sonrasında gelinimizinde maalesef yüzünün asık çıkması inanılmaz bir inat ki kardeşim ben böyle olduüuu hiç bilemedim diyor. 4 aylık evlilikte mutsuzlar..kavga başlamış hatta alt komşu anneme durumu söylemiş annem babam kızı arayıp biz senin arkandayız deyip kardeşimi sormadan soruşturmadan kızıyorlar sen bu kıza bağıramazsın o sana emanet annesinin o yaptıklarına rağmen seni seçti diyorlar. ama bakıyorumda gelinimizde az değil. kesinlikle konuşmuyor somurtuyor anneme karşı öyle. nedeni annem pek konuşmazmış sıkılıyormş. küçük ilçede çalşmak istemiyormuş. kardeşim için fedakarlık yapmış kardeşimde onun için yapacak onu sürekli annesinin yanına götürecekmiş. en son 9 gün kaldı annesinde..ilk bayramlarında ise evde 2 saat durdu annesine gitti 2 gün kaldı birşey demedik. biz kimsenin yuvası bozulsun istemeyiz aman biz susalım diyoruz ama baklıyorumda gelinimizde borusunu fena öttürmek istiyor. kardeşim ki inatçı çocuktr pes etmiş...bıktım laftan artık dediç daha fazla konuşmuyor sıkıntısını içine atıyor. gelinimiz kimseye gitmek istemiyor akraba ziyareti saçma samimi olmak gereksizmiş. ama akrabalarda onu bekliyor. girsin çıksın gülsün diyorlar. teyzem yeni gelin aldı aman allahım kız bülbül gibi şakıyor gülüyor oynuyor herkesi kucaklıyor korkuyorum ikisi arasında kıyasa başlanacak diye zira bizimki iyice çıldırır. ya ne bileyim ben ararım sürekli hal hatr sorarım ablamda öyle fazla konuşmaz artık muhabbet açmaz bize kalır sonra annemi sıkıcı buluyomuş ama anneme ne diyebilirim o beni yanlış anlarlar siye ağzını açmaya korkuyor. babam espri yapar işte biraz oına yakın. kardeşimede sen annene düşkünsün birşey istese hemen yapıyorsun demiş. kardeşimde sen de benim canımsın annemde demiş. yani biraz kıskançlık var ama dua ediyorum herşey zamanla düzelir inşallah.[/QUOTE tayin şansı varsa ilçeden gitsinler . Benim abimin eşi flört ederken bile somurturdu . Annemlere giderler yer içer çekilir . bizim evimize gelmez , konuşmaz , surat eder ... Bizi sevmiyormuş . Sevmesin kimse kimseyi sevmek zorunda değil deyip karışmadık . Evine gitmedim çünkü , istemiyor bellide ediyor . Onlar mutlu olsun dedik yetmedi en son annemlerde bir bayram kavga çıkardı gitti .O yüzden naparsanız yapın abinizi kendi ailesine çekip , sizi safdışı edecektir. Geçmiş olsun hiç karışmayın .