Gelin & Damatlarım, Bebişlerim ve Moda Çekimlerimden Ortaya Karışık : )

Gerçekten mi?Buluştuğum gelinlerim bana "forumlarda sizden çok övgüyle bahsetmişler." deyip duruyor bu ara. : ) Bende acaba hangi gelinim yazmış diyordum.:)) Çok teşekkür ederim benimle ilgili güzel düşüncelerin için, çok mutlu oluyorum.Ama inan karşılıklı her şey.Sizin pozitif enerjinizle ve aşkınızla birleştiği için, çok güzel bir gün olarak hatırlanıyor şimdi.İyi ki tanıdım sizi...

Son düzenleme:
Ben gelin ve damat olan her fotoğrafa bayılırdım zaten, ama sizinkiler daha bir hoşuma gitti, elinize emeğinize makinenize sağlık

Ben gelin ve damat olan her fotoğrafa bayılırdım zaten, ama sizinkiler daha bir hoşuma gitti, elinize emeğinize makinenize sağlık

Çok teşekkür ederim Yasemin hanım.Mesajınıza cevap yazdım ancak gidip gitmediğinden emin olamadım. : ) Ulaşmadıysa, haber verin lütfen. : )

Mesajınız bana ulaşmadı maalesef Bekledim ben de bütün gün, yazmadı dedim

:) Aaa olur mu hiç yanıtladım tekrardan şimdi. O sırada telefonda görüşüyordum, daha önce de mesaj bölümünü kullanmadım, bir hata yaptım sanırım.Ama bu kez sanıyorum ulaştı.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…