Gelin Makyajı Yarışması

hangi gelinimiz birinci olsun?

• 1 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 2 numaralı gelinimiz

OY: 14 1,6%
  • 3 numaralı gelinimiz

OY: 10 1,2%
  • 4 numaralı gelinimiz

OY: 61 7,1%
  • 5 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 6 numaralı gelinimiz

OY: 44 5,1%
  • 7 numaralı gelinimiz

OY: 12 1,4%
  • 8 numaralı gelinimiz

OY: 173 20,0%
  • 9 numaralı gelinimiz

OY: 22 2,5%
  • 10 numaralı gelinimiz

OY: 9 1,0%
  • 11 numaralı gelinimiz

OY: 434 50,3%
  • 12 numaralı gelinimiz

OY: 58 6,7%

• Ankete Katılan
    863
  • Anket Kapalı .
10.yarışmacımız sultanımız:)) makyajı çok rengarenk ve abartı buldum. kendisini önceki arışmalarda gördüğümzden sadece ve sadece bir eyeliner ile muhteşem bir kadının kopyası olabiliyor. Bu kozunu kullansaydı manyak bişey çıkacaktı ortaya eminim. Çok güzel bir hatun bayılıiim gendisine. Renk geçişlerni kuyruk gölgesi dışında çok başarılı buldum.

canımmmm inan ben bu makyajı yaptıktan sonra yarışma başlamadan zaten dedim ki___gelinden çok soytarıya benzedim_kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bile bilede gönderdim fotoyu 10 dakikada hazırlanmış makyaj ve fotoydu.....kambersiz düğün olmaz zihniyetinin hakim olduğu bir katılım ruhuydu benimkisikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ki zaten asla ve asla kullanmıycam renklerdi nasıl olduda sürdüm bunları valla bende anlamadımkaydirigubbakcemile3ha buarada beni beğenmenede çok mutlu oldum çünki bende seni çokkkk beğeniyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmakyaj topiğinin hakkını veren tek üyesisin öpüyorum canımmmmŞeniz

sulatım sensiz olmazdı zaten kabak çekirdeğim beğenmem m kız sana tüm törkiye hasta çiçeğimmboshayallersmile

buyrunnnnnnnnnbende arzumun ve fstk ımın makkajlarına bayıldım bunu kamu oyu önünde açıklamak istiyorum :1rolleyes:
arzu o güzel yüzüne hayranım uzun dönemden beri :jeyyar:
fıstıkım seninde göslerine hayran oldum çok güzel anlamlı bakan göslerin var sana burdan mıstaa keserden gözleri fettan güzeli armağan etmek istiyim sempatiksalakcinni

ben de sana endamını yidiğim şarkısını armağan etmek istiimm..Şeniz

ilarzum çok güzel olmuşsunopuyorumnanaktan

başarılarının devamını dileriz arzucanım takipteyik:)

çok teşekkürler canlarımmmŞeniz

nicleri deşifre ediim mi :jeyyar:
çoğunun gözünü makkej topiğinden tanıyorum tümüyle görmek bugüne nasipmiş
:teytey::teytey::teytey:

no söle kimse anlamaz o zman:)):1ninca:

:kedi: fistikin yisinnn seniiii finduh purnuslumŞenizŞenizŞeniz
Şeniz Şeniz Şeniz

sulatım sensiz olmazdı zaten kabak çekirdeğim beğenmem m kız sana tüm törkiye hasta çiçeğimmboshayallersmile

ben de sana endamını yidiğim şarkısını armağan etmek istiimm..Şeniz

çok teşekkürler canlarımmmŞeniz

no söle kimse anlamaz o zman:)):1ninca:

Şeniz Şeniz
nan kocamın duduşundan bu ka öpmedim hebenneyaptımki

Anamm akannehir
Maşallah bizim hatunlara vallahi hepinize helal olsun kızlar alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Oyum 11 numaraya, bayılıyorum bu kıza napim opuyorumnanaktan

bütün makyajlar güzel ama gelin makyaji söz konusu oldugu icin hem gösterisli hem sade olmasi gerektiyi icin 11 numaraya verdim oyumu aferin zemuszemus

hee bu arada yanlis anlasilma olmasin ben 6 numara degilim sempatiksalakcinni
sanki beni tanimiyosun diyo gibi oldu:)

Back
X