- 30 Kasım 2019
- 185
- 160
- 18
- 34
- Konu Sahibi Gecelerin yargici lavinya
Yine bugün kimlerin canı neye sıkılmış hadi öğrenelim bakalım benimki herkese sıkıldı sizinki neye sıkıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al bende de o kadar öyle canim sıkkın ki trajikomik hayat yaşıyorum 2 gündürKafamdan atamadığım insan bozuntularina yolunda gitmeyen işlere parasizliga ve her şeye
Niye Kiss maskeli 3 lumu olacan sebepÇok kötü bir 3'lü olay içine girdim
Aynen öyle canım işimiz işpeygamberimize 'Hüzün benim arkadaşımdır' dedirten dünya bize neler yapmaz ki
Bende canım sebep neyUyuyamıyorum
İnsallah biter canımBugun biseye sıkılmadım nerdeyse ongundur sıkıldıgım benı mutsuz Bı durum var. Bitsin diye bekliyorum bakalım
Sebebini bilmiyorum yıllardır böyleBende canım sebep ney
Ben olayı iki kişiden ibaret sanıp mutlu olurken birisi 3. Kişiyi olayın içinde dahil etti. Hiç sevmem böyle şeyleri alır başımı giderim kalanlar kalır daha daNiye Kiss maskeli 3 lumu olacan sebep
Sayende döküldük ortaya şimdi kim toplucak bizi ?Al bende de o kadar öyle canim sıkkın ki trajikomik hayat yaşıyorum 2 gündür
Insomania olmayalım kiss korkuyom doktora gitmeye,Sebebini bilmiyorum yıllardır böyle
İşte sokmayacan ilişkiye dahil olmaya çalışanları kuzumBen olayı iki kişiden ibaret sanıp mutlu olurken birisi 3. Kişiyi olayın içinde dahil etti. Hiç sevmem böyle şeyleri alır başımı giderim kalanlar kalır daha da
Yapacak birsey yok tatlım tanıdıklara desek dedikodu yapacaklar eşimize desek kavga çıkacak hiç değilse birbirimizle sohbet edelim de içimiz rahatlasın hiç değilse oh be rahatladım diyelim canımSayende döküldük ortaya şimdi kim toplucak bizi ?
Aslında olay çok farklı ama ZAMAN içinde görecez bakalım neymiş ne degilmiş. Avını gözleyen gibi pusuya yatıyorum şu an.İşte sokmayacan ilişkiye dahil olmaya çalışanları kuzum
Yat bakalım canım inşallah hissettiğin olmazAslında olay çok farklı ama ZAMAN içinde görecez bakalım neymiş ne degilmiş. Avını gözleyen gibi pusuya yatıyorum şu an.