Gelin gitme, lütfen yardım...

Bu kaygana hazretlerinin iyi yolunması lazım,seve seve talibim buna

aaaaa gerçekten dizi gibi bu nedir ya?sizide haremine katacak maşallah.tarbiyesizler

Valla cnm hiç kusura bakma ama sen de öyle saf saf baktın mı? bi kere ev dubleks ev olsa bile sen o kadar kalabalık bi ailede yaşayabilcek misin??? Hiç kolay bi şey değil, Olurda annesi falan bakıma muhtaç olur bi şey olur, o zaman anlarım ama bu ne böyle yaaa. Bir de sana sormadan planlar yapılmış. Sakın ama sakın hemen kabul etme. Çok çok iyi dşün. Daha sonra geri dönüşü yok çünkü. Huzursuz ve istemedğin bir evde yaşamak emin ol istenmeyen gelin olmaktan çok daha ağırdır.

neeeee ay kesinlikle bulaşmayın bu aileye mahvederler sizii

Bu arada eğer kabul etmezsem aynı evde oturmayı 1 yada 2 sene sonra ancak evlenebilirmişiz.

Siz bu adamla evlenmeyi mi düşünüyorsunuz?

Yok artık. Koskoca adamın ayak tırnakarı kesmek ne yaaa. Siz bu aile ile mi yaşıcaksınız???Iyyykkk. O değil de nişanlınız hakkında bence bi daha düşünün.

Bu arada eğer kabul etmezsem aynı evde oturmayı 1 yada 2 sene sonra ancak evlenebilirmişiz.

Sakın kabul etmeyin bu teklifi..
Dünyada başka erkekmi kalmadı yani,bu şartları kabul ederseniz ömrü billah istekleri bitmez bu ailenin.
Hayatınızı heba etmeyin sakın..

Görüntü kirliliği resmen..

Etrafimda bir suru bu evrede sevdigini kaybetmekden korkup yanlis karar veren kadin var..hepsi husran hepsi bosanma asamasi..bi tane mutlu olanini gormedim..

Kaybetmezsin merak etme, seni seviyorsa vazgecmez..seviyorsa seni ikna etmek yerine onlari bu sacma fikirden vazgecirir..

bi deniyelim olmazsa.... bunlarada kanma, kananlardan biri benim..deneme yanilma olmaz bu evlilik, niye bile bile lades olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…