- 12 Haziran 2016
- 2.124
- 842
- 123
- Konu Sahibi Chickennova
-
ben ezdirir sandım hani evlenince insan değişir sandım ama eşim beni ezdirmedi bende ilk başlar inanamadım. evlenirken içimden hep şeyi geçirdim olsun beni savunmasada ben iadere ederim. ama o hiç kimseye fırsat vermedi. ben bi olay olduğunda kala kalıyorum hemen cevap veremiyorum eşim fark etti bu yönümü o korumaya başladı beni.hamile kaldım bebek durmadı düştü. çok geriliyorum olan bana oluyor. nasıl rahat olacağım bilmiyorum.
Bizde mi hasetlendik yoksaTamam gerekeni yapmışsınız işte daha ne?
Ayrıca eşinizi ve kendinizi bu kadar övmeniz çok itici söylemeden geçemeyeceğim.
Arkadaşım,evliliğinde mutlu musun,eşinle anlaşıyor musun,eşin arkanda destek mi...Sorun ne?Kapımı kapatırım herkes dışarıda kalır.Beni aile saadetim ilgilendirir.Gerisi tırı vırı.Bak bir evlilik geçirmişsin bitmiş.Senin aile mutluluğunun kıymatini daha iyi bilmen lazım.Yok beni süzdüler,yok mutfağa yardıma gelmedi,yok görümcem laf soktu,yok hakaret mesajı attı kaskatı kesildim hastaneye gittim.Bak tatlım,bunlar devam ederse,o ardında duran eşin bile yorulur bıkar ne haliniz varsa görün der.Kimseyi kendine laf dedirtmeyeceksin.Bu insanlar böyleyse fazla samimiyete gerek yok.Sen de evine gittin mi aynı şekilde oturur yardım etmezsin.Sana laf mı soktu,ya duymamazlıktan gelir umursamazsın,ya da döner bir şey mi demek istiyorsun dersin ya da benim yaptığım gibi sesimi çıkarmaz kalkar gider ve bir daha aramazsın merhaba merhaba dan iler gitmez samimiyetin.Biri sana hakaret mesajı yazacak kadar bir laçkalaşma olduysa ilişkinizde bu tek taraflı olmaz.O raddeye getirmeyeceksin.Geldi mi de,haddini bil deyip kapatacaksın.evliliğimiz bir buçuk yıla yaklaşıyor. flört ederken eşimin sadece bir kardeşine gelip gidiyorduk ve inanın aramızdan su sızmıyordu. fakat çok erken yaşta iki aydan daha kısa süren bir evlilik yaptığım için az çok insanları tanımıştım ve araya bi mesafe hep koydum. ama iyilik anlamında değil. ne kendim nede eşimle ilgili hiç bir konuyu anlatmadım. neyse evlenmeye karar verdik. ben çok erken yaşta iki ay süren bi evlilik yaptım. ilk buluşmada anlattım sormak istediğin merak ettiğin bişey varsa sor dedim. Sen önemlisin dedi. Ve ailesindende kimseye söylemedi.
tanışmaya geldiler. eşimin kardeşi yani görümceme gittiğimizde asla yardım etmeyi esirgemezdim. arnavut olduğumuz içinde alışkınız. neyse tek başıma yaptım her şeyi içeride duramadım hizmet etmekten mutfakla ilgilenmekten. bir daha olacak bir gün değil yardım eder sandım bi ara yanıma geldi iki saniye durdu gitti. bu arada ki süreçte beni ve şuna kadar kimse aramadı nasıl gidiyor yardıma ihtiyacın varmı eşyalar gelince yardım edelim birlikte yerleştirelim hani bunları söylemeseler bile nasılsın diye arayın yok yok yok. eşimde bana sakın üzülme ben arkandayım sen kimseyi takma kafana dedi. söz nişan isteme bir arada yaptık inanın kaşlar gözler gizli gizli konuşmaklar tuhaf tuhaf gülmeler. arkadaşlarım anlatıyor bunları ben çok ilgilenmedim moralim bozulmasın die. evleneceğim gün geldi eve geldiler ay hepsi karşıma geçti bi süzmeler bi kaşlar gözler şok oldum. neyse evlendik. hiç biri muhattap olmadım balayımı zehir ettiler olmayacak bi olaydan eşim beni öyle bi savundu ki inanın sevinçten ağladım dedim allahim bana bu adamı verdiğin için hamd olsun.
