Gelin Makyajı Yarışması

hangi gelinimiz birinci olsun?

• 1 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 2 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 3 numaralı gelinimiz

OY: 10 1,2%
  • 4 numaralı gelinimiz

OY: 61 7,1%
  • 5 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 6 numaralı gelinimiz

OY: 44 5,1%
  • 7 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 8 numaralı gelinimiz

OY: 173 20,0%
  • 9 numaralı gelinimiz

OY: 22 2,5%
  • 10 numaralı gelinimiz

OY: 9 1,0%
  • 11 numaralı gelinimiz

OY: 434 50,3%
  • 12 numaralı gelinimiz

OY: 58 6,7%

• Ankete Katılan
    863
  • Anket Kapalı .
olabilirkaydirigubbakcemile3 canım hem herkesin gelin makyajı tercihi aynı degisik oluyor hem soyle dusun ne kadar farklıyıs sevdigimiz seyler demekki insanlara gore cok farklıki oy vermiyolar boylede dusunmek lasımkaydirigubbakcemile3

olabilirkaydirigubbakcemile3 canım hem herkesin gelin makyajı tercihi aynı degisik oluyor hem soyle dusun ne kadar farklıyıs sevdigimiz seyler demekki insanlara gore cok farklıki oy vermiyolar boylede dusunmek lasımkaydirigubbakcemile3

kedi ulaşamadığı ciğere misali bizimkiside kaydirigubbakcemile3

yokkkk beeeekaydirigubbakcemile3 hakeden birinci gidiyor zaten ben birinci olabilcegimi falan dusunup katılmadımki

bence bi el bize üzülmeyelim diye veriyo banada 7 kişi verdi utanıyolar herhal kaydirigubbakcemile3

ay ölürüm yaa tatlılığa bak:)))

gülüşüm öyle düşünüp de veren oldu hatta yazdılar da ama çok az; çoğunluk kendi beğenisi doğrultusunda kullandığını yazdı.

gerçekten herkesin beğenisi farklı oluyor birini saç birini aksesuar , biri abartı şıkır şıkır seviyorsa diğeri sade seviiyor değişik yani

ay ölürüm yaa tatlılığa bak:)))

gülüşüm öyle düşünüp de veren oldu hatta yazdılar da ama çok az; çoğunluk kendi beğenisi doğrultusunda kullandığını yazdı.

gerçekten herkesin beğenisi farklı oluyor birini saç birini aksesuar , biri abartı şıkır şıkır seviyorsa diğeri sade seviiyor değişik yani

o senin datlılığınn gülyüzlümm , zevkler değişir elbet ama sizin makyajların yanında bizimki daha dorusu benimki hiçbişey :kedi:

ya arkadaslar birde söyle birsey var simdi böyle oy vermek nekadar dogru olabilir bilmem aslinda böyle hangisi en güzel gelin makyaji diye oylamamk gerek bence,hepsi güzel hepsi farkli hepside kendine has degisik bir güzel gelin makyaji,11numara herkeze yapilabilcek bir makyaj ve sade ama yinede bir okadarda gösterisli bir makyaj simdi geline göre de degisir ki bu makyaj misal sac rengi ten rengi göz rengi dimi.keske hepsine oy verebilsem hepsi süper

ben çok girmediğim için arkadaşların hiç birini taıyamadım
yalnız biri pandora arkadaşım yanılmıyosam
birde ilarzu kardeş bütün yüz profil vermiş oradan tanıdım
şimdi kabul ederseniz bir kaç şey söylemek isterim
bir kere ilarzu çok güzel ve bu makyaj işini gerçekten iyi yapıyor kabul edelim
fakat sizlerede çok güzelsiniz ama yapılan farklı şeyler var onlar biraz oy kaybettiriyor
bir hepinizin bütün yüz resmi verilseydi daha iyi fikir sahibi olurduk net ve duru bir resim çekilmeliydi bence
iki genellikle gelin makyajında daha pastel sade renkler hakim oluyor
mavi far özellikle çok iddialı çok göze batabiliyor
mesela ben 4 nolu arkadaşı tanımıyorum ama merak ettim
göz makyajını ve gözlerini çok beğendim
ama ben onun dudak makyajını yüzünü görmedimki nasıl adil oylama yapabilirim
kısacası fotoğraflar şekil olarak aynı tarzda olsa daha iyi fikir sahibi olup ona göre oylama yapabilirdik
ve üzülmeyin hepiniz ayrı güzelliktesiniz:nazar:

