Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar yaa iki ay sonra dugunum var simdi salona ilk girerken elimde gelin cicegim olacak ve hemen dans baslayacak gelin çiçeğinizle nasil dans ettiniz yoksa birine mi emanet ettiniz bi yardimci olun ya
Kizlar yaa iki ay sonra dugunum var simdi salona ilk girerken elimde gelin cicegim olacak ve hemen dans baslayacak gelin çiçeğinizle nasil dans ettiniz yoksa birine mi emanet ettiniz bi yardimci olun ya
Öncelikle hayırlı olsun canım, Mutlaka bırak elinden, görevlilere verebilirsiniz, yada bir akrabanıza tembih edin, gelip hemen alsın, Benim elimdeydi, fotoğraflarda sevgili eşimin suratını hep kapatmışım çiçekle
Öncelikle hayırlı olsun canım, Mutlaka bırak elinden, görevlilere verebilirsiniz, yada bir akrabanıza tembih edin, gelip hemen alsın, Benim elimdeydi, fotoğraflarda sevgili eşimin suratını hep kapatmışım çiçekle
En yakın arkadaşınızı bununla görevlendirin. Siz dans etmeye başlamadan gelip alsın çiçeği. (mutlaka bir de yedek kişi olsun bu görevde) bazen o an mutlaka yanınızda olması gereken kişi ortadan kaybolabiliyor, nikah şahitlerinin isimleri söylenip de masaya gelmemesine kaç kez şahit oldum.
Salonda nikah da kıyılacaksa, genelde önce nikah akti yapılır. Sonra ilk dans olur. Şöyle bir düşündüm de, şimdiye kadar hiç dansla giriş yapan çiftim olmamış sanırım. gelin & damat fotoğrafçısıyım da) Ama nikah önceden kıyılacaksa, dans giriş yapılabilir tabi. :)