• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin olmanın erkek tarafından dayanılmaz fesatlığı. heleki eşiniz sahip çıkıyorsa.

Çok geçmiş olsun...
İnsanların söylediklerine çok fazla önem veriyorsunuz sanırım.. Sağlığınızı da etkilemiş, biraz rahatlamaya çalışın bence
siz takmamayı nasıl başarıyorsunuz yöntemini yazın lütfen ben çok takıyorum.

Boyum uzun gormemem mumkun degil...

Boyle bir cumle vardı oraya takildim nedense:işsiz:
insan böyle bi günde candan bi sarılma bekliyorum inanın hiç biri yaklaşmadı. bakışlar felan. demek istediğim hiç biri inanın bir saygısızlık yapsam. yoksa kısa uzun anlamında değil. yanlış cümleler kurmuşum sanırım inanın kötü bi anlamda yazmadım.

siz takmamayı nasıl başarıyorsunuz yöntemini yazın lütfen ben çok takıyorum.
Ben de kulaklarımı tam anlamıyla kapatamıyorum çoğu zaman ama güzel şeylere odaklanmaya çalışıyorum. Kendimi bildiğimi ve değerli olduğumu düşünüyorum. Sevdiğim insanları düşünüyorum. Kendinizi sürekli tembihleyin. Eşinize bakıp mutlu olun vs Diğerlerinin ne önemi var ki? Ağzı olan konuşur

Her sorunda eşim destek oldu demeniz yeterliydi. Eşim adamın önde gideni olduğundan, boyum onlardan uzun olduğundan görebildim vs vs gibi cümleleriniz konuyu saptırıyor o yüzden.
tekrar düzenleyeceğim yazdıklarımdan yanlış anlatmak istemem.inanın asla kimseyi diğerin fizik olarak vs yukarı assa gören bi insan değilim.

Kusura bakmayın da anlatımınızdan çok itici bi insan canlandı gözümde. Evet eşiniz adamın önde gideni, evet siz mükemmelsiniz, evet sizi sürekli korur kollar, evet boyunuz çok uzun olduğu için herkesin bakışlarını görebilmişsiniz. :işsiz:

Hem ben ortada dert de göremedim zaten, eşiniz arkanızda, isterseniz görüşmezsiniz olur biter.bu kadar basit.

Görümceniz size hakaret etti diye hastalandınız, aylarca hastaneye gidip geldiniz, doğru mu anladım?
:oha:
sanırım o son nokta oldu. ilaç tedavileri fizik tedavileri akapunktur tedavileri cözüm olmayınca psikologa gönderdiler. takma diyorlar ama ben rahat bi insan değilim keske olabilsem

Kusura bakmayın da anlatımınızdan çok itici bi insan canlandı gözümde. Evet eşiniz adamın önde gideni, evet siz mükemmelsiniz, evet sizi sürekli korur kollar, evet boyunuz çok uzun olduğu için herkesin bakışlarını görebilmişsiniz. :işsiz:

Hem ben ortada dert de göremedim zaten, eşiniz arkanızda, isterseniz görüşmezsiniz olur biter.bu kadar basit.
yazdıklarım eğer bu kadar eleştiri alıyorsa ben hatalıyım demektir değiştireceğim. inanın asla öyle bi insan değilim. ama görüşmemek cözüm değil gecenin 11 nde dahi arıyor. ben o kadar siyaset yapamıyorum. arıyor konuşuyor. yeni birde düşük yapım sinirlerim geriliyor.

Bir psikiyatriste gorunebilirsiniz. Birinin hakaretiyle veya sevimsiz baska davranisiyla uzun sure hastane tedavileri gormek, tek kolun islevini yitirmesi filan... Ya siz her sorununuzu baskasinin uzerine atmissiniz, ya da sizin psikolojinizde cozulmesi gereken cok buyuk bir problem var. Bu kadar abarti da olmaz cunku. Insanlar evladini kaybediyor da bunlari yasamiyor yahu, tovbe tovbe.

Esinize bakın sukredin , ilk evlilikten sonra sizin arkanızda olan sizi savunan bir eşiniz var bu büyük bir nimet

Hayatta herşey çok iyi olmuyor ,ama.bisey iyi olmayacaksa o da eşiniz değil ailesi olsun

Sizin önceliğiniz onlar olmamalı hayatta başka odak noktalariniz olsun onların bakışı konuşmasından başka bunları herkes yaşıyor sen dort dortluk olsan da kendi kendine fesatlanan insanlar mutlaka olur me yapicaz onları dusunup hayatı zehir mi edicez

Hayır elimizdekiler için Allaha sukur edicez

arkadaşlar sizler tarafından eleştiri alan kısımları sildim. asla egolu yada kendini beğenmiş biri değilim. eğer böyle yansıttıysam çok üzgünüm.

Esinize bakın sukredin , ilk evlilikten sonra sizin arkanızda olan sizi savunan bir eşiniz var bu büyük bir nimet

Hayatta herşey çok iyi olmuyor ,ama.bisey iyi olmayacaksa o da eşiniz değil ailesi olsun

Sizin önceliğiniz onlar olmamalı hayatta başka odak noktalariniz olsun onların bakışı konuşmasından başka bunları herkes yaşıyor sen dort dortluk olsan da kendi kendine fesatlanan insanlar mutlaka olur me yapicaz onları dusunup hayatı zehir mi edicez

Hayır elimizdekiler için Allaha sukur edicez
siz böyle durumlarla karşılaştığınızda nasıl bi önlem alıyorsunuz gerilmemek için inanın cevaba çok ihtiyacım var. eşim allah razı olsun iyi bi insan.

evliliğimiz bir buçuk yıla yaklaşıyor. flört ederken eşimin sadece bir kardeşine gelip gidiyorduk ve inanın aramızdan su sızmıyordu. fakat çok erken yaşta iki aydan daha kısa süren bir evlilik yaptığım için az çok insanları tanımıştım ve araya bi mesafe hep koydum. ama iyilik anlamında değil. ne kendim nede eşimle ilgili hiç bir konuyu anlatmadım. neyse evlenmeye karar verdik. ben çok erken yaşta iki ay süren bi evlilik yaptım. ilk buluşmada anlattım sormak istediğin merak ettiğin bişey varsa sor dedim. Sen önemlisin dedi. Ve ailesindende kimseye söylemedi.
tanışmaya geldiler. eşimin kardeşi yani görümceme gittiğimizde asla yardım etmeyi esirgemezdim. arnavut olduğumuz içinde alışkınız. neyse tek başıma yaptım her şeyi içeride duramadım hizmet etmekten mutfakla ilgilenmekten. bir daha olacak bir gün değil yardım eder sandım bi ara yanıma geldi iki saniye durdu gitti. bu arada ki süreçte beni ve şuna kadar kimse aramadı nasıl gidiyor yardıma ihtiyacın varmı eşyalar gelince yardım edelim birlikte yerleştirelim hani bunları söylemeseler bile nasılsın diye arayın yok yok yok. eşimde bana sakın üzülme ben arkandayım sen kimseyi takma kafana dedi. söz nişan isteme bir arada yaptık inanın kaşlar gözler gizli gizli konuşmaklar tuhaf tuhaf gülmeler. arkadaşlarım anlatıyor bunları ben çok ilgilenmedim moralim bozulmasın die. evleneceğim gün geldi eve geldiler ay hepsi karşıma geçti bi süzmeler bi kaşlar gözler şok oldum. neyse evlendik. hiç biri muhattap olmadım balayımı zehir ettiler olmayacak bi olaydan eşim beni öyle bi savundu ki inanın sevinçten ağladım dedim allahim bana bu adamı verdiğin için hamd olsun.
gel zaman git zaman görümcem geldi öyle laflar soktu ki bende artık bi iki bişey söyledim ama inanın hakaret etmemek için zor tuttum kendimi allahım sen yardım et dedim. sonrası bana inanılmaz haraketler içeren mesajlar attı. sinirden kaslarım kasılmasından hastalındım taş kesti kaslarım. eşim isten çıktı aylarca beni hastaneye getirdi götürdü. neyse eski saglığım asla yok bu arada. dr lerde bu kadar iyileşme oldu yapılabilecek başka tedavi kalmadı dedi.
görümcen tel açtı özür diledi. neyse insan olmuştur dedim kabul ettim. geldiler kaldılar. eşim görümcem doğum yaptı doğum için dahi gitmedi, git dedim. sana saygı duymadan asla gitmem dedi.
neyse usul ve adaba uygun hediyemizi verdik karşıladık.
görümcem ablasını kötülemeye başladı inanın tüm gece ablasını kötüledi eşime dedim ki sakın karışma yorum yapma sadece senle ilgili kısımlarda demek istediğim bi şey varsa söyle. allahım her şeyi anlatıyor kötülüyor dedim ki bak sen ablanla konuşacaksın dedi ki sonra eğer bana ihtiyacı olursa yardım ederim. ya insan bu kadar arkasından konuşur mu?
beni görümcem aradı samimiyet kurmaya çalışıyor. konuştum ama resmi.
bugün ne göreyim eşimin sosyal medyasında can ciğer ablası ile resimler.
inanın şok oldum. insan kardeşi için zaten bu kadar konuşmaz. insanlardaki bu fesatlık hasetlik nedir.
ben kesinlikle görüşmemeye ve konuşmamaya karar verdim.
evime gelirlerse karşılarım ama hiç bir şekilde iletişime geçmeyeceğim.
benim gibi sorun yaşayanlar nasıl bi yol izledi çok merak ediyorum.
amann salla gitsin modundayim ben artik adam yerine koyup cevap bile vermiyorum en guzel cevabi zamani geldiginde allah verir sen merak etme

