- Konu Sahibi Chickennova
Ben de sizin burda ne demek istediğinizi anlamadım
"Arnavut olduğumuzdan ben yardımımı esirgemedim şöyle iyiyim böyle iyiyim" demiş ya konu sahibi ondan dem vurdum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de sizin burda ne demek istediğinizi anlamadım
Arnavutluğun verdiği mükemmellikten dolayı sanırsam ben bişe anlamadım..
Dimii aynen başına böyle bişi gelmiş olarak bende 2.ci evliliğimi yapsam hayatta saklamam yani..İlk mesajda okudum onu eşine anlatmış.
Aileye neden söylenmemiş,nasılsa bir yerden öğrenilir durum daha kötüye gider.
Saklanacak bir durum değilki zaten,evlenmiş boşanmış gayet normal buda.
Dimii aynen başına böyle bişi gelmiş olarak bende 2.ci evliliğimi yapsam hayatta saklamam yani..
Böyle bişi gizli kalmaz ki
Konu sahibine biri şantaj yapsa bak söylerim diyee
"Arnavut olduğumuzdan ben yardımımı esirgemedim şöyle iyiyim böyle iyiyim" demiş ya konu sahibi ondan dem vurdum..
Ben de arnavutum ama HanimKelesimiGetir gibi çokta mükemmel değilim ama çok temiz ve düzenliyimdirBende arnavut kızıyım ama bu kadar mükemmel değilim herhalde
AynennKesinlikle gizli tutulacak birşey değil bu.
Yüreğine iner kesin..
Ben de arnavutum ama HanimKelesimiGetir gibi çokta hamarat değilim ama çok temiz ve düzenliyimdir
Aynenn
Ben de buraya takıldım.Stresten kol tutulması diye birşey yoktur .Ama kadınlarımızda stresten uyuşmalar ağrılar oluyor acile öyle geliyorlar mesela.Sonra da psikiyatriye göndermişler.Biz ona konversiyon diyoruz. Hipokondriak ağrıların vardır olsa olsa.aslında birikti sanırım yaşadıklarım. bir gece bir hakaretler inanılmaz boyutta. bi gerildim kaslarım inanın taş oldu. dr ler en sonunda psikologlara gönderdi. baya bi açıldı ama sağlıklı bi kolum yok artık. hareketlerim kısıtlı.