kadar oldum

Biricik oğullarını veriyorlar canım ya, daha ne lütfundan bahsediyorsun, gelinlik bohça bile fazla yani

ne güzel demişsin...

bu tamamen yetiştirilme ile alakalı.. hala toplumda erkek üstün sayılıyor, hala kadınlar erkek çocukları olsun istiyor..

bu yüzden de lütufta bulunduklarını sanıyorlar...

ben hamileyken bazı densizler bebeğin kız olacağını söylediğimde "neyse 2.ye erkek olur üzülme" derlerdi.. (bunu diyenlerin hepsi de kadın)
"iyi de biz zaten kız istiyorduk" diyince de bön bön bakarlardı.. ikinci hamileliğimde yine aynı tipteki densizler vah vaaah yine mi kız dediler...

bizim kadınlarımızda ki erkek (çocuk, abi, kardeş vs) düşkünlüğü nedir anlayamıyorum vallahi..

şekerim sabah beri yazyoz burda konu sahibi ortada yok nöbetçisi var
ama konu sahibi bu yazdıgını duysaaa biz iyi niyetliyiz der çıkar
senn güzel şeyller yazmşsıın ama anlayan yok

sen hala burdamısın git kapıdaki terlikleri falan düzelt kaynanan gelir .bana benzeyen benim gibi düşünen burda çok varda ama sen sevin senden başka yo olmasında zaten çünkü türürün son örneğisin .valla acıdım senin evlilik yuva anlayışına.sen bence bi an önce bi tedavi ol .sen varya bu yazdıklarınla kendini çok güldürdün çok saol sana cevap vermediysen senin gibi cahile örümcek düşüncelerine gerek duymadığım cevabımdandır.yoksa lugatımda sana cevap verecek çok sözüm var ama sana değmez anca gülünür işte.bi bak bakalım herkes ne yazmış ama sen at gözlüklerini takmışsın hala şeyleri yazmışsın.ama devam et böle .sen benim seviyeme erişmek için aşağılardan yukarıya baya merdivenden çıkman lazım.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…