Gelin & Damatlarım, Bebişlerim ve Moda Çekimlerimden Ortaya Karışık : )

merhaba,fotolar cok güzel olmuş:)düğün paket çekimleri hakkında içerik ve fiyat bilgisi alabilirmiyim.özelden mesaj atamıyorum.

Sevgili Sodyumpotasyum, paket detayları ve fiyat bilgisi web sitemin linkinde bulunuyor.Ancak site kurallarını bozmamak adına ne yazık ki buradan link veremiyorum

merhaba. mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum. paket fiyatları hakkında bilgi almak istemiştim. düğün için :)

Çooook güzeller :) tebrik ederim çok başırılıı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de düğün fotoğraflarımı size cektirmistim.fotograflarima her gelin gibi ben de çok özen göstermiştim.öncesinde size beğendiğim pozları derleyip göndermiştim.ilgilenirsiniz ümidiyle...

pek kötü de konuşmak istemiyorum ancak asıl bekledigim sonucu alamadığımı da söylemek istiyorum.çekim aşamasında da sonrasi icin de

Albüm yaptırma aşamasında ve ücretini ödeme kisminda da farkli sorunlarla karşılaşmıştım...halledildi ancak ilk basta konusulanla sonradan yapilan farkli olunca insanin hevesi de kiriliyor doğal olarak...

Fotoğraf cektireceklere tavsiyem ciddi araştırın.her ayrıntıyı sorun sormak hakkinız çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…