Gelin size nasıl yalnız hissettiğimi anlatayım

Hepsini yapıyorum ve yaptım da hanımefendi varmı diyeceğiniz ??

ayrı eve çıkın.

görüşmek zorunda değilsiniz

be aylardır görüşmüyorum. çok önemseyende yok ama olsun ben tavrımı koydum kendimce. görüşmüyorum. değişen bi şey yok hayatımda

Her 3 yorumdan birinde yazsam okunmaz diyorsunuz. Hayır okuruz. Siz yazın. Ne yaptı bu insanlar? Ne yaşadınız? En azından içinizi dökersiniz?
Genel anlamda sevgisizlik var yazımı bedduayla bitirdiğim için AA ne pis bir evlat pü tü k@k@ damgaları yemem mümkün görünüyor. Benim burada demek istediğim genel anlamda sürekli psikolojik manipülasyona maruz kalmam oluyor güler yüz göstersem bile annem bir gün bana değişik bakıyorsun diyerek kavga çıkarması muhtemel oluyor yeterki canı kavga etmek istesin sonra aylarca küsüyor nankör demeler beddua etmeler felan normal konuşuyorsun mesela bağırıyorsun sus diyor kriz geçiriyor 27 yaşındayım bir tatile gidemedim müsade almadan gitsem iş evlatlıktan reddetmeye gidiyor bı bakıyorsun canı istiyor sen diyor bana farklı baktın felan ya da birşey yapıyor yalan konuşuyor sen dövdün diyor üzerime geldin senin ruh hastalığın var psikolojin bozuk diyor psikolojisi normal bir insanın bile sürekli bozuk dersen bozulur zaten anlatabildim değil mi

Bicok kişi.böyle büyüdü aslında...Ben de oyle büyüdüm ama isyan etmek işe yaramıyor...Onlar oyle deyip kabullenmen lazım çünkü mutsuz olursın sürekli...Kendi evine çık evlatlıktan resmi olarak reddedemezler...zaten aynı evin içinde konusmuyorsunuz değişen bişey olmaz ama kendi evinde negatiflik olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…