- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- 83
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Hayirli olsun canim tebrikler ilk hamilemiz sen oldunKaset test olani sabah saat 8 9 arasi yaptim 10 dakikada boyle oldu.
Digerini de az once yaptim erken gebelik testi imisEki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065882
Yok ya iki ayri testte yanlis gostermez yarin tekrarlarsin ama var yaniDays comfort yanlis gosterirmis
Gruba ugur getirirsiniz insallah tebrik ediyorumKaset test olani sabah saat 8 9 arasi yaptim 10 dakikada boyle oldu.
Digerini de az once yaptim erken gebelik testi imisEki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065879 Eki Görüntüle 2065882
Yok canim benim sadece karnim agrir o da adetten 1 gun once onun disinda bir sey yok cok umudum yok zaten seni temmuz topiginden hatirliyorum galiba yanlis miyimYumurtlamadan sonraki gunlerde belim kopcak gibiydi ama o gecti.. dun kahverengi leke gordum..bugunde hafif gogus hassasiyeti basladi bunlar var ama belirti sayilirmi bilmemsende var mi ?????
Gruba ugur getirirsiniz insallah tebrik ediyorum
Yok ya iki ayri testte yanlis gostermez yarin tekrarlarsin ama var yani
Gruba ugur getirirsiniz insallah tebrik ediyorum
Hayirli olsun canim tebrikler ilk hamilemiz sen oldun
Dogru hatirliyorsunYok canim benim sadece karnim agrir o da adetten 1 gun once onun disinda bir sey yok cok umudum yok zaten seni temmuz topiginden hatirliyorum galiba yanlis miyim
Moral bozma bozuk olan test belli olur bikac güne belirginlesir:))))))
Removeben canım benim senin bat 15 kasım yani daha 5 gün var ve silik çizgi gördüm ben sen neden moralini bozuyorsun yarın yada dayanabilirsen birkaç gün sonra testi tekrarlakoyulaşıyorsa hamilesin :)
Bence oylesin bide cizgilerin pembe cikmis yani oyle kurudugu icin cikan cizgiler falan degil icin rahat olsunPazartesi kesinlesecek insallah bakalim ilk miyim
ADogru hatirliyorsundaha ne gruplar vardi ama hala bebek yok
Bekliyoruz canim bence beta yuksek cikacak testte cikti cunku icin rahat olsunKizlar herkese cook tesekkur eger hamile isem tum belirtilerