• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin dertleşelim

Şu sıralar tek derdim zamanımı iyi bir şekilde yönetememek. Moralimi bozan, kızdıran sinirlendiren yok çok şükür. 1 hafta öncesine kadar annem için üzülüyordum. Kadında nasıl bi şans varsa üzülecek şeyler üst üste geliyor. Ve birden çat diye çözülüyor :) tabi o süreç sonuçlanasıya kadar kurdeşen döküyoruz
Allah kolaylastiriyordur canım

Kiz cuma gecesi bi dua edelim allah bana akil fikir bi de cok para versinde salak salak seyler düşünmeyeyim 🤑
Çok parada sıkıntı yahu :) her istediğini anında alabiliyorsun.

Geçen günlerde eşimle konuşurken onada dedim zenginler için üzülüyorum diye. Maaş almıyorlar. Bu da maaşa yakın gün saymayı. Ne bilim Paralar suyunu çekmeye yakın ay sonunun hızlıca geçmesini beklemeyi efendime söyleyeyim para biriktirerek birşeye kavuşma hayali felan yok adamlarda. Maddi anlamda her istediklerini çat çat alıncada o hayattan zevk alınır mı ki

Elinin kiri kıss para dediğin hemen bitiyor Allah insanlara akıl versin diyelim bence nerde saçma insan var karşıma çıkıyor yav 😂
Ellerim kloraktan ölü eli gibi ağardı valla kirlensin gari bu eller dolarlar eurolar kirletsin. Gerdanım altından isilik olsun 😂😂

Geçen günlerde eşimle konuşurken onada dedim zenginler için üzülüyorum diye. Maaş almıyorlar. Bu da maaşa yakın gün saymayı. Ne bilim Paralar suyunu çekmeye yakın ay sonunun hızlıca geçmesini beklemeyi efendime söyleyeyim para biriktirerek birşeye kavuşma hayali felan yok adamlarda. Maddi anlamda her istediklerini çat çat alıncada o hayattan zevk alınır mı ki
Abla bu şey mi ?
Hmmm . Fakir tesellisi 😂😂😂

Zannetmem canım hop her istedikleri oluyor zenginlerde ya huzur olmuyor yada sağlık bunlarda param olmasaydı Huzurum olsaydı derler yada sağlığım herkesin derdi farklı işte

Ellerim kloraktan ölü eli gibi ağardı valla kirlensin gari bu eller dolarlar eurolar kirletsin. Gerdanım altından isilik olsun 😂😂
😂😂😂😂 Az verip aratmasın çok verip azdirmasin bence yoksa bizim kocalar bizi boşar kiss yılbaşında hayal kuruyorlar tvlerde ilk karımı değiştiririm diyenler çok sanki kadinlarda bunlara bitiyorlar 😂😂😂

😂😂😂😂 Az verip aratmasın çok verip azdirmasin bence yoksa bizim kocalar bizi boşar kiss yılbaşında hayal kuruyorlar tvlerde ilk karımı değiştiririm diyenler çok sanki kadinlarda bunlara bitiyorlar 😂😂😂
Kiz bana vercek parayi kocama niye versin ben onu boşamam 😂 gerçi ilk önce evlenmem gerekiyor ama olsun yine de boşamam 👰🏼
Balı de havai de dubai de özel jetimizle gezeriz camdan kız bile göremez nerde bulcakta bosucakmis.

Back