Gelin gitme, lütfen yardım...

Ne yapabilirim, 'kötü gelin', 'istemeyen gelin', 'geçimsiz gelin' olmaktan nasıl kurtulurum?
Teşekkürler

"kötü gelin", "istenmeyen gelin", "geçimsiz gelin" olmak istemiyorsunuz ama o aileye "gelin" olmak konusu soru işareti oluşturmadı mı sizde gerçekten?

Aile hakkında söyleyecek kelime bulamıyorum şu anda, öyle şaştım. Sizi ne olarak gördükleri açık ama hadi o kelimeler de bende kalsın. Tek bir şeyi merak ettim onu soracağım:

Diyelim ki bunlar çıkıp "Biz aslında sana şaka yaptık ayol, komikli video çekecektik ama sen tepki vermeyerek bütün planlarımızı bozdun =((" veya "Yav hakkaten abartmışız, gidin ne yapıyorsanız yapın evlendikten sonra, sizin paranız o." falan derlerse ne yaparsınız, evlilik hazırlığı süreci kaldığı yerden devam eder mi?

Yani normal zekâya sahip bir insan bunları kabul edemeyeceğine göre o rezil hesap kitaplar bir şekilde geçiştirilecek, önemli olan sonrası. Bu aileyi hayatınızın bir trajedisi olarak kabul edip onların soyadını alır mısınız, yoksa siz evlendikten sonra önünüze koymaları olası fantastik önerilerden korkup şimdiden bitirir misiniz?

Saka olmali..kizim bunlari kabul edecek kadar saf olamazsin.niye kendine eziyet ediyorsun

Yuhhhhhh yani. Vay arkadaş ne kafa var adamlarda, ticketı bile hesap etmişler.

Pardon da senin maaşını ticketını nereden biliyor bunlar. Benim kocamın ailesi kocamın maaşını bile bilmiyor, bilmemeli!

Ayrıca neden sesini çıkarmadın yani, kusura bakma da kötü gelin olmayayım diye deli çıkarsın bu gidişle o insanların arasında.

Hadi sen şok oldun, nişanlın niye demiyor bizim adımıza plan yapmayın diye. Demek ki o da o kafada, bence sen önündeki maçlara bak bu durumda...

Kısaca, zararın neresinden dönsen kardır, Allah erken göstermiş sana bunları, bir an önce uzaklaş bu aileden ve damat Bey'den!..

Kaybedilen 5 yıl olarak da görme, kazanılan bi ömür olarak gör!!!

Kardeş sen aile kurmuyosun. bu şekilde, bi aileye üye olarak katiliyosun farkindamisin? Bu aileye calisicak, kazanicak, yemiycek, yediricek bide arada siparis üzerine cocuk yapicak bi köle lazim.

Senin ailen nerde?
bu durumlarla kendin savaşmaya çalışiırsan ezilirsin ben birlik oturmam de olsun bitsin.istiyorsa evlensin istemiyorsa yol yakınken dönmen daha iyi

Canım kesinlikle kabul etme dublex ev falan bahane isterse 3 katlı olsun evin barkın ayrı olmazsa zorlanırsın evliliğinden ne tat ne tuz alırsın

Adamlar resmen modern köleliğin kurucusu olmuşlar!!! Insafa gelip 'kaç kurtar kendini bizden ' sinyali de vermişler. Umarım mesajı almışsındır!!!

heh aynisini babamin yakin akrabasi alicaklari geline soylediler. kiz da zaten benim kuzenin delisi oldugundan ope ope kabul etti. sonuc mu bir sene dayanamadilar

Canım yanlış anlama ama seni o aileye sağmal ineği olarak almayı planlıyorlar. Damat Bey'in bu konuya el atması gerek, eğer o da aile ile aynı fikirdeyse aman uzak dur derim.

resmen enayi yerine koymuşlar seni..kabul edilecek gibi değil..aşk felan boş..kaç kurtul..suya at kendini ve belki kendine daha iyi gelirsin..

Bu siteyi bilen biri bu konuyu açmamalı bence

O an şok olmuş olabilirsin ama ilk şoku atlatınca net olarak olmayacağını söylemen lazımdı

Halen geç değil sen kendini Seymen ağa mı sanıyorsun evde kaç hizmetçi olacak diye sor bakalım damat beye

Millet misafirlikte sevişemiyor sen bütün sülale ile yatağa mı gireceksin

Paraya ilişkin hesaba hiç girmeyim kendi paralarının yettiği evi alsınlar

Siz de gidin kirada oturun herkesin evi olma zorunluluğu yokkk

o onları yalnız bırakamıyosa siz onu yalnız bırakın sakinliğinede şaşırdım konu sahibi

ve sen tüm bu anlattıklarına rağmen bu adamla evlenmeye kalkıyorsun

kendi düşen ağlamaz son zamanların bunlar iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…