gel zaman git zaman görümcem geldi öyle laflar soktu ki bende artık bi iki bişey söyledim ama inanın hakaret etmemek için zor tuttum kendimi allahım sen yardım et dedim. sonrası bana inanılmaz haraketler içeren mesajlar attı. sinirden kaslarım kasılmasından hastalındım taş kesti kaslarım. eşim isten çıktı aylarca beni hastaneye getirdi götürdü. neyse eski saglığım asla yok bu arada. dr lerde bu kadar iyileşme oldu yapılabilecek başka tedavi kalmadı dedi.
görümcen tel açtı özür diledi. neyse insan olmuştur dedim kabul ettim. geldiler kaldılar. eşim görümcem doğum yaptı doğum için dahi gitmedi, git dedim. sana saygı duymadan asla gitmem dedi.
neyse usul ve adaba uygun hediyemizi verdik karşıladık.
görümcem ablasını kötülemeye başladı inanın tüm gece ablasını kötüledi eşime dedim ki sakın karışma yorum yapma sadece senle ilgili kısımlarda demek istediğim bi şey varsa söyle. allahım her şeyi anlatıyor kötülüyor dedim ki bak sen ablanla konuşacaksın dedi ki sonra eğer bana ihtiyacı olursa yardım ederim. ya insan bu kadar arkasından konuşur mu?
beni görümcem aradı samimiyet kurmaya çalışıyor. konuştum ama resmi.
bugün ne göreyim eşimin sosyal medyasında can ciğer ablası ile resimler.
inanın şok oldum. insan kardeşi için zaten bu kadar konuşmaz. insanlardaki bu fesatlık hasetlik nedir.
ben kesinlikle görüşmemeye ve konuşmamaya karar verdim.
evime gelirlerse karşılarım ama hiç bir şekilde iletişime geçmeyeceğim.
benim gibi sorun yaşayanlar nasıl bi yol izledi çok merak ediyorum.
Bu hale geldiysen eşin sana sahip çıkmamış.inanın övme anlamında yazmadım. yazamayacağım o kadar tuhaf şeylerde oldu ki eşim hep destek oldu. bende inanın susmaktan hasta oldum. şu an bir kolumu tam olarak kullanamıyorum.
Kadının 2. evliliği oldugu için , fesatlandıklarını dusunuyor.Konu başlığında ne anlatmak istediniz?
Birde neden sürekli size karşı fesatlar?
Sizi istemediler mi başından beri?
Ve ayrıca size zarar veren kişilerle sakın konuşmayın uzak durun tabi...
Kendileri ne halleri varsa görsünler...
Konu sahibinin eşinin ailesi bunun kadının ikinci evliliği olduğunu bilmiyorlarmış.Kadının 2. evliliği oldugu için , fesatlandıklarını dusunuyor.
Bunun karısında kocası onu korudugu ıcınde cok mutlu cunku 2. evliliği oldugu için kendını degersız goruyor ama oyle olmamıs o yuzden mutluluktan aglıyor
Ahahahaha :) AÇıklamaya gellKadının 2. evliliği oldugu için , fesatlandıklarını dusunuyor.
Bunun karısında kocası onu korudugu ıcınde cok mutlu cunku 2. evliliği oldugu için kendını degersız goruyor ama oyle olmamıs o yuzden mutluluktan aglıyor
Zaten kocasından saklamamış, kocası kendi ailesine söylemek istememiş konu sahibi de illa söyle diye ısrar etmemiş.Şunu merak ettim neden ilk evliliğinizi sakladınız?
Saklanacak bir durum değil ki..
Ben de sizin burda ne demek istediğinizi anlamadımArnavutluğun verdiği mükemmellikten dolayı sanırsam ben bişe anlamadım..
Zaten kocasından saklamamış, kocası kendi ailesine söylemek istememiş konu sahibi de illa söyle diye ısrar etmemiş.
Ama böyle bişi gizli kalmaz, fesat aile bunu bir duyarsa varya ooo ozaman gör sen onları hiç susmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?