- 16 Ekim 2016
- 1.397
- 667
-
- Konu Sahibi papatyamm13
Kaç gün oldu senin ne kadar fark var baktın mı? Bakmadım desen inanmam ben yeni tartı aldığımda her gün tartılırdım sen de öylesindir diye tahmin ediyorum doğru mu aceppevet cnm pes etmek yok ben bu mamayla kilo alırsam soylerim hepimiz alırız ne güzel olur ya
Haftada 1 kilo zaten hızlı bnce daha ne kadr hızlı olsunevet canım işe yaradı ama her gün 2500kcali tutturabilsem demek ki haftada en az 1kg eder, zaten bende daha hızlı almak istemiyorum
bence herkes o programlardan indirsin kızlar, kalori kontrolu sağlıyor
Kaç gün oldu senin ne kadar fark var baktın mı? Bakmadım desen inanmam ben yeni tartı aldığımda her gün tartılırdım sen de öylesindir diye tahmin ediyorum doğru mu acepp
B bebegim-gel 1 hafta oldu sonuç nedir kaç kg aldın ve diyet de yaptın mi ara öğün falan merakla bekliyorum sonucu ona göre yarın mama sorcamdoğru cnm tartiliyorum cumartesi aldım mamayi pazar başladım içmeye cnm dha 3 gun oldu ama sabh aç karna tartıldıgimda 45.200 geliyorum tokken 46 oluyo ama aç karna olan doğru 200 gram almışım oda biseydır bnce
Ac karna 45.500 kiloyum tok karna 46.300 geldim cnm mamam bitti dün yarn tekrr alıcam.B bebegim-gel 1 hafta oldu sonuç nedir kaç kg aldın ve diyet de yaptın mi ara öğün falan merakla bekliyorum sonucu ona göre yarın mama sorcam
Son listede 45.400 olduğunu yazmisiz şimdi 100 gr mı aldın yoksa 900 gr mıAc karna 45.500 kiloyum tok karna 46.300 geldim cnm mamam bitti dün yarn tekrr alıcam.ama ben ara öğün hiç yemedim ekstra bişey yemedim yeseydim dha fazla alırdım
Evet cnm ozamn aç karna 45 geliyorum demiştim tok karna 45.700 fln dm ortasını yazalım demiştim şimdi aç karna 45.500 geliyorum tok karna 46.300 geldim cnm yani özet olarak 500 gram almışım :)Son listede 45.400 olduğunu yazmisiz şimdi 100 gr mı aldın yoksa 900 gr mı
Gayet iyi o zaman ara öğün falan da eklersen 1 kiloyu bulabilirsin haftadaEvet cnm ozamn aç karna 45 geliyorum demiştim tok karna 45.700 fln dm ortasını yazalım demiştim şimdi aç karna 45.500 geliyorum tok karna 46.300 geldim cnm yani özet olarak 500 gram almışım :)
Aynen bncede iyi cnm ara öğünde yemem lazm ama onun içinde çaba göstermem lazmGayet iyi o zaman ara öğün falan da eklersen 1 kiloyu bulabilirsin haftada
Yaparsın canım mamasız sadece yeme gayreti ve ara öğünler ile haftada 1 kilo almisligin var yanlış hatırlamıyorsam. şimdi yine aynı performansa geç ve artı olarak manayı ekle bak bakalım nolcakAynen bncede iyi cnm ara öğünde yemem lazm ama onun içinde çaba göstermem lazm
Aynen cnm fazladan yemem lazm dediğin gbi sen napcan mama alcan miYaparsın canım mamasız sadece yeme gayreti ve ara öğünler ile haftada 1 kilo almisligin var yanlış hatırlamıyorsam. şimdi yine aynı performansa geç ve artı olarak manayı ekle bak bakalım nolcak
Yarın bi eczaneye soracağım hem mamayı hem vitasure . ne önerecek fiyatları da önemli tabi. muhtemelen mama pahalı gelir vitasure alırım herhaldeAynen cnm fazladan yemem lazm dediğin gbi sen napcan mama alcan mi
Aaa ben mama diye vitasure den bahsediyorum zaten oda mama diye geçiyorYarın bi eczaneye soracağım hem mamayı hem vitasure . ne önerecek fiyatları da önemli tabi. muhtemelen mama pahalı gelir vitasure alırım herhalde
Sıvı olanlar var ya onlardan bahsediyorum ama pahalıya geliyor, senin aldığın 1 hafta gidiyor anladığım kadarıyla. ne kadar fiyatı. eczaneden mi aldın bide internetten alamam benAaa ben mama diye vitasure den bahsediyorum zaten oda mama diye geçiyoronu alicam gene cnm sen mama diye neyden bahsedyodun
