Gelin gitme, lütfen yardım...

CrpDm12 ve bhrtryk aynı kişiler mi
adını değiştirdi büyük ihtimalle.
CrpDm12 konunun içeriğini okudum , yorumları da bir bir okudum ve en son sayfaya geldim yorum yapmaya..
bacım bunlardan uzak dur. verebileceğim tek tavsiye bu sana..
nişanlını karşına alıp konuşman belki işe yarar ama tabi nişanlının "gerçek karakteri" askerden sonraki şu hali değilse...
yani askerden öncesiyse gerçek karakteri, konuşmak bi işe yararsa denemekte fayda var ama bence bak üstüne basa basa bence diyorum çünkü hayat senin hayatın tercihleri sen yaparsın sefasını daa cefasını da sen çekersin amaaa bence uzak dur.. en başta o ana kuzusu "damat bey"den ve sonra o iğrenç sömürgeç kolonisinden..

Reactions: anu

Nişanlınızın ailesi, sizin evliliğinizi 'gelir kapısı', sizi de eve gelerek işleri yapacak olan yardımcı olarak görüyor anladığım kadarıyla.
Gerekirse bir göz oda eve çıkmak istediğinizi ama daha yeni evliyken kalabalıkta yaşamayı istemediğinizi, buna cesaret edemediğinizi belirtin.
Nişanlınızın arabasını istedikleri gibi alabileceklerini fakat altınlarla kendi geleceğinizi kurmak istediğinizi, ama ihtiyaç dahilinde yine de onlara yardımcı olabileceğinizi de anlatın.
Bu istekleriniz yerine gelmiyorsa, nişanlınız bu yaşanılanlara tavrını koyamıyorsa da durun ve birkez daha düşünün derim...

tabiki kabul etmeyeceksiniz herhalde. istenmeyen gelin olun kötü gelin olun ama taze gelinken başkalarının eşyasında yaşamayın

Yahi su forum ne muazzam bir forumdur. Surekli sasirma esigi yukselir mi bir insanin? Bu forumda mumkun. Inanilmaz...

bunlar hep vardı da bize uzak geliyordu şimdi kendimiz yaşamıış gibi sinirleniyoruz

yani konu sahibinin durumunu düşündüm bir ara ve elime silah alıp havaya ateş açmak geldi o biçim bir olay
şaka gibi ya bütün planlar yapılmış kızın haberi yok formalite icabı söylüyorlar hele kayınada ev alacağız sonra demeleri kopardı beni

Ohaaaaa, sakın sakın, valla geç olmadan kaç, bunlar seni yer bitirir, nişanlındada iş yokmuş yani

Kabul etmezdim asla ben olsam. Ilerde baya sorunlar çıkacaktır emin olabilirsin cahillik yapıp kabul etme arkadaşım.

Nişanlın bütün bunlara eyvallah demiş veya deme potansiyeli varsa ve de sana da evet delirtmeye ugrasiyorsa ben olsam yol yakınken dönerdim gibime geliyor. Resmen keriz yerine koyup afedersiniz ama eşşek gibi çalıştırıp sizi kullanmak istiyorum demişler. Nişanlın eğer bunlara göz Yumuyorsa ana kuzuzu heralde o annesinin her dediğine evet der yine siz üzülürsünüz. Kendi kararını vermeye aciz biriyle evlenmek istemezdim açıkçası ben olsam

Bismillahirrahmanirrahimm... Amannnn kardeş kaç kurtar kendini. Şu kurulan komplolara bak...
O damat beyden size hayır gelmez.

Ya daha yeniyim lütfen şurda ilk kez birilerinin ağlayabileceğim omzuna ihtiyaç duymuşum
Güzel bi dille istemediğini dile getiren bence.sonrasında ayrı ev isteyince bi sürü borç altına girmiş bulunacaksınız karı koca olarak. Hemde nasıl rahat edeceksin ki istediğim kıyafetle dolaşamıcaksın en basiti. Bende ilk başlarda otururum nolur ki falan diyodum ama ayr evin tadını alınca iyi ki kabul etmemişim diyorum. Şimdiden ver kararını sonra geç kalmış olma

Daha 6. Sayfadayim ama her mesajinda şoka giriyorum resmen ne sacmaliyor bunlar yaa :) mesajlarına bakarsak sen zaten sömürünün farkindasin bu sacma talepleri kabul etmeyeceğini umuyorum :) 1 mayista onlara verdiğin cevaptan bizi de haberdar et lutfen :)

Valla herseyi okudum sonucu merak ediyorum nolcak konustuktan sonra.
Kesinlikle ikna olup böyle bir seye kalkısmayın. Hayatınızı iki kişi paylaşın kendinize küçük bir ev alın inanın daha mutlu olursunuz. Kredi cekiyoruz masrafımızdan gezmemizden kısıyoruz kendimizin ama bu huzurlu bir yuva için herseyi üstlenecek derdi cekeceksiniz evde bir de onca kişi ayrı bir dert. Ayrıca hiç bakmayın kv cocuga bakar falan onu da hiç mantıklı bulmuyorum illa bir karsılık bekler ya da yakınır laf söyler kimseye muhtac olmayın gerek yok valla azıcık aşım agrısız başım..

Ya daha yeniyim lütfen şurda ilk kez birilerinin ağlayabileceğim omzuna ihtiyaç duymuşum
Canım tavrını en başta koy bence ya senin hayatın bu önce nisanlinla konuş ciddi ciddi. Ailelerle beraber oturmaya karşı olduğunu kesinlikle söyle bence. Senin hayatinla ilgili kararları sadece ikinizin vereceğini söyle kesin tavrını koy. Ben yeni evliyim.senin esinle anlasman önemli. Ailesine el pençe divan durmana gerek yok saygısızlık yapmadan düşüncelerini kendi hayallerini açık açık söyle. Bunlara rağmen diretirlerse beraber ev alınıp oturulacak diye tavrını değiştirme varsın kötü gelin bilsinler bırak zaten canım cicim li ilişkiler çabuk yipranir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…