• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin olmanın erkek tarafından dayanılmaz fesatlığı. heleki eşiniz sahip çıkıyorsa.

Bütün eşler bunu yapabilse , hayat arkadaşım dediği kişiyi ezdirmese , evlilikler daha bir güzel olur.
..

Olmuş bitmiş. Siz kendi yuvamıza mutlu olmaya bakın.
ben ezdirir sandım hani evlenince insan değişir sandım ama eşim beni ezdirmedi bende ilk başlar inanamadım. evlenirken içimden hep şeyi geçirdim olsun beni savunmasada ben iadere ederim. ama o hiç kimseye fırsat vermedi. ben bi olay olduğunda kala kalıyorum hemen cevap veremiyorum eşim fark etti bu yönümü o korumaya başladı beni.hamile kaldım bebek durmadı düştü. çok geriliyorum olan bana oluyor. nasıl rahat olacağım bilmiyorum.

ben ezdirir sandım hani evlenince insan değişir sandım ama eşim beni ezdirmedi bende ilk başlar inanamadım. evlenirken içimden hep şeyi geçirdim olsun beni savunmasada ben iadere ederim. ama o hiç kimseye fırsat vermedi. ben bi olay olduğunda kala kalıyorum hemen cevap veremiyorum eşim fark etti bu yönümü o korumaya başladı beni.hamile kaldım bebek durmadı düştü. çok geriliyorum olan bana oluyor. nasıl rahat olacağım bilmiyorum.
Bir kolumu kaybettim diyorsun. Bebeğini de kaybetmişsin.
Senin buradaki tavsiyelere değil uzman görüşüne ihtiyacın var. Belki ilaç alırsın hatta
Normal değil kesinlikle bu halin

katiliyorum size birde pisirik pisirik bisey olmamis gibi davranirlar tek cevaplari bize
Ooo hemde nasıl yeni evliymişsin ,hamileymişsin ,gururun kırılmış, üzülmüşsün vs kimin umurunda herkes herseyi yapabilir en uzak akrabasına kadar ama sen gelinsin ya susacaksın yada kötü Gelin olacaksın. Kötü Gelin olarak anmanizda hiç sıkıntı yok kötü yanimi gördüyseniz haketmişsinizdir diyorum bende :halay:

Kadınlar evlenince herkesin kendini kıskandığını düşünüyor :deli:
Koca bulmak zor bi şey tabi, erkek ırkı nadiren dünyaya ayak basıyor, kapan kazanıyor o yüzden evlenince herkes de kıskanıyor haliyle :bicak:
böyle düşünmeyin lütfen ben kimse istemez kötü olsun. hele evleneceğiniz kişinin ailesi ile. herkes iyi ilişkiler kurmak ister. yazarken yanlış cümleler kurmuş olabilirim ama inanın hiç bir kadın istemez. yazamadığım şeylerde yaşadım.

Ooo hemde nasıl yeni evliymişsin ,hamileymişsin ,gururun kırılmış, üzülmüşsün vs kimin umurunda herkes herseyi yapabilir en uzak akrabasına kadar ama sen gelinsin ya susacaksın yada kötü Gelin olacaksın. Kötü Gelin olarak anmanizda hiç sıkıntı yok kötü yanimi gördüyseniz haketmişsinizdir diyorum bende :halay:
aslında iki kez ağır travmatik şeyler yaşadım. güclü olmak zorunda insan kendi için çünkü inanın insan ayrılıyor ailesinin yanına dönüyor ama tek başınasınız yatağa yattığınızda. ben ilk bi olay olduğunda kalakalıyorum konuşmak istiyorum konuşamıyorum sonra konuşmak istediğimdede olay dinmiş oluyor ama bu zaman aralığı beni sanırım yıpratıyor. kötü gelin olayımda kötü gelinler bi olayda benim gibi kalakalmaz keşke biraz cin olsam safım sanırım

