- Konu Sahibi __TanRIcA__
çok güzel olmuş cnmm bnm:)
zaten bu kk hatunlarının bu güzel zekası beni siteden çıkmamama neden oluyorrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
bende KK gacilarina baka baka birsürü sey ögrendim zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel olmuş cnmm bnm:)
zaten bu kk hatunlarının bu güzel zekası beni siteden çıkmamama neden oluyorrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
10.yarışmacımız sultanımız:)) makyajı çok rengarenk ve abartı buldum. kendisini önceki arışmalarda gördüğümzden sadece ve sadece bir eyeliner ile muhteşem bir kadının kopyası olabiliyor. Bu kozunu kullansaydı manyak bişey çıkacaktı ortaya eminim. Çok güzel bir hatun bayılıiim gendisine. Renk geçişlerni kuyruk gölgesi dışında çok başarılı buldum.
canımmmm inan ben bu makyajı yaptıktan sonra yarışma başlamadan zaten dedim ki___gelinden çok soytarıya benzedim_kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bile bilede gönderdim fotoyu 10 dakikada hazırlanmış makyaj ve fotoydu.....kambersiz düğün olmaz zihniyetinin hakim olduğu bir katılım ruhuydu benimkisikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ki zaten asla ve asla kullanmıycam renklerdi nasıl olduda sürdüm bunları valla bende anlamadımkaydirigubbakcemile3ha buarada beni beğenmenede çok mutlu oldum çünki bende seni çokkkk beğeniyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmakyaj topiğinin hakkını veren tek üyesisin öpüyorum canımmmmŞeniz
buyrunnnnnnnnnbende arzumun ve fstk ımın makkajlarına bayıldım bunu kamu oyu önünde açıklamak istiyorum :1rolleyes:
arzu o güzel yüzüne hayranım uzun dönemden beri :jeyyar:
fıstıkım seninde göslerine hayran oldum çok güzel anlamlı bakan göslerin var sana burdan mıstaa keserden gözleri fettan güzeli armağan etmek istiyim sempatiksalakcinni
ilarzum çok güzel olmuşsunopuyorumnanaktan
başarılarının devamını dileriz arzucanım takipteyik:)
nicleri deşifre ediim mi :jeyyar:
çoğunun gözünü makkej topiğinden tanıyorum tümüyle görmek bugüne nasipmiş
:teytey::teytey::teytey:
ay yoksa senmisin o..
bundan sonra bende makyaj topiğine takılıcam..zemuszemus
11 numara kaşı kaşı![]()
Şeniz Şeniz Şeniz:kedi: fistikin yisinnn seniiii finduh purnuslumŞenizŞenizŞeniz
sulatım sensiz olmazdı zaten kabak çekirdeğim beğenmem m kız sana tüm törkiye hasta çiçeğimmboshayallersmile
ben de sana endamını yidiğim şarkısını armağan etmek istiimm..Şeniz
çok teşekkürler canlarımmmŞeniz
no söle kimse anlamaz o zman:)):1ninca:
ya şu 6 numara kiim çok güzeeeell
bana kim oy veriyor yazmıyo herkes oyunu kime verdiginikaydirigubbakcemile3
bana kim oy veriyor yazmıyo herkes oyunu kime verdiginikaydirigubbakcemile3
bence bi el bize üzülmeyelim diye veriyo banada 7 kişi verdi utanıyolar herhal kaydirigubbakcemile3