gelin olamadan boşanıyorum ona güvenmiştim

Annenizi ilk üzdüklerinde, babanıza bağırdıklarında, daha bir sürü sey var yazdıklarınızda. Ben olsam evden kovardım. Kendileri size doğru dürüst bir sey yapmamıs. Siz neden böyle sinip kaldınız ki. Anne babanıza cok üzüldüm. 5 6ay önce tanıdığınız adam icin bu sekilde ailenizi üzmeseydiniz keske. Benim bir arkadasıma da aynı sey yapıldı. Nisan icin kızın elbisesi, makyajı, kuaförü falan erkek tarafı karsılar bizde. Bu arkadasım tek gitmisti nisan elbisesini almaya. Kuaföre kendi gidip gelmis,erkek tarafını beklemisti. Taa o zaman bunlar seni istemiyor demistim. Çünkü gelin alanlar heyecanlı olur,kız tarafını memnun etmeye calısır bizim buralarda. Sizinki de o mesele. Esiniz söylemiyor belli ki size. Erkek tarafı istemiyor bence. kurtulduğunuza sevinmelisiniz. Size daha cok cektirirdi bu aile.(arkadasımın eski nisanlısı da ailesi ne yaparsa yapsın susuyordu.Sonra ortaya cıktı ki kız kürt olduğu icin istemiyorlarmıs. Oğlan tarafı türktü).

Yurtdışında yaşayan gurbetçilerin çoğu kuruş hesabı yapar birde bir kendilerini beğenmişler memlekette olanlara aşağıdan bakıyorlar , parasız , açlar diye senin kaynatan da böyle o kendini ne sanıyor baba ile konuşma tarzına bak küstah hemen yüzüğü at bunun oğlundan da hayır gelmez ya kumarcı , ya alkolik yada karı kız düşkünü sakin evlenipte böyle kalitesiz sonrada görme aileye gelin gitme burnundan fitil fitil getirirler seni de baban gibi aşağlarlar aman sakin koca memlekette erkek mi kalmadı

Yeni üye de değilsiniz niye konu hortlatıyorsunuz?

Klasiğimizi de koyalım; konu açıldığı gün doğan çocuklar tuvalet eğitimini tamamladı

Eh insanlar ne zor islerde calisiyor burda haberiniz var mi? Tabi ki kurus hesabi yaparlar. Millet gurbetci duyunca böyle bakiyor, ama burdada insanlar calisip kazaniyor o paralari. Ve gurbetcilerin cogu memleketteki insanlara tepeden bakmiyor, ama gurbetci olarak seni yolmaya calisan da yok. Bizden calinanlari yazsam sasirirsiniz. Yurtdisinda oldugumuz icin pisman bile olmuyorlar "ihtiyaclari yok zaten" diye. Ben asil bu gurbetcilere bilenenleri anlamiyorum. Bizim gurbetcilerdede hatalisi var ama memelekettekilerin de onlardan geri kalacak yani yok.

Acaip küstah ve şımarıklar bu kesim yeni nesil öyle çoğu da elit işlerle uğraşıp kendini geliştirmiyor hep akrabalarla Türk arkadaşlarla yannalar sanki memlekette gibiler ama değiller ne ile mi uğraşıyorlar vucud dövmesi , makyaj taktikleri ilim bilim değil tabi

ne ile mi uğraşıyorlar vucud dövmesi , makyaj taktikleri ilim bilim değil tabi

Yeni nesilin cogunlugu gibi. Siz gurbetci mi siniz? Yani böyle kesin ve coklu konustugunuz icin öyle olmasi lazim..Bence millet birbirinin hayatindan dogru dürüst haberdar olmadan fazlada büyük konusmamali. Siz gurbetcilere küstah diyorsunuz, ama gurbetcilerin yedikleri kaziklari da bir dökelim ortaya isterseniz. Dedigim gibi: Iyisi her yerde iyi, kötüsü her yerde. Bu forumdaki konular bunun en güzel örnegi mesela

Çok yanlış tutumlar baştan sona maddiyatin çok konuşulduğu bi evlilik insanların karşı tarafın sonradan aşırı paragöz çıkması herşeyi mahvetmis.Ortada ne aşk nede sevgi göremedim .

Evlenmek nasıl bişey sence?
Düğün kına bohça ev araba bilezik mi?
Adamı 5 ayda sevdin mi aynı yataga girebileceğin, sohbet edebileceğin biri mi.peki hiç.düşündün mü?

Anlaşmalı boşanma davası için 1 sene beklemek gerekiyor. Çekişmeli dava açmanızda böyle bir sınır yok.

Edit:konunun hortlatıldığına dikkat etmedim, ben de düştüm halbuki hep kontrol ederdim tarihi tüh yaaa.

Hatırlıyorum bu konuyu ya. Sırf zengin diye istemişti bence konu sahibi. Bir de bizim adetler demiş durmuş karşı tarafın adeti yok mu da hep size uyacaklar

aynen, sana katiliyorum

Her şeyde hayır vardır bak erkenden gormsuusn gerçek yüzlerini aile mi asla bir erkek uğruna üzme bir hata yapma düğünden sonra görmüş olsaydın ne yapacaktın daha zor az bı zamnda tanimissin 5 ay çok kısa bir süre hızlı davranmissin yol yakınken Allah sana gerçeği göstermiş bitirr hemde hemen aklında soru işareti bile kalmasın bu anlattıkların az şeyler değil bu yüzden devam ettirme. Çabalama. Hata edersin yanlıştan donme şansın var ve dön tecrübeli bir insan olrk soyluyrm eşimi 4 yıl tanıdım küçüktüm hala taniyamiyrum dediğim seyler oluyor tavsiyem budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…