Gelin size nasıl yalnız hissettiğimi anlatayım

Sadece abimle iletişime geçiyorlar evladımız var zaten diyorlar gözden çıkmışım anlayacağın çalışıyorum da şuan çeyiz yapıyorum kendimce çünkü bırak yardım etmeyi hiçbir şekilde destek olmazlar

O zaman yine bir erkek çocuk kız çocuk ayrımı
Yazik ya
Madem annen ibadetine bu kadar düşkün bilmiyor mu onu da Allah'in verdigini bir emanet olduğunu

O zaman yine bir erkek çocuk kız çocuk ayrımı
Yazik ya
Madem annen ibadetine bu kadar düşkün bilmiyor mu onu da Allah'in verdigini bir emanet olduğunu
Yapmıyoruz diyorlar ama onlara gelince 40 yaşında oğluna ağam paşam bana gelince elinin tersi nasıl adil oluyorlar bende anlamıyorum

Destek mutlaka alacağım zaten aslında değil sadece evlenince ailesi yok diyip karşı tarafa çok zayıf gözükür müyüm bunu bilemiyorum
Evlenirseniz karşı tarafa sizi ne kadar onemsemediklerini gösterirler mi mesela bunu da düşünün.

Ya da sizi ne olursa olsun zayıf görmeyecek ve değer verecek bir adamla evlenin. Evlenmek için değil, mutlu olacağınızdan emin olduğunuz için evlenin. Ailesi yokmuş/ailesi değer vermiyor ki ben istediğim her şeyi yaparım şeklinde düşünen/düşünebilecek insanlardan kaçın. Umarım her şey gönlünüzce olur bundan sonra.

Ben hep sunu dusunuyorum: mutsuz insan mutlu edemez.. o yuzden once can sonra canan demisler. Yani cocuklarin bile olsa, sen kendin mutsuzsan mutlu edemezsin.

Yasin kac calisiyor
Musun gormedim yazdin mi ama boyle sen mutsuzsun.. ayri bir eve cikabilirsin eger ekonomik ozgurlugun varsa.. evlatliktan siler filan diyosun.. zaten bu sekilde cok mutsuzsun..

Ha buarada eve birseyler almak zorunda degilsin yoklukta degilseniz ama ev islerine yardim etmen lazim.. kendi evine ciksan baskasi gelio yapmayacak ne de olsa.. valla ben sinir oluyorum boyle cocuklara. Erkek kiz ayirt etmeksizin diyorum.. ayni evde yasayan koskoca cocuk vakti varsa neden bir isin ucundan tutmuyor?

Yeminle çok mutsuzum evet var ama çalışıyorum çeyiz yapıyorum işte ailem destek olmaz diye asgari ücretli ayrı eve çıksam gecinemem ama bu konfor alanını terk edicem yoksa başka türlü olmayacak farkındayim

Tutarım sorun değil ki ben 4 sene yurtta kaldım ortak hayat paylaşımı nedir bilirim sadece ev de istemiyorum içimden gelmiyor ki

Amin inşallah yorumlarınız içimi ferahlatıyo mutlu oluyorum sayenizde teşekkür ederim

Icinden gelmiyor cunku mutsuzsun.. 2 secenek var.. ya duymazdan gormezden gelio devam edeceksin ya da ev arkadasi bulup kendi hayatina cikacaksin. Tabii onun riskleride var.. sorumlukuk sahibi arkadaslar bulabilmek onemli

Ancak kızların sonradan hayatına giren ve üstünde hiçbir emeği olmayan erkek arkadaşlarının en ağır hareketlerine bile göz yumup ailelerinin hiçbir şeylerine tahammül etmemeleri bana normal gelmiyor.
Gelen vurdun giden vursun yani amiyane tabirle. Baba evinde be görmüş ki koca evinde bunu isteyebilsin mi demek lazım şimdi ?

Ayrıca şunu belirtmek isterim ki, ailesinde mutlu olmayan değer görmeyen kadınlar ne koca evinde ne de ilişkilerinde genelde değer göremezler cünkü değer görmek sevilmek nedir deneyimlemedikleri için yanlış kararlar verdikleri de görülmektedir.

Hicbir tepki tek tarafli olamaz. Bu hikayede, senin de yapmis oldugun( farkinda olarak ya da olmayarak) birsey var ve karsilikli inatlasma modunda devam Eden bir yumaga donusmus.

En basindan tane tane anlatsan da burada okuyanlar olarak daha net fikirlerimizi soylersek?

Tutarım sorun değil ki ben 4 sene yurtta kaldım ortak hayat paylaşımı nedir bilirim sadece ev de istemiyorum içimden gelmiyor ki
Kusura bakmayın ama sadece beddua ederek de sonuç alamazsınız . Bu nefret sizi sadece hasta eder, kaostan beslenmeyin

Gelen vursun giden vursun demek değil bu. aksine o heriflere de tahammül etmesinler demek. Zaten sonraki mesajlarda o adamdan ayrıldığını söyledi konu sahibi.

Ben aile evinde mutsuz olan koca evinde mutsuz olur gibi bir şey söylemeyi de doğru bulmuyorum. Kadınlara bu şekilde negatif öngörülerde bulunmaya gerek yok. Sonradan ben hiç mutlu olamayacağım hep karşıma böyle adamlar çıkacak diye düşünüyorlar. Konu sahibi o adamdan kurtularak bir ilişkinin nasıl olmaması gerektiğini deneyimlemiş. inşallah düzgün bir insan da bulacaktır/bulmuştur

İnan çok uzun sürer diye yazmak istemedim inatlaşma olduğu doğru bende aslında kimse bana dokunmadigi sürece iyiyimdir biri haksızlık yapıldığı zaman susamam

O kişiyi de tartmadan olmayacaktır zaten yinede Allah iyi insanlarla karşılaştırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…