ya arkadaslar birde söyle birsey var simdi böyle oy vermek nekadar dogru olabilir bilmem aslinda böyle hangisi en güzel gelin makyaji diye oylamamk gerek bence,hepsi güzel hepsi farkli hepside kendine has degisik bir güzel gelin makyaji,11numara herkeze yapilabilcek bir makyaj ve sade ama yinede bir okadarda gösterisli bir makyaj simdi geline göre de degisir ki bu makyaj misal sac rengi ten rengi göz rengi dimi.keske hepsine oy verebilsem hepsi süper

mersi canım opuyorumnanaktan

ben çok girmediğim için arkadaşların hiç birini taıyamadım
yalnız biri pandora arkadaşım yanılmıyosam
birde ilarzu kardeş bütün yüz profil vermiş oradan tanıdım
şimdi kabul ederseniz bir kaç şey söylemek isterim
bir kere ilarzu çok güzel ve bu makyaj işini gerçekten iyi yapıyor kabul edelim
fakat sizlerede çok güzelsiniz ama yapılan farklı şeyler var onlar biraz oy kaybettiriyor
bir hepinizin bütün yüz resmi verilseydi daha iyi fikir sahibi olurduk net ve duru bir resim çekilmeliydi bence
iki genellikle gelin makyajında daha pastel sade renkler hakim oluyor
mavi far özellikle çok iddialı çok göze batabiliyor
mesela ben 4 nolu arkadaşı tanımıyorum ama merak ettim
göz makyajını ve gözlerini çok beğendim
ama ben onun dudak makyajını yüzünü görmedimki nasıl adil oylama yapabilirim
kısacası fotoğraflar şekil olarak aynı tarzda olsa daha iyi fikir sahibi olup ona göre oylama yapabilirdik
ve üzülmeyin hepiniz ayrı güzelliktesiniz:nazar:

ya iste zevkler cok farklı ben gelin makyajında koyu renkleri severim ama burdaki cogu kisi dogallıktan yana..birinci giden yarısmacının fotograflar dediginiz gibi tam yuz olması onun icin artı bir puan ne diyelim artık sonuc belli zaten ben eglenmek icin katıldım oylede oldu opuyorumnanaktan

ya iste zevkler cok farklı ben gelin makyajında koyu renkleri severim ama burdaki cogu kisi dogallıktan yana..birinci giden yarısmacının fotograflar dediginiz gibi tam yuz olması onun icin artı bir puan ne diyelim artık sonuc belli zaten ben eglenmek icin katıldım oylede oldu opuyorumnanaktan

siz hangi kaç nolu yarışmacısınız sormamın sakıncası varmıdır acaba

başka tam yüz yoh muuu???:1shok:

boyuna olduğu müddetçe ha yarım ha tam bişey farketmiyor bence eğer öyle olsaydı ikinci yarışmacı yarım yüz değil ilk sırada yarışan tam yüz koyan yarışmacı 2. sırada olurdu şu an değil mi canlar?

ya senin resime baktıgın zaman boyle aydınlık ayrıntılı makyaj.. cok belirgin renkler bana oyle geldi sacın giyimin falanda baktıgında tam gelini cagrıstırıyor zaten onu kastetdim.. tam yuz olmasıda artı puan cunku herseyiyle net demek istedim

öyle diyo gibi olmus demi kizzz :roflol:
aciklama yapmakla iyi ettim bence sempatiksalakcinni sonra birbirimize karistirilirdik kaydirigubbakcemile3
Karıştırsınlar ne olcak tatlım yarışma sonunda kim kim belli olurdu :)))

düş tatlım seni çok merak ediyordum sonunda gördümm opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Back
X