böyle düşünmeyin lütfen ben kimse istemez kötü olsun. hele evleneceğiniz kişinin ailesi ile. herkes iyi ilişkiler kurmak ister. yazarken yanlış cümleler kurmuş olabilirim ama inanın hiç bir kadın istemez. yazamadığım şeylerde yaşadım.
Ya benim gördüğüm kaçıncı yeni evli kişisin, beni kıskanıyorlar fesatlar ondan böyle yapıyorlar diyen, enerjiniz tutmamış sevememişler ve anlaşamıyorsunuz işte, kimsenin kıskanıp, fesatlandığı yok hele ki eşiniz sahip çıkıyor diye kimse fesatlanmaz merak etmeyin, kocanızda gözleri olan bi kadın değilse :KK58:

Bir kolumu kaybettim diyorsun. Bebeğini de kaybetmişsin.
Senin buradaki tavsiyelere değil uzman görüşüne ihtiyacın var. Belki ilaç alırsın hatta
Normal değil kesinlikle bu halin
dr ye gittim. olayları eğrisi ve doğrusu ile gördüğünüz de kendinizi eleştirip hataları doğruları söylediğinizde ilaç vermiyorlar. yani sen kendinin ve olayların farkındasın farklı değerlendirmiyorsun diyorlar.

ben suan hala sallamiyo modundayim ama dönüşüm muhteşem olacak alin pisirik oglunuzuda s.ktirin gidin hayatimdan dicem

ya aslında ben ilk evliliğimde çok yıprandım derler ya iki ay ama 20 yıl gibi neler neler. şu an yaşadıklarım aile acısından iki ailede aynı ikinci evliliğimde eşim çok destek. bende elimden geldiğince iyi olmaya çalıyorum hani hiç birimiz dört dörtlük değiliz. siz sorunlarla nasıl baş ediyorsunuz
Ben artık baş etmiyorum canım benim hiç bişey umurumda değil bence en doğrusu bu bak bir bebeğimi kaybettim bende sıkıntı stres üzüntü yüzünden değdi mi ? Sende kaybetmişsin değdi mi simdi tekrar hamileyim Allah sana da nasip etsin zaten zor geçiyor hamileliğim birde onu bunu kafaya takip bebeğimi kaybedemem. hem insanlar çok değişik herseyi yapıp arsız arsız yüzüne bakabiliyorlarsa sende onları tiye al .

ben suan hala sallamiyo modundayim ama dönüşüm muhteşem olacak alin pisirik oglunuzuda s.ktirin gidin hayatimdan dicem
ilk evliliğimde şu anki durumunuzu yaşadım. inanın şu an yazamayacağım olaylar. bi abim var nikah dairesinde annemi gönderdi kız dönsün demiş çünkü orda başlamışlardı. ben de cehalet işte millet ne der die dönmedim. iki ay sonra abim cocuk yapmadan dön yapılmaz bu adama iyi düşün dedi. çok ağladı benle birlikte onun desteği ile geri döndüm. ama zor çok zor. allah düşmanıma yaşatmasın inş düzelir canım benim.

Konu sahibi kolunuzu mu kaybettiniz, çok geçmiş olsun.

Bence önemsemeyin bu kadar küçük sorunları. Eşiniz de ezdirmiyormuş işte tamam süper.

Sorun yok. Mutlu olun

Ben artık baş etmiyorum canım benim hiç bişey umurumda değil bence en doğrusu bu bak bir bebeğimi kaybettim bende sıkıntı stres üzüntü yüzünden değdi mi ? Sende kaybetmişsin değdi mi simdi tekrar hamileyim Allah sana da nasip etsin zaten zor geçiyor hamileliğim birde onu bunu kafaya takip bebeğimi kaybedemem. hem insanlar çok değişik herseyi yapıp arsız arsız yüzüne bakabiliyorlarsa sende onları tiye al .
evet eylülde düştü bebek. stresden düştü resmen. ben hiç konuşmama yoluna gittim hatalımıyım sence

ne hayallerle kurduğumuz yuvaları ne hale getiriyorlar artık mücadele hevesi de kalmıyor insanda yeter ne olacaksa olsun moduna geçiş yaptırıyorlar ya bizi Allah hepsini ıslah etsin hakkında hayırlısı olsun canım benim gün doğmadan neler doğar unutmayalım ki kun fe yekun belki Rabbim eşlerimizin gönlüne bir ferahlık verir..

