• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin olmanın erkek tarafından dayanılmaz fesatlığı. heleki eşiniz sahip çıkıyorsa.

Size ablasını kötülemekle, ağzınızdan laf almak istemiş.. Eğer ki siz "Evet, çok haklısın, bana da böyle böyle yaptı, gerçekten beni de çok kırdı...!!" gibisinden bişeyler söyleseydiniz, görecektiniz siz o zaman KAOSU.. Ama Allah'tan birşey dememişsiniz. Bu ara siz bunları hiç kafanıza takmayın.. Eşiniz arkanızda, sizi koruyup kolluyur, mutlusunuz ve sırtınızı yaslayabileceğiniz bi erkeğiniz var. Ben 18 yaşımda evlendim. Mecbur KV ile aynı eve girmek zorunda kaldım. Annem ve Babam'dan uzakta, GURBETTEYİM. Kocam tam bir 'ANA KUZUSU' arkamda durmuyor.. V.s.. v.s.. Sen yine haline 1.000 kere şükret. Allah yine herşeyleri gönlüne göre versin inşallah. Hiç üzülüp, canını sıkma, ver her daim öyle bir KOCAN olduğu için hayatına minnet duy. :&

Bilmeyene bildireceksin. Yaptığı tamamen edepsizlik hadsizlik. Evinde bile ağırlama

bazı aileler böyle birbirlerinin arkalarından konuşurlar sonra bir araya gelince de başkasını çekiştirirler. benim eşimin ailesi de öyle. senin ypaman gereken onları öyle kabul etmek. ancak dikkatli ol kimse hakkında ne kadar gaza getirirlerse de en ufak bir şey söyleme sen dedikoducu olma onlar gibi. her zaman seviyeni koru. sana saygı duysunlar kimse hakkında bir şey söylemiyor desinler ( gerçi demez onlar anca kendileri gibi olmanı isterler de). ben öyle yapıyorum ayrıca da artık hiç dinlemiyorum onların dedikodularını. kayınvalidem biraz fazla söylenmeye başlasa of sıkıldım bunları dinlemek istemiyorum diyorum eskisi gibi de anlatamıyor bana. kendi aile sorunlarını başkalarına yansıtan insanlardan nefret ediyorum

ben ezdirir sandım hani evlenince insan değişir sandım ama eşim beni ezdirmedi bende ilk başlar inanamadım. evlenirken içimden hep şeyi geçirdim olsun beni savunmasada ben iadere ederim. ama o hiç kimseye fırsat vermedi. ben bi olay olduğunda kala kalıyorum hemen cevap veremiyorum eşim fark etti bu yönümü o korumaya başladı beni.hamile kaldım bebek durmadı düştü. çok geriliyorum olan bana oluyor. nasıl rahat olacağım bilmiyorum.

Ilk evliliginizdeki husrandan dolayı böyle düşünüyor olabilirsiniz.

Madem eşiniz yanınızda, mutlu bir yuvamız var , bundan sonra olanları arkanıza atın. Hiç kafanıza takmayın. En azından bunun için çabalayın.

İletişim şekliniz bir kere çok kötü
Şurada iki satır içinde ne demek istediğinizi bile anlatamamışsınız.

Evliliğinizden önceki evliliğiniz, konu başlığınız bende sunu uyandırdı.
Sonradan görme :kahve:

Burada neden kadınlar korunmaya muhtac kı ? Nıye yanı.
Benım tavrım net, ben kocama dırdır etmem, annesının babasının olakı bıseyler ıllakı kacırıyorlar benımde uzerıme alındıgım veya bana karsıt soylendıgını dusundugum zamanlar oluyor ( benıde kk geberikgelinleri bozdu -bknz @biyonikdeli #geberikpembeler )neyse efendim. Ama ben bunu esımle paylasmıyorum, yerı zamanı geldıgınde bende gereklı seylerı soyluyorum. Nıye benı kocam korusun kı yahu ?
Buarada benımde 2. evliliğim öyle çok ilgi çekici oldugunu soyleyemıcem , ben zaten altındım degısen bısey yok