Ne gordum biliyor musun, karisini ezdirmeyen gerekirse kardesleriyle irtibati koparan bir koca (adamin dibi oldugunu da unutmayalim) hayiiiir gorusuceemmmm basima bela istiyorummm diyen bir kadin. Kac kere yazmissin esin de arkandaymis ne zorun var? Bir de sadece bir tartisma sonucu sagligin kalici olarak bozulmasi ne demek? Hadi oyle bir sey oldu onun uzerine hic bir sey olmamis gibi gidip gelmeye baslamak ne demek? Olaylari fazla abarttiginizi dusunuyorum.

siz böyle durumlarla karşılaştığınızda nasıl bi önlem alıyorsunuz gerilmemek için inanın cevaba çok ihtiyacım var. eşim allah razı olsun iyi bi insan.
Bizim bünyemizle seninki bir değil demek ki. Bence profesyonel bir desteğe ihtiyacın var senin. Bir psikologla görüşmelisin.

Senin Kocan sahip çıkıyor yine şanslısın canım benim çoğumuzun kocası film izler gibi izliyor ailesi ne yaparsa yapsın onlar benim ailem diyor. .
katiliyorum size birde pisirik pisirik bisey olmamis gibi davranirlar tek cevaplari bize

Bütün eşler bunu yapabilse , hayat arkadaşım dediği kişiyi ezdirmese , evlilikler daha bir güzel olur.
..

Olmuş bitmiş. Siz kendi yuvamıza mutlu olmaya bakın.

Senin Kocan sahip çıkıyor yine şanslısın canım benim çoğumuzun kocası film izler gibi izliyor ailesi ne yaparsa yapsın onlar benim ailem diyor. .
ya aslında ben ilk evliliğimde çok yıprandım derler ya iki ay ama 20 yıl gibi neler neler. şu an yaşadıklarım aile acısından iki ailede aynı ikinci evliliğimde eşim çok destek. bende elimden geldiğince iyi olmaya çalıyorum hani hiç birimiz dört dörtlük değiliz. siz sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz

Kadınlar evlenince herkesin kendini kıskandığını düşünüyor :deli:
Koca bulmak zor bi şey tabi, erkek ırkı nadiren dünyaya ayak basıyor, kapan kazanıyor o yüzden evlenince herkes de kıskanıyor haliyle :bicak:

Back
X