ilk evliliğimde şu anki durumunuzu yaşadım. inanın şu an yazamayacağım olaylar. bi abim var nikah dairesinde annemi gönderdi kız dönsün demiş çünkü orda başlamışlardı. ben de cehalet işte millet ne der die dönmedim. iki ay sonra abim cocuk yapmadan dön yapılmaz bu adama iyi düşün dedi. çok ağladı benle birlikte onun desteği ile geri döndüm. ama zor çok zor. allah düşmanıma yaşatmasın inş düzelir canım benim.
ben anlatamiyorum kimseye maalesef kendi tercihimde benim icinn bi onemi yok ama aileler icinn onemli olan farkli mezhep mevzumuz var maalesef sanki bisey desem almasaydin 50 kere soyledik diyecekler gibi hissediyorum abim herturlu sahip cikarda zor bir sureç

ne hayallerle kurduğumuz yuvaları ne hale getiriyorlar artık mücadele hevesi de kalmıyor insanda yeter ne olacaksa olsun moduna geçiş yaptırıyorlar ya bizi Allah hepsini ıslah etsin hakkında hayırlısı olsun canım benim gün doğmadan neler doğar unutmayalım ki kun fe yekun belki Rabbim eşlerimizin gönlüne bir ferahlık verir..
esim birazcik arkamda dursaydi kavga etsin kussun demiyorum gelmesin gitmesinlerde demiyorum karimla kimse bu sekilde konusamaz deseydi keske bir kere kolesi olsaydim bana sahip ciksaydi madem sahip cikamiyodun ne diye aldin anlamiyorumki tek tesellim iyi bir insan olmasi

Eşin arkanda duruyor yani konuş diye baskı yapmaz ki bencede konuşma en Hayırlısı bu olur varlıkları zararsa yokluklari yarar :)
aslında beni geren birazda gece gündüz fark etmiyor sürekli yazıyor arıyor eşimi. bi kere gece aradı film izliyoruz bi baktı kardeşi söylendi açmadı telefonu. hani böyle yaparak bana sürekli bi mesaj veriyor. benim konuşmadığım dönemde inan abi sana gelicem diyor abisi gel dese o dakka gelecek. eşimde yengenle bi konuları konuş ben evin durumunu bilmem demiş eşim sonra anlattı. aradı beni özür diledi. yani beni yok sayıyorlar.

esim birazcik arkamda dursaydi kavga etsin kussun demiyorum gelmesin gitmesinlerde demiyorum karimla kimse bu sekilde konusamaz deseydi keske bir kere kolesi olsaydim bana sahip ciksaydi madem sahip cikamiyodun ne diye aldin anlamiyorumki tek tesellim iyi bir insan olmasi
canım bak kanlı bıcaklı düşmanım ayrılsın istemem. benim söyle bi artım vardı ailem çok arkamdaydı ama inan bak en gelişmiş gibi düşündüğün insanlar bile geri kafalı. eğer evine bakıyorsa sana sahipse hemen ayrılma sen konuşarak anlat sana sahip çıkmasını. benim ilk evlilik tam bi faciaydı. senin öyle değildir. konuşarak bi aile olduğunuzu hatırlatarak sevginizi belirterek değiştirmeye çalış. ama bu evrede sakın cocuk yapma. sorunlu bi dönemdesin. dua edicem sana. inş herşey mükemmel olur.

Kesinlikle katiliyorum bizim istediğimiz kavga gürültü değil sahip çıkılmak bizim sabrımız tükenmeden onlar derdimizi anlar inşallah

Back
X