• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin çiçeği ve ilk dans

plnergn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
376
77
123
İstanbul
Kizlar yaa iki ay sonra dugunum var simdi salona ilk girerken elimde gelin cicegim olacak ve hemen dans baslayacak gelin çiçeğinizle nasil dans ettiniz yoksa birine mi emanet ettiniz bi yardimci olun ya

Kizlar yaa iki ay sonra dugunum var simdi salona ilk girerken elimde gelin cicegim olacak ve hemen dans baslayacak gelin çiçeğinizle nasil dans ettiniz yoksa birine mi emanet ettiniz bi yardimci olun ya

Tam hatırlamamakla beraber ben masaya bırakmıştım galiba :)

Himm Teşekkürler bakalım diger arkadaslar neler yazacaklar ben elimde olsun istiyorum ama biraz zor olacak sanırım.

Öncelikle hayırlı olsun canım, Mutlaka bırak elinden, görevlilere verebilirsiniz, yada bir akrabanıza tembih edin, gelip hemen alsın, Benim elimdeydi, fotoğraflarda sevgili eşimin suratını hep kapatmışım çiçekle :oops:

Öncelikle hayırlı olsun canım, Mutlaka bırak elinden, görevlilere verebilirsiniz, yada bir akrabanıza tembih edin, gelip hemen alsın, Benim elimdeydi, fotoğraflarda sevgili eşimin suratını hep kapatmışım çiçekle :oops:
Ayy iyiki yazmissin ya evet hic istemem oyle birsey olmasini bu is icin bi kuzen yada arkadas gorevlendirmek sart oldu :)

Ben de vermeyi düşünmüyordum hatta bunu hiç düşünmemiştim bile ama salondaki görevlilerden biri almış elimden heyecandan fark etmemişim bile :)

En yakın arkadaşınızı bununla görevlendirin. Siz dans etmeye başlamadan gelip alsın çiçeği. (mutlaka bir de yedek kişi olsun bu görevde) bazen o an mutlaka yanınızda olması gereken kişi ortadan kaybolabiliyor, nikah şahitlerinin isimleri söylenip de masaya gelmemesine kaç kez şahit oldum.
Salonda nikah da kıyılacaksa, genelde önce nikah akti yapılır. Sonra ilk dans olur. Şöyle bir düşündüm de, şimdiye kadar hiç dansla giriş yapan çiftim olmamış sanırım. gelin & damat fotoğrafçısıyım da) Ama nikah önceden kıyılacaksa, dans giriş yapılabilir tabi. :)

Back