- 25 Temmuz 2013
- 12.824
- 52.534
- Konu Sahibi Darknesrises
Ayrı eve çıkın. Ailenizle yaşamak zorunda değilsiniz. Madem anlatamadiginiz şeylerle birlikte kötü insanlar onlarla birlikte yaşamak zorunda değilsiniz.Şimdi şöyle oluyor canım normal 2 tabak 2 çatal kaşık özellikle konuluyor ben de kendim alıyorum dediğim gibi çocuk değilim ama bir ayrım söz konusu sen maaş alıyorsun sen dışarda yiyosun dedikleri bu zaten ya ne olur yani kızım aç mısın hasta mısın neden yemiyorsun asla denilmez asla benim kızdığım bu.
Saçma sapan insanlarla ilişki kurmayı da bırakın. Size kötü davranan adamlara da beddua ederek terkedebilirsiniz mesela. Onların düzeleceği umuduna kapılmaya, sevgi vermeye, fedakarlık yapmaya devam etmeyin. Psikolojik destek almanız da hayırınıza olur bu konuda.
Tacize uğradım diye ailenizi suçlamışsınız mesela ve bu ailenizin suçu değil diyen bir üyeye ne yani benim mi suçum diyerek çıkışmışsınız. Tacize uğramak sizin de suçunuz değil, ailenizin de değil. Sürekli bir arayış içinde olmaktan vazgeçerseniz yanlış yerlerde yanlış insanlarla iletişim kurmayı da bırakırsınız. Bir de yaşadığınız sorunlarda suçlu aramayı bırakın. Hep bir suçlu yoktur bazen sadece çözülmesi gereken bir sorun vardır.