Gelin Makyajı Yarışması

hangi gelinimiz birinci olsun?

• 1 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 2 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 3 numaralı gelinimiz

OY: 10 1,2%
  • 4 numaralı gelinimiz

OY: 61 7,1%
  • 5 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 6 numaralı gelinimiz

OY: 44 5,1%
  • 7 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 8 numaralı gelinimiz

OY: 173 20,0%
  • 9 numaralı gelinimiz

OY: 22 2,5%
  • 10 numaralı gelinimiz

OY: 9 1,0%
  • 11 numaralı gelinimiz

OY: 434 50,3%
  • 12 numaralı gelinimiz

OY: 58 6,7%

• Ankete Katılan
    863
  • Anket Kapalı .
şimdi bu makyajlar yarışma için mi yapıldı kuralları okuduğum da önceden yapılmamış ve yaptırılmamış olması gerekiyordu yanılmıyorsam ama bazı arkadaşlarda gelinlik falan var kafamçokkarıştı

10.yarışmacımız sultanımız:)) makyajı çok rengarenk ve abartı buldum. kendisini önceki arışmalarda gördüğümzden sadece ve sadece bir eyeliner ile muhteşem bir kadının kopyası olabiliyor. Bu kozunu kullansaydı manyak bişey çıkacaktı ortaya eminim. Çok güzel bir hatun bayılıiim gendisine. Renk geçişlerni kuyruk gölgesi dışında çok başarılı buldum.

canımmmm inan ben bu makyajı yaptıktan sonra yarışma başlamadan zaten dedim ki___gelinden çok soytarıya benzedim_kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bile bilede gönderdim fotoyu 10 dakikada hazırlanmış makyaj ve fotoydu.....kambersiz düğün olmaz zihniyetinin hakim olduğu bir katılım ruhuydu benimkisikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ki zaten asla ve asla kullanmıycam renklerdi nasıl olduda sürdüm bunları valla bende anlamadımkaydirigubbakcemile3ha buarada beni beğenmenede çok mutlu oldum çünki bende seni çokkkk beğeniyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmakyaj topiğinin hakkını veren tek üyesisin öpüyorum canımmmmŞeniz

buyrunnnnnnnnnbende arzumun ve fstk ımın makkajlarına bayıldım bunu kamu oyu önünde açıklamak istiyorum :1rolleyes:
arzu o güzel yüzüne hayranım uzun dönemden beri :jeyyar:
fıstıkım seninde göslerine hayran oldum çok güzel anlamlı bakan göslerin var sana burdan mıstaa keserden gözleri fettan güzeli armağan etmek istiyim sempatiksalakcinni

LENA26 .!.:
şimdi bu makyajlar yarışma için mi yapıldı kuralları okuduğum da önceden yapılmamış ve yaptırılmamış olması gerekiyordu yanılmıyorsam ama bazı arkadaşlarda gelinlik falan var kafamçokkarıştı
hayir önceden yapilmis makyajlar degil
herkes bu yarisma icin yapti makyajini
cnm evli olanlarin duvaklariyla taclarini kullanmalari cok dogal
evli olmayanlar ise perdeyi duvak yapmislar yerimseniben
duvak sahibi olmak icin önceden cekilmesi gerekmiyoki fotolarinopuyorumnanaktan

hayir önceden yapilmis makyajlar degil
herkes bu yarisma icin yapti makyajini
cnm evli olanlarin duvaklariyla taclarini kullanmalari cok dogal
evli olmayanlar ise perdeyi duvak yapmislar yerimseniben
duvak sahibi olmak icin önceden cekilmesi gerekmiyoki fotolarinopuyorumnanaktan

fıstık cnm sen bu dediginden sonra döndüm reismlere bidaha baktım cidden perdeden duvak yapan hatunlar var ama ciddennnn duvak gibi yaff hiç anlamadım perde oldugunuuukaydirigubbakcemile3
bu arada saçına bayıldım kıs nsl yaptın yandan öle toplamayı benim saçlar kat kat öle durmas sanırımkaydirigubbakcemile3

buyrunnnnnnnnnbende arzumun ve fstk ımın makkajlarına bayıldım bunu kamu oyu önünde açıklamak istiyorum :1rolleyes:
arzu o güzel yüzüne hayranım uzun dönemden beri :jeyyar:
fıstıkım seninde göslerine hayran oldum çok güzel anlamlı bakan göslerin var sana burdan mıstaa keserden gözleri fettan güzeli armağan etmek istiyim sempatiksalakcinni

:kedi: fistikin yisinnn seniiii finduh purnuslumŞenizŞenizŞeniz

fıstık cnm sen bu dediginden sonra döndüm reismlere bidaha baktım cidden perdeden duvak yapan hatunlar var ama ciddennnn duvak gibi yaff hiç anlamadım perde oldugunuuukaydirigubbakcemile3
bu arada saçına bayıldım kıs nsl yaptın yandan öle toplamayı benim saçlar kat kat öle durmas sanırımkaydirigubbakcemile3

eee KK'nin yaratici hatunlarinda careler tükenmez balimmm aklinialirimsmile
valla bilmiyorum:) uydurmasyon bisiler yaptim öyle sempatiksalakcinni
biseye benzemisse ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3
kat katsa sende spreyle tutturursun balim bayanssulusmile

eee KK'nin yaratici hatunlarinda careler tükenmez balimmm aklinialirimsmile
valla bilmiyorum:) uydurmasyon bisiler yaptim öyle sempatiksalakcinni
biseye benzemisse ne mutlu bana kaydirigubbakcemile3
kat katsa sende spreyle tutturursun balim bayanssulusmile

çok güzel olmuş cnmm bnm:)
zaten bu kk hatunlarının bu güzel zekası beni siteden çıkmamama neden oluyorrrrrrrrrrrrrhihoyyyt

ilarzu .!.:
12.yarışmacımız ondan da tül prede gözümden kaçmadı :))) Bu yarışmacının makyajını beğendim. Saçını beğendim,aksesuarını beğendim ruj seçimini beğendim,uygulamasını bğendim. Tek kusur bulduğum ik nokta var onu da söliim göz kapağına çektiği kalemi yarım değil tam çekmeliydi. Koyu renkli gölgesini de kaş kemiklerinde kuyruğa yakın kısımda biraz daha inceltebilir dağıtım yumuşatabilirdi. Bunların dışında süpersonik makyaj herşeyi foto çekimi duruşu ile benim oyum ona gittiiii:))))
:asigim: opuyorumnanaktan Şeniz
bence, yani tahminimce aklinialirimsmile 12 numara kalemi yarim cekmemis ama göz kapagi kuyrugu kapatmis akannehir
bide fotolar gec saatte cekilmis ondan pek aydinlik degil ve makyajda bozulmus sankimm sempatiksalakcinni
yani bu bi tahmin :lepi:

Back
X