• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin olmanın erkek tarafından dayanılmaz fesatlığı. heleki eşiniz sahip çıkıyorsa.

İlk mesajda okudum onu eşine anlatmış.
Aileye neden söylenmemiş,nasılsa bir yerden öğrenilir durum daha kötüye gider.
Saklanacak bir durum değilki zaten,evlenmiş boşanmış gayet normal buda.
Dimii aynen başına böyle bişi gelmiş olarak bende 2.ci evliliğimi yapsam hayatta saklamam yani..
Böyle bişi gizli kalmaz ki :kahve:
Konu sahibine biri şantaj yapsa bak söylerim diyee :duduk::eek:

Ben arnavut degılım , Saf kan yunanım bende. O kadarda mikemmel değilim. Daha fazla buralarda duramıcam üzgünüm :KK37:

Bir mesajla kas hastası olacak kadar nasıl kafanıza takabildiniz ben ona takıldım.

Yahu hakaret içeren mesaj yüzünden insan kaskati kesilecek kadar nasıl hasta olur siz kafayı mi yediniz? Hem erken yaşta insanları tanıdım diyorsunuz hem görümce yüzünden hasta oluyorsunuz hemde bu kadar size sahip çıkıp destek olan bir esiniz varken. Bırakın bu kadar yüz göz olmayın.mesafe iyidir. Ben açıkçası oturup dinlemezdim ablam öyle böyle söyle diyeni. Zaten kafam da almaz bunaliyorum bir süre sonra. Bu kadar Eşinizin ailesi ile kafayı bozmayin uzak durun mutlu olun.

aslında birikti sanırım yaşadıklarım. bir gece bir hakaretler inanılmaz boyutta. bi gerildim kaslarım inanın taş oldu. dr ler en sonunda psikologlara gönderdi. baya bi açıldı ama sağlıklı bi kolum yok artık. hareketlerim kısıtlı.
Ben de buraya takıldım.Stresten kol tutulması diye birşey yoktur .Ama kadınlarımızda stresten uyuşmalar ağrılar oluyor acile öyle geliyorlar mesela.Sonra da psikiyatriye göndermişler.Biz ona konversiyon diyoruz. Hipokondriak ağrıların vardır olsa olsa.

Son düzenleme:
Anlayabildiğim kadar yorum yapayım:

Sizin daha önce bir evlilik yapmış olmanız saklanacak bir durum değil kesinlikle. Ben böyle bir şeyi sonradan öğrensem bir daha konuşmam, güvenmem. Nasıl saklayabildiniz böyle bir şeyi? Aileden uzak durup buluttan nem kapmanızı da buna bağladım ben. Çok büyük bir şey sakladığınız için fazla samimi olursak ortaya çıkar diye mi düşündünüz acaba?

Yardımdan falan bahsetmişsiniz, tanışmaya gelen aile mutfağa girmeli mi sizce? Sizin tek başınıza gitmeniz başka bir olay, aile efradının tanışmaya gelmesi başka bir olay.

Asıl önemli olabilecek noktaların ayrıntısını vermemişsiniz. Balayında öyle bir şey yaptı ki, öyle şeyler dedi ki, öyle laflar soktu ki. Ne dedi, ne oldu, dayanılamayacak neler söyledi?

Görümcenin ablasını yermesi sizi bağlayan bir durum değil. Kardeş kardeşi bıçaklamış, sonra dönmüş kucaklamış. Olabilir yani, ne yapsın ölene kadar küs mü kalsın?

Doğum yapan kardeşine gitmemek de çok çirkin. Yani bunun için kan davası falan olması lazım ki gidilmesin. Sizin için ailesini silen bir adamın pek de övünülecek bir yanı olmasa gerek (Çok kötü şeyler yaşanır anlarım ama bu anlattıklarınıza bakılırsa böyle bir küslüğü gerektirecek durum yok).

Size ne yapılırsa yapılsın, aranızda ne geçerse geçsin, siz konuşmasanız bile eşinizi ailesinden koparmamalısınız.

Back
X