evliliğimiz bir buçuk yıla yaklaşıyor. flört ederken eşimin sadece bir kardeşine gelip gidiyorduk ve inanın aramızdan su sızmıyordu. fakat çok erken yaşta iki aydan daha kısa süren bir evlilik yaptığım için az çok insanları tanımıştım ve araya bi mesafe hep koydum. ama iyilik anlamında değil. ne kendim nede eşimle ilgili hiç bir konuyu anlatmadım. neyse evlenmeye karar verdik. ben çok erken yaşta iki ay süren bi evlilik yaptım. ilk buluşmada anlattım sormak istediğin merak ettiğin bişey varsa sor dedim. Sen önemlisin dedi. Ve ailesindende kimseye söylemedi.
tanışmaya geldiler. eşimin kardeşi yani görümceme gittiğimizde asla yardım etmeyi esirgemezdim. arnavut olduğumuz içinde alışkınız. neyse tek başıma yaptım her şeyi içeride duramadım hizmet etmekten mutfakla ilgilenmekten. bir daha olacak bir gün değil yardım eder sandım bi ara yanıma geldi iki saniye durdu gitti. bu arada ki süreçte beni ve şuna kadar kimse aramadı nasıl gidiyor yardıma ihtiyacın varmı eşyalar gelince yardım edelim birlikte yerleştirelim hani bunları söylemeseler bile nasılsın diye arayın yok yok yok. eşimde bana sakın üzülme ben arkandayım sen kimseyi takma kafana dedi. söz nişan isteme bir arada yaptık inanın kaşlar gözler gizli gizli konuşmaklar tuhaf tuhaf gülmeler. arkadaşlarım anlatıyor bunları ben çok ilgilenmedim moralim bozulmasın die. evleneceğim gün geldi eve geldiler ay hepsi karşıma geçti bi süzmeler bi kaşlar gözler şok oldum. neyse evlendik. hiç biri muhattap olmadım balayımı zehir ettiler olmayacak bi olaydan eşim beni öyle bi savundu ki inanın sevinçten ağladım dedim allahim bana bu adamı verdiğin için hamd olsun.
gel zaman git zaman görümcem geldi öyle laflar soktu ki bende artık bi iki bişey söyledim ama inanın hakaret etmemek için zor tuttum kendimi allahım sen yardım et dedim. sonrası bana inanılmaz haraketler içeren mesajlar attı. sinirden kaslarım kasılmasından hastalındım taş kesti kaslarım. eşim isten çıktı aylarca beni hastaneye getirdi götürdü. neyse eski saglığım asla yok bu arada. dr lerde bu kadar iyileşme oldu yapılabilecek başka tedavi kalmadı dedi.
görümcen tel açtı özür diledi. neyse insan olmuştur dedim kabul ettim. geldiler kaldılar. eşim görümcem doğum yaptı doğum için dahi gitmedi, git dedim. sana saygı duymadan asla gitmem dedi.
neyse usul ve adaba uygun hediyemizi verdik karşıladık.
görümcem ablasını kötülemeye başladı inanın tüm gece ablasını kötüledi eşime dedim ki sakın karışma yorum yapma sadece senle ilgili kısımlarda demek istediğim bi şey varsa söyle. allahım her şeyi anlatıyor kötülüyor dedim ki bak sen ablanla konuşacaksın dedi ki sonra eğer bana ihtiyacı olursa yardım ederim. ya insan bu kadar arkasından konuşur mu?
beni görümcem aradı samimiyet kurmaya çalışıyor. konuştum ama resmi.
bugün ne göreyim eşimin sosyal medyasında can ciğer ablası ile resimler.
inanın şok oldum. insan kardeşi için zaten bu kadar konuşmaz. insanlardaki bu fesatlık hasetlik nedir.
ben kesinlikle görüşmemeye ve konuşmamaya karar verdim.
evime gelirlerse karşılarım ama hiç bir şekilde iletişime geçmeyeceğim.
benim gibi sorun yaşayanlar nasıl bi yol izledi çok merak ediyorum.
Arkadaşım,evliliğinde mutlu musun,eşinle anlaşıyor musun,eşin arkanda destek mi...Sorun ne?Kapımı kapatırım herkes dışarıda kalır.Beni aile saadetim ilgilendirir.Gerisi tırı vırı.Bak bir evlilik geçirmişsin bitmiş.Senin aile mutluluğunun kıymatini daha iyi bilmen lazım.Yok beni süzdüler,yok mutfağa yardıma gelmedi,yok görümcem laf soktu,yok hakaret mesajı attı kaskatı kesildim hastaneye gittim.Bak tatlım,bunlar devam ederse,o ardında duran eşin bile yorulur bıkar ne haliniz varsa görün der.Kimseyi kendine laf dedirtmeyeceksin.Bu insanlar böyleyse fazla samimiyete gerek yok.Sen de evine gittin mi aynı şekilde oturur yardım etmezsin.Sana laf mı soktu,ya duymamazlıktan gelir umursamazsın,ya da döner bir şey mi demek istiyorsun dersin ya da benim yaptığım gibi sesimi çıkarmaz kalkar gider ve bir daha aramazsın merhaba merhaba dan iler gitmez samimiyetin.Biri sana hakaret mesajı yazacak kadar bir laçkalaşma olduysa ilişkinizde bu tek taraflı olmaz.O raddeye getirmeyeceksin.Geldi mi de,haddini bil deyip kapatacaksın.

