- 5 Ocak 2008
- 1.643
- 91
- 363
- Konu Sahibi __TanRIcA__
arzu bi 333 der misin:)
o güzel dudaklarınla:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arzu bi 333 der misin:)
kimi merak ettin kız?
hayir önceden yapilmis makyajlar degilLENA26 .!.:şimdi bu makyajlar yarışma için mi yapıldı kuralları okuduğum da önceden yapılmamış ve yaptırılmamış olması gerekiyordu yanılmıyorsam ama bazı arkadaşlarda gelinlik falan var kafamçokkarıştı
hayir önceden yapilmis makyajlar degil
herkes bu yarisma icin yapti makyajini
cnm evli olanlarin duvaklariyla taclarini kullanmalari cok dogal
evli olmayanlar ise perdeyi duvak yapmislar yerimseniben
duvak sahibi olmak icin önceden cekilmesi gerekmiyoki fotolarinopuyorumnanaktan
buyrunnnnnnnnnbende arzumun ve fstk ımın makkajlarına bayıldım bunu kamu oyu önünde açıklamak istiyorum :1rolleyes:
arzu o güzel yüzüne hayranım uzun dönemden beri :jeyyar:
fıstıkım seninde göslerine hayran oldum çok güzel anlamlı bakan göslerin var sana burdan mıstaa keserden gözleri fettan güzeli armağan etmek istiyim sempatiksalakcinni
fıstık cnm sen bu dediginden sonra döndüm reismlere bidaha baktım cidden perdeden duvak yapan hatunlar var ama ciddennnn duvak gibi yaff hiç anlamadım perde oldugunuuukaydirigubbakcemile3
bu arada saçına bayıldım kıs nsl yaptın yandan öle toplamayı benim saçlar kat kat öle durmas sanırımkaydirigubbakcemile3
eee KK'nin yaratici hatunlarinda careler tükenmez balimmm aklinialirimsmile
valla bilmiyorum:) uydurmasyon bisiler yaptim öyle sempatiksalakcinni
biseye benzemisse ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3
kat katsa sende spreyle tutturursun balim bayanssulusmile
:asigim: opuyorumnanaktan Şenizilarzu .!.:12.yarışmacımız ondan da tül prede gözümden kaçmadı :))) Bu yarışmacının makyajını beğendim. Saçını beğendim,aksesuarını beğendim ruj seçimini beğendim,uygulamasını bğendim. Tek kusur bulduğum ik nokta var onu da söliim göz kapağına çektiği kalemi yarım değil tam çekmeliydi. Koyu renkli gölgesini de kaş kemiklerinde kuyruğa yakın kısımda biraz daha inceltebilir dağıtım yumuşatabilirdi. Bunların dışında süpersonik makyaj herşeyi foto çekimi duruşu ile benim oyum ona gittiiii:))))
kendisi yaptı canısım