Gelin size nasıl yalnız hissettiğimi anlatayım

Darknesrises

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
541
-50
Bana göre kendilerini çok sevgili dolu zanneden asla ama asla içinde gram sevgi olmayan bir aileyle yaşıyorum sevgisiz olduklarına dair kendimce çok ispat edeceğim nedenim var sayfalar boyunca yazsak içim rahatlamayacak sabahın 6 sında yine kalktım dua ediyorum imtihan sanırım..bir ailenin bu kadar sevgisiz olması için bir neden yok şuan annemle babamla da evin içinde bir yabancı gibiyiz çünkü evde bir tabak bile fazla gelmeye başladı babamın evinde neden sığıntı muamelesi görüyorum ayrı bir problem :) gerçi çocukluğumdan bu yana böyle işte halen daha anne baba kutsaldır diyen var mı bilemem evde konuşmamak için bir neden yok babamla günde konuştuğum cümle sayısı 1'dir fazlası olmaz annemle de hiç konuşmayız çünkü konuştuğu zaman ya eleştirir ya azarlar ya hoşnutsuzdur hep onu dile getirir ağzından güzel bir söz çıktığını hiç duymadım ya da sohbet etmek istediğimde ibadet edicegim vaktimi alma felan der çünkü kendisi deli gibi ibadet ediyor olsun kendini kurtarsın cennete gidicek sonuçta :)) benim gibi kâfir değildir o. Saatlerce odadan çıkmam saatlerce evdeki pişen yemeği de yemem yemedigimde neden demezler ?? Çünkü neden desinler ben ise gidip geliyorum zıkkımın kökünü yiyeyim onların eline para vermediğimden kiymetsizim paramla yemeğimi yiyorumdur zaten. Onların öyle davranması yüzünden o odada saatlerce kaldım hayatım boyunca hep öyle oldu internetten saçma sapan insanlarla tanıştım dayak felanda yedim şiddet gördüm bildiğin taciz de edilmeye çalışıldım ama deli gibi sevgi ariyodum sevgi bu kadar yalnız kalmazsanız yaşadıklarımı nerden hissedebilirsiniz ki bu da burada kalsın zaten Allah o ana babayı bir ekmeğe muhtaç etmeden canlarını almasın.

Var aslında bu seferde evlatlıktan reddetmekle tehdit ediyorlar.

Var aslında bu seferde evlatlıktan reddetmekle tehdit ediyorlar.
Etsinler. Zaten varlıkları zarar. Neden yokluklarından korkuyorsunuz? Sizi sadece yaşlandıklarında kendilerine bakarsınız diye tutuyorlardır muhtemelen. Gitmenizden de o yüzden korkuyor olabilirler mi ?

Olabilir
Etsinler. Zaten varlıkları zarar. Neden yokluklarından korkuyorsunuz? Sizi sadece yaşlandıklarında kendilerine bakarsınız diye tutuyorlardır muhtemelen. Gitmenizden de o yüzden korkuyor olabilirler mi ?
Olabilir dediğiniz gibi çekip gitmek istediğimde teyzemi aradım insan ailesini reddeder mi evlenince kimi bulacaksın dedi

Konuşmuyorsunuz tamam anlıyorum kötü bir şey , anlattiklarinizda eksik bir şeyler yada iletişim sorusunu var . Misal o kadar evde yemek yapılmış koca kız yemezse neden diye sormam bende belki içten içe kalbim kırılır o kadar yaptım bir Allah razı olsun annecim demedi yemeden kalktı ..hiç bir işin ucundan tutmuyor odasında saatlerce bilgisayarin başında bende böyle evlat istemezdim doğrusu , ev işleri kolay değil işin ucundan tutmayıp günde bir cümle babasıyla konuşan kızım olsa muhtemelen ben sebebini sorardım ama annen baban sormuyor sana içten içe kırılıyor ve bu yüzden sana karşı sinir oluyor , olabilirler bu açıdan bakarsanda haklı görünüyorlar

Bunu şu açıdan da düşünerek yorum yapabilirsiniz evet aynı evde neden yemek yemiyorsun denilmez ama sana her seferinde artıklar birakiliyorsa ya da yemedigimde nedeni sorulmaz mi çok ufak bir ilgi ya ilgi ?? Bu yok iste odamda oturuyorum çünkü yüzüme bakan yok selamımı dahi almıyorlar ne yaptım bende bilmiyorum bu suratsızlikta içindeki kötülüklerle hangi işin ucundan tutayım tutasim gelmiyor ki sen evlenip sktr olcaksin diyip duruyorlar yani benim evdekilere anne baba demem bile mucize

Bu anlattıklarınızda sondaki beddualık bişey göremedim. Kaç yaşındasınız başka kardeşiniz yok mu. Sanalda başka insanlarla taciz vs durumu yaşamanız ailenizin sorunu değil ki her ailesi ile anlaşamayan böyle olsa ohooo.

Çalışıyormuşunuz da zaten ayrı eve çıkın.

Böyle anne babalar da var mıymış. Allah yardımcınız olsun sabır versin. Çok zor gerçekten. İslam, devamlı ibadet et çocuğunu ihmal et mi diyor da. Sadece ibadetle cenneye gidilmez yanılıyor anneniz burda. Çocuğuna anne babalık yapmayacaklarsa niye yapmışlar. Evlat Allahtan bir emanet. En güzel şekilde bakmak zorundalar emanete. Sevgi vermek zorundalar

Siz sabırlı olun Allah büyük. Allah size çok sevgi dolu merhametli birini çıkaracaktır karşınıza. Ailenizden alamadığınız sevgiyi eşinizde bulduracaktır eminim

Burada anlattığım çoğu şey eksik kalmış olabilir tacizi hakettigim anlamına mı gelir yani nasıl bir zihniyet bu ? Sevgi goremedim işte saçma sapan insanlardan sevgi aradım çünkü bir kere basım oksanmadi nasılsın kızım denilmedi siz o kadar sevgisiz kalmadiysaniz nerden anliyacaksiniz ki beni

Var tabii

Bu anlatilanlarda oyle aman aman bir sorun yok. Daha farkli seyler olmus olmali. Aranizi bozan bi olay mi oldu?
Çok fazla sebep var ancak hiçbir anne babanın kendi isteğiyle dünyaya getirdiği evladına böyle davranmaya hakkı yok benim onlara asla sesim dahi yukselmedi ne yaşamış olabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…