He sıvı olanları ben hastanede yattığımda diyetisyen vermişti hatırladım cnm evet 1 haftada bitiyor günde iki bardak içtim cnm eczaneden 25 lira flndiSıvı olanlar var ya onlardan bahsediyorum ama pahalıya geliyor, senin aldığın 1 hafta gidiyor anladığım kadarıyla. ne kadar fiyatı. eczaneden mi aldın bide internetten alamam ben
Ayda 100 lira eder o da az sayılmaz aslında. kendimi biraz daha zorlayıp 150-200 arasi olursa sıvı olanlardan alayım o zaman. ne kaybederim bunca yıl neler aldım da olmadı attım, bu da olmaz en fazla...He sıvı olanları ben hastanede yattığımda diyetisyen vermişti hatırladım cnm evet 1 haftada bitiyor günde iki bardak içtim cnm eczaneden 25 lira flndi
Aynen az değil cnm sıvı olanlar dha çok işe yariyosa bende bi araştırayım ozmn. İnş işe yarar olumsuz düşünmeAyda 100 lira eder o da az sayılmaz aslında. kendimi biraz daha zorlayıp 150-200 arasi olursa sıvı olanlardan alayım o zaman. ne kaybederim bunca yıl neler aldım da olmadı attım, bu da olmaz en fazla...
Ben toz olanlara nedense biraz önyargılı gibi oldum çünkü 3 kez falan farklı toz birşeyler denedim olmadı. Yıllardır denediğim çeşit çeşit toz olsun macun türü karışımlar olsun hiçbiri işime ya yaramadı ya da kullanırken rahatsızlık hissedip bıraktım. ilk kez sıvı olanı işe yaradı ve ne sindirim sorunu ne bulantı ne de çarpıntı gibi diğerlerinde olan bişey yapmadı. sadece 8 gün ictim günde bir bile değil yani 5 tane ictim toplam. ara ogün de kısmen yapmıştım o 8 günde 1,5 kilo aldım. kendimi paralayip bir ayda aldığım kiloyu 8 günde alınca şok oldum umutlanmistim ilk kez. diyetisyen yazmak istemeyince utanmasam aglayacaktim o kadar üzüldüm yani düşün. kendi imkanimla almayı deneyeceğim o yüzden kafaya koydum ama araya ailemin sağlık sorunları girdi yine herşeyi bıraktım yemek bile yiyemiyorum stresten o kilo verdiğim dönemlere döndüm diye ödüm kopuyor. Yarın gidip konuşacağım bir gün atlayıp bir gün içerek dahi olsa alacağım param ne kadarına yeterse deneyeceğim içimde kalmasınAynen az değil cnm sıvı olanlar dha çok işe yariyosa bende bi araştırayım ozmn. İnş işe yarar olumsuz düşünme
Olsun cnm önemli değil :) öyle dedigin gibiyse daha iyiymiş cnm markası neydi hatırlıyormusun ? İnş sağlık sorunlarını atlatirsiniz cnm Rabbim şifa versnBen toz olanlara nedense biraz önyargılı gibi oldum çünkü 3 kez falan farklı toz birşeyler denedim olmadı. Yıllardır denediğim çeşit çeşit toz olsun macun türü karışımlar olsun hiçbiri işime ya yaramadı ya da kullanırken rahatsızlık hissedip bıraktım. ilk kez sıvı olanı işe yaradı ve ne sindirim sorunu ne bulantı ne de çarpıntı gibi diğerlerinde olan bişey yapmadı. sadece 8 gün ictim günde bir bile değil yani 5 tane ictim toplam. ara ogün de kısmen yapmıştım o 8 günde 1,5 kilo aldım. kendimi paralayip bir ayda aldığım kiloyu 8 günde alınca şok oldum umutlanmistim ilk kez. diyetisyen yazmak istemeyince utanmasam aglayacaktim o kadar üzüldüm yani düşün. kendi imkanimla almayı deneyeceğim o yüzden kafaya koydum ama araya ailemin sağlık sorunları girdi yine herşeyi bıraktım yemek bile yiyemiyorum stresten o kilo verdiğim dönemlere döndüm diye ödüm kopuyor. Yarın gidip konuşacağım bir gün atlayıp bir gün içerek dahi olsa alacağım param ne kadarına yeterse deneyeceğim içimde kalmasınbiraz uzun oldu kusura bakma