Konu başlığında ne anlatmak istediniz?
Birde neden sürekli size karşı fesatlar?
Sizi istemediler mi başından beri?
Ve ayrıca size zarar veren kişilerle sakın konuşmayın uzak durun tabi...
Kendileri ne halleri varsa görsünler...

Konu başlığında ne anlatmak istediniz?
Birde neden sürekli size karşı fesatlar?
Sizi istemediler mi başından beri?
Ve ayrıca size zarar veren kişilerle sakın konuşmayın uzak durun tabi...
Kendileri ne halleri varsa görsünler...
Kadının 2. evliliği oldugu için , fesatlandıklarını dusunuyor.
Bunun karısında kocası onu korudugu ıcınde cok mutlu cunku 2. evliliği oldugu için kendını degersız goruyor ama oyle olmamıs o yuzden mutluluktan aglıyor :KK54:

Bunun karısında kocası onu korudugu ıcınde cok mutlu cunku 2. evliliği oldugu için kendını degersız goruyor ama oyle olmamıs o yuzden mutluluktan aglıyor :KK54:
Konu sahibinin eşinin ailesi bunun kadının ikinci evliliği olduğunu bilmiyorlarmış.

Ahahahaha :) AÇıklamaya gell :confused:
Ama kocası baştan demiş ki; 2.ci evliliğini yaptığını kimseye söylemicem bilmeleri gerekmiyor demiş :KK64:

Şunu merak ettim neden ilk evliliğinizi sakladınız?
Saklanacak bir durum değil ki..
Zaten kocasından saklamamış, kocası kendi ailesine söylemek istememiş konu sahibi de illa söyle diye ısrar etmemiş.
Ama böyle bişi gizli kalmaz, fesat aile bunu bir duyarsa varya ooo ozaman gör sen onları hiç susmazlar :ukala::ukala:

Olabiliyor böyle, adı üstünde abla kardeşler hani ya küserlerde barışırlarda.
Burda aslında takılacağınız tek şey size aldıkları tavırda eşiniz size destek mi ?E bunu okudukta öyleymiş ozaman boşverin gitsin.Sizede geçmiş olsun bu arada

Ama ıstemede bır fıs fıs konusmuslar yanı ben bıldıklerını fılan dusunuyorum. Ayrıca kocası o kadarda ıyı olsa karısının gecmısını saklamaz. Sankı kadın genel evden aklanmıs cıkmıs neden saklıyorsun abıcım madem o kadar mangal yureklısın :skandal:

Zaten kocasından saklamamış, kocası kendi ailesine söylemek istememiş konu sahibi de illa söyle diye ısrar etmemiş.
Ama böyle bişi gizli kalmaz, fesat aile bunu bir duyarsa varya ooo ozaman gör sen onları hiç susmazlar :ukala::ukala:

İlk mesajda okudum onu eşine anlatmış.
Aileye neden söylenmemiş,nasılsa bir yerden öğrenilir durum daha kötüye gider.
Saklanacak bir durum değilki zaten,evlenmiş boşanmış gayet normal buda.

Back
X