• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin takisi

umutluyum_2706

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.112
737
43
35
kartal
Kızlar benim kaynanam nisanimda bana hiç bir şey takmadı. Düğünde takicam dedi ama şimdide diyorki ben gelin seti almam sadece tuğra kolye alicam ve onu takicam diyo ben ailemin tek kızıyım maddi anlamda sıkıntı hiç yaşamadım. Ama benim ailemde bu şekilde yapmalarına kızıyor hicbisi istemedik diye sürekli kendi bildiğine gidiyor. Ben napmaliyim bilemiyorum

Nişanda yapmadıysa düğünde yapmalı yani maddi durumları yerindeyse. Aileler bi araya gelip konuşulsun.

Soyle diyeyim benim de nisanimda kayinvalidem bir ince bilezik takmisti. Nisanlim da ayrica kalin bir bilezik takmisti, ki onu birlikte sectik. Dugunumde de nisanlim kendisi aldi ailesinin taktigi bilezikleri.

Nişanda yapmadıysa düğünde yapmalı yani maddi durumları yerindeyse. Aileler bi araya gelip konuşulsun.
Yani çok çok iyi değil ama alamayacak durumda da değiller ailem hiçbişi istemedi siz ne alırsanız dedi kimseyi şunu tak demem diyemem dedi. Pesinden diğer oğlunu evlendirmek istiyor galiba o yüzden takmicak

Soyle diyeyim benim de nisanimda kayinvalidem bir ince bilezik takmisti. Nisanlim da ayrica kalin bir bilezik takmisti, ki onu birlikte sectik. Dugunumde de nisanlim kendisi aldi ailesinin taktigi bilezikleri.
Nişanlım kendi takicagimi alabilirim dedi oda normal çünkü ailesi 1 kuruş destek olmadi benim çeyizimi ben ve ailem aldik. Nişanlım herşeyi kendi yapıyor malesef

Tuğra kolye nasıl bişey takabileceğiniz bir kolye mi?

Yani çok çok iyi değil ama alamayacak durumda da değiller ailem hiçbişi istemedi siz ne alırsanız dedi kimseyi şunu tak demem diyemem dedi. Pesinden diğer oğlunu evlendirmek istiyor galiba o yüzden takmicak
Nolursa olsun yani iki düğün yapacaksa kendini ona göre hazırlasın yani arayla yapsın düğünleri acele mi var yani. Benim ve görümcemin düğünü 1er ay arayla oldu mu ama bana aldılar yani

Şu herkesin taktiği bi kolye varya onlardanmis ama benim takicagim bisi degil bunu anlamıyor malesef

Evet tarzınız mı anlamında sormuştum, nisanlınız ne diyor bu duruma? Büyük ihtimalle satsanız değeri düşer takmak isteseniz takamazsınız. Hic almasın daha iyi

Kızlar benim kaynanam nisanimda bana hiç bir şey takmadı. Düğünde takicam dedi ama şimdide diyorki ben gelin seti almam sadece tuğra kolye alicam ve onu takicam diyo ben ailemin tek kızıyım maddi anlamda sıkıntı hiç yaşamadım. Ama benim ailemde bu şekilde yapmalarına kızıyor hicbisi istemedik diye sürekli kendi bildiğine gidiyor. Ben napmaliyim bilemiyorum
Aileniz ve siz hiçbir şey istemiyorsaniz bırakın gönlünden geçeni yapsın.
Ama eğer takı seti olmadan kötü hissededekseniz ve bunu istiyorsanız güzelce konuşun, ben o tuğralı kolyeyi takamam, onun yerine başka bir şey seçsem ve onu alsak diye.
Bunlar inanın huzursuzluk çıkarılacak şeyler değil. Keyfinizi kacirmayin bunlarla.

Biz de hiç bişey istemedik aramızda lafı olmadı madem öyle niye kolyenin lafını ediyo.madem o konuyu aciyo aileleriniz toplansin onlar konuşsun biz bir talepde bulunmadık ama bu davranışınız doğru değil desinler

Biz de hiç bişey istemedik aramızda lafı olmadı madem öyle niye kolyenin lafını ediyo.madem o konuyu aciyo aileleriniz toplansin onlar konuşsun biz bir talepde bulunmadık ama bu davranışınız doğru değil desinler
Bu hafta sonu gelicekler insallah konuşcaz. Sıkıntı çıkmaz ise...

Back