gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

evleneceğiniz insanın kişiliği ile ilgilenin kızlar. sana şunu alırım ev araba...vs. bu laflara ve zengin olmasına güvenmeyin. yoksa sizi böyle ezmeye çalışırlar.

Öncelikle Allah ailenize size sabir versin gerçekten çok zor bir durum bu süreçte illaki yipranicaksiniz dik durmaya çalışın evlilik iptali olur sanirim onların bu tavrı birazda nasıl olsa kızı aldık birşey yapamazlar düşüncesi verilmis sadakatiniz varmış ya oraya gittiğiniz zaman daha kötü şeyler yaşamış olsaydınız Allah beterinden korudu diye dua edin olanlara yapicak birşey yok

Ben gireceğini zannetmiyorum kk ya.
Çünkü konu sahibinin bu olay üzerine açtığı konularına kimse haklısın yazmadı. Herkes eleştirdi. En son bu konudan sonrada hiç ortalarda gözükmedi.
Almıştır başka üyelik belki de .....öncesini anlatmadan ; "gurbete gelin gittim beni öyle ezdiler,böyle uzduler ama emeklerime kiyip bosanmiyorum....zaten kayinpederle tüm sorun yoksa kocam özünde iyidir .....beni seviyor çünkü geçen sene bir kez seni seviyorum demisti" mealinde konu aciyordur

Son düzenleme:
Almıştır başka üyelik belki de .....öncesini anlatmadan ; "gurbete gelin gittim beni öyle ezdiler,böyle uzduler ama emeklerime kiyip bosanmiyorum....zatenkayinpederle tüm sorun yoksa kocam özünde iyidir .....beni seviyor çünkü geçen sene bir kez seni seviyorum demisti" mealinde konu aciyordur
Cnm öyle güldürdün ki.
Çok zor bı hamilelik geçiriyorum.
Çok sağlık sorunlarım var.
İki gündür yatıyorum, şimdi yorumunu okuyunca keyfim yerine geldi. :)
Doğru söylüyorsun.

Cnm öyle güldürdün ki.
Çok zor bı hamilelik geçiriyorum.
Çok sağlık sorunlarım var.
İki gündür yatıyorum, şimdi yorumunu okuyunca keyfim yerine geldi. :)
Doğru söylüyorsun.
Kuzum yaaa:anne: Umarım bir an önce toparlanirsin. Sen hep gül ki bebeğin de mutlu olsun:KK200:

Bence bu size bir ders..Okuyun calisin ve kendi arabanizi kendiniz alın..Yurtdisi ev araba icin tanimadan sevmeden (seviyorum demissiniz ama boyle sevgi olmaz) gercekten sevdiginiz insanla evlenin ileride
Katiliyorum size bir kadın kendini yetistirebilmeli,okumali Bnde evlendm ama bosaniyorum suan eğitimin için biraz daha hirslandm ünv.mezunuyum ama biraz daha diyorum,onun bunun kahrını çekmeye degmiyo hele sizin değerinizi bilmeyenler için..

Seni anliyorum buna benzer seyleri ben de yasadim. Kp dugunumde bize bagirdi. Keske anons yapilmadi diye gorevlilere bagirsaydi. Havalarda yumruk salladi bagirdi cagirdi adam. En guzel gunumu mahvetti. Affedemiyorum. Bizimkilerle esimin ailesigil gorusmuyorlar. Cunku gorusulcek bisey kalmadi yani . Ta istemeden beri olaylar silsilesi hep bi deger vermezlik vs. Dugun surecinde hic biseye karismayip tek kurus harcamayip.. ustune ustluk takilari isteynce basimda kara kus gibi bekleynce salonda..ben de vermeyince babasi olay cikartti. Takilari alip kacicam sanki. Oglun borca girdi onu odycez be adam. Dugunum rezil oldu onun babasini tuttular benim babami tuttular dugunum yarida kesildi. Hic bisey layikiyla olamadi. 3yil oldu evleneli ve ben bugun bile kocamin basinin etini yiyorum. Kv ve kp nin yuzunu gormek istemiyorum belalarini bulmalarini istiyorum..

Eden bulur üzülmeye değmez bu insanlar için

YA bu dugun adetleri artik bitmeli. Evlilik boyle bir sey olmamali. Kadin erkek ne yapiyorsa kendi yapmali. Yapabilecek olgunluga gelmeden de evlenmemeli. Kp’den ev, kv’den bohca bilmem ne, bohcada su vardi bu yoktu diye kavga cikar mi ya?
Biz esimle her seyi kendimiz yaptik. Oldugu kadar. 2 yila yakin oldu evleneli, hala eksigimiz var, yapiyoruz yavas yavas hem de icimize sindirerek. Bohca falan nedir bilmem bile. Ne onun ailesi ne benim ailemden boyle bir talep olmadi. Olamaz da, cunku onlardan hic bi sey istemedik. Kafamiz rahat. Tavsiye ederim. Bir dahaki evlilik durumunuzda kimseden ailenizden bile beklentiye girmegin. Calisin, biriktirin. Ne yapacaksaniz kendiniz yapin.

:anne::KK200:
YA bu dugun adetleri artik bitmeli. Evlilik boyle bir sey olmamali. Kadin erkek ne yapiyorsa kendi yapmali. Yapabilecek olgunluga gelmeden de evlenmemeli. Kp’den ev, kv’den bohca bilmem ne, bohcada su vardi bu yoktu diye kavga cikar mi ya?
Biz esimle her seyi kendimiz yaptik. Oldugu kadar. 2 yila yakin oldu evleneli, hala eksigimiz var, yapiyoruz yavas yavas hem de icimize sindirerek. Bohca falan nedir bilmem bile. Ne onun ailesi ne benim ailemden boyle bir talep olmadi. Olamaz da, cunku onlardan hic bi sey istemedik. Kafamiz rahat. Tavsiye ederim. Bir dahaki evlilik durumunuzda kimseden ailenizden bile beklentiye girmegin. Calisin, biriktirin. Ne yapacaksaniz kendiniz yapin.
Evleneli 5 yıl oluyor her şeyi kendimiz yaptık sizin gibi ve borclsndik ödedik bitti çok şükür daha da iyi olacak.
Çok saçma adetler bohça nedir ya çok hak veriyorum size ve şimdi bir evlat sahibi olmayı istiyoruz sıkıntı yaşıyoruz bu aşamada siz de hamileymissiniz dualarınızı esirgemeyin bizlerden sizin duaniz geçer

Çok doğru ve güzel anlatmissiniz . Biz de evleneli 5 yıl oluyor. Her seyi kendimiz yaptık borclsndik ödedik vs. Ama kimseye hichbir şeyin hesabını vermiyoruz. Hamilesiniz sanırım bize de dua eder misiniz bebek istiyoruz biraz sıkıntılı sizin duaniz geçer:KK200::anneadayı:

Siz bu adamla zengın dıye evlenmek istediniz gayet bılıyoruz karsılıklı olarak. Ondan hep gormezden gelıp gelıp affettınız. Yalnız sız yoksulsunuz bence aileyle denk degılsınız, yoksa bır ceyızı ev ıcı duzme ıle kıyaslıyamazdınız. Ayıp degıl elbet ama hem maddı olarak hemde kulturel olarak bu kadar farklılıkla zaten yapamazsınız.
Keza karsı taraf sıze kopek gıbı davranıyor bız ne desek bısey degısmez, bu ınsanla3 ıcın ailenize varını yogunu kullandırmıssınız oda belli.
Adam sıze sahıp cıkmıyor, ehlıyette aldınız mı buarada gercekten? Zaten sımdı bosanmasan bu aıle sana zaten goz actırmaz, o gozunude oyarlar gibi duruyor

:anne::KK200:
Evleneli 5 yıl oluyor her şeyi kendimiz yaptık sizin gibi ve borclsndik ödedik bitti çok şükür daha da iyi olacak.
Çok saçma adetler bohça nedir ya çok hak veriyorum size ve şimdi bir evlat sahibi olmayı istiyoruz sıkıntı yaşıyoruz bu aşamada siz de hamileymissiniz dualarınızı esirgemeyin bizlerden sizin duaniz geçer

Çok doğru ve güzel anlatmissiniz . Biz de evleneli 5 yıl oluyor. Her seyi kendimiz yaptık borclsndik ödedik vs. Ama kimseye hichbir şeyin hesabını vermiyoruz. Hamilesiniz sanırım bize de dua eder misiniz bebek istiyoruz biraz sıkıntılı sizin duaniz geçer:KK200::anneadayı:

Cok sacma degil mi? Su su kadar takti, bohcada bu yoktu diye evleneceginiz kisiyle kavga etmek, ayrilma noktasina gelmek. Gercekten evliligin noldugunu anlamiyor bu insanlar.
Bizim de hemen olmadi, tup bebek tedavisiyle oldu. Insallah sizin de gonlunuze gore olur. :KK200:

Örf adet işlerine girmeyeceğim ama boşanma yerine evliliğin iptalini isteyin bence. Yaşananları düşünüp kendinizi yıpratmayın, hayat kısa ve tekrarı yok, doğru adamı bulup huzurlu bir yaşam sürün inşallah

Adamın ailesinin maddi durumu sizinkinden biraz daha hallice diye gerek var mı bukadar aileni ezdirmeye? Yurtdışında yaşarım,keyfime bakarım hayallerin malesef hem seni hem aileni çok üzecek.

X