• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket gelin mi?kaynana mı?

gelin mi?kaynana mı haksız?

• Ankete Katılan
    103
ben demokratik bi insanım durumdan duruma göre değişir kesin o haklıdır yada bu haksızdır diyemem

Genellikle kaynanalar oluyor...
Çünkü hala çocuklarının daha büyümediklerini düşünüyor ve hala küçük bir çocuk gibi davrandıkları için en çok sorunu onlar çıkarıyor...
Tabiki gelin ve damadıda yabana atmak olmaz... Onlarında haksız oldukları yanlar oluyor bazen..
ama dediğim gibi bence kayınvalide-kayınpeder(anne-baba) daha fazla müdaheleci çünkü hala çocuklarının hayatını yönetme hakları olduklarını düşünüyorlar... Ama dengeyi sağlamak çocuklara düşüyor burda...

aslında doğanın kanunu kayınvalide gelini kıskanır hem oğlum evlensin diye ölür hemde istemez.ama ağırlığını koyacak olan damat ne eşinin ne annesinin gazına gelmeyecek konuşturmayacak.

damat haksız...dengeyi kurmak onun görevi ama dengeyi kuramıyor....

böyle bir sorun hiç yaşadım "bir derdim var"dan edindiğim izlenim budur.

cok ilginc anket sonuclarina baktimda hickimse gelinin annesi dememis :):)
acaba bu ankete erkekler katilsaydi onlarda gelinin annesini mi oylarlardi.
bencede aradaki mesafeyi damat ayarlayabilmeli.

her aileye göre değiş kişiye göre cevap veremiyeceğim bizim ailede kayın valdeyle birbirimizi sevmememizin nedeni eşim

Ben nişanlılığımdan beridir neler çekiyorum.iyi kayınvalide görmedim şimdiye kadar. Benim eşim annesinden ve babasından korktuğu için ağzını açmaz. evlendiğimiz gün kadın sanki yas evindeydi birkere gülmedi tek suçum benim açık olmam, eşimin ailesi kapalı iki senedir evliyim ama hala beni kabullenmiş değiller. okadar çok şey varki hangi birini anlatayım. benim ailemi daha birkere aramış değiller ner bayram ne seyran. insanlık bumudur yani

oğlan anası duruken kime kalmış cazgırlık yapmak:1no2: kız annelerini sollarlar onlar
bu arada lafım meclisten dışarı kızlar kızmayın

kaynan cunku buykler olgun olmalıalrkı idarecı olabılsınlerbuyukler idare tmezlerle olgun davranmazlarsa anlayışlı olmalzrsa olmazkı yurumezkı ilşkiler kayınvalide idare etmelı bence gelının hatasını gördugunde gelın ya işte yapar dememelı .bilmiyor olgunlaşacak daha kucuk dmeelı.

herkes kendince haklı ama burda en kötü durumda kalan yani arada kalan damatlar yani kocalarımız anneleriyle karıları arsında ezilip gidiyo garibanlar kafamçokkarıştı

Back