Gelin hep birlikte kilo alalımmm :)

Olsun cnm önemli değil :) öyle dedigin gibiyse daha iyiymiş cnm markası neydi hatırlıyormusun ? İnş sağlık sorunlarını atlatirsiniz cnm Rabbim şifa versn
Amin sağol canım. markayı hatırlamıyorum eczaneye soracağım hangi markalar var ve fiyatları neler diye. sana öğrenince özelden yazarım buradan marka yazmak yasak galiba dimi

Hiç bilmiyorum yasakmıymış :) sen genede özelden yaz ozamn nolur nolmaz :)
Bilmiyorum da yok yere atilmayayim eğer öyleyse tamam sorunca yazarım canım sana aklimdasin bu arada gün boyu yediklerimi toplasam bir öğün etmez... şimdi acıktım o yüzden. bi kase çorba icecegim şimdi birkaç dilim ekmek le

:) sağol cnm . ye ye yarasın cnm ama bir an önce toparlaman lazm kendini bak benm de moralim bozuk çocuk için tekrr tedavi görcem ama pes etmiyorum eğer üzülüp kendini bırakırsam dha kötü olur hem dha çok zayflarm hem stres hamile kalmayı olumsuz etkiliyomus

Aynen öyle canım stres bebeğin tutunmasıni dahi engelleyebiliyor diye okumuştum. zaten hastalıkların temelinde yatan şey de stres. kilo problemlerinde de öyle . bi kitaba denk geldim kitapçıda tesadüfen. Ben çok stresli endişeli biriyim bu aralar. bakayım bi okuyayım ona göre tavsiye ederim belki okumadan birşey diyemeyeceğim. Endişe yönetimi üzerine bir kitap. uzman biri yazmış. bakayım bi neler öneriyor rahatlatır belki

Kızlar Merhaba bende aranıza katıldım boyun 1.75 kilo 52
Çalıştığım is yerinde ki diyetisyen e sordum sabahları aç karnına ceviz bal ve yoğurt karıştırıp yersen kilo alırsin dedi hadi bizde başlayalım denemeye

Ne zaman toparlican cnm annen nasıl oldu bu arada ? devam ediyorum cnm 46 kilo oldum
Sevindim senin için canım. benim sorunlar kısmen devam ediyor. bu arada mamayı bir yere sordum ordaki kullanma sağlığın yerinde sırf kilo içinse boşver falan dedi iştah açıcı bi şurup verdi yiyerek al daha sağlıklı falan dedi. şurup da çocukların kullandığı vitamin mineral karışımı birşey yani. dün başladım daha içmeye. henüz fayda görmedim birkaç gün devam etmek lazım anlamam için. vitasure da yarın başka bir yere sorcam. sadece vitasure istiyorum desem yeterli mi başka birşey demeye gerek var mı? bu arada hiç tartilmiyordum buraya yazdigimdan beri. 40.200 üm verdim sanıyordum ama hâlâ 40 in altına inmemişim bi umut doğdu içime yeniden

İnşallah düzelir cnm. Bende sevindim senin adına bırakma sende tabi :) bide benm annemlerin alt katında oturan biri var onun çocuğu engelli ona kayinvalidesi özel mamalar getiriyor bi ara ben söyledim sanada vereyim demisti bidaha sorcam hala varsa versin bana bide iştahını açarsa banada haber ver bende alayım bende çok iştahsız im zorla yiyorum hep. Eczaciya vitasure istiyorum de yeter cnm ama genelde eczaneler de olmuyo getr yolar depodan ben çikolatali aliyorum

Sağol canım haber veririm tabi ama vitasure alırsam onu bırakırım çünkü her ikisi de vitamin mineral içeriyor fazla gelebilir zarar verebilir herşeyin fazlası. üzüm ekstresi 13 vitamin 5 mineral içeriyor çocuk şurubu kutunun üstüne de 5 renk pastel boya yaptırmışlar düşün yani

Kızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor napynz
Ben dün itibarı ile sahalara geri döndüm kızlar, 200 gr civarı vermişim artık üstüne almasam da kilo vermiyorum fazla:)) Vitasure tekrardan almadım, akşam sütüne de ara verdim yine gündüz yediğimle gidiyorum hala ama ona da fazla yüklenmedim açıkçası. Yılbaşından sonra yine 1 aylık kamp dönemi yapıcam kendime, vitamin ve mama desteğiyle. 2-3 kilo da öyle alsam yeter. Bence hepimiz artık alma moduna girdik iyice P papatyamm13 40 altına inmezsin artık sen de.

Canım aynen öyle ben de 300 gr vermişim 40 in altına indigimi düşünürken. aldığımız kiloları sağlıklı aldığımız için oturdu bence yoksa verirdik, bu kiloları aldığımız şekilde devam etmemiz gerektiğini gösteriyor bu da yani doğru yoldaymışız

bebek mamasından mı bahsediyorsun ? nasıl oluyor o

Slm kızlar bende kilo alamayanlardanım doktorum bu yüzden hamile kalmamın zor olduğunu söyledi çok iştahsızım eşim sabah gidip akşam geliyo bende yanlız olduğum için yemek yiyemiyorum ve kahvaltıyı hiç sevmiyorum ne yapcağımı bilmiyorum boy:1.53 kilo:43

Slm kızlar bende kilo alamayanlardanım doktorum zayıf olduğum için hamile kalmamın zorolduğunu söyledi eşim sabah gidip akşam geliyo bende yanlız olduğum için yiyemiyorum ve kahvaltıyı hiç sevmiyorum ne yapcağımı bilmiyorum boy 1:53 kilo:43

B bebegim-gel segazel ben de aldım çikolatalı olandan henüz içmedim deneyeceğim bu akşam. Ama üzerinde günde 2 kez diyor ve su ile 5 ölçek diye yazıyor. siz süte katiyordunuz galiba, internette süt e katilacaksa 3 ölçek olmalı diye okumuştum kafam karıştı napsam. ağır olmaz mi süte 5 ölçek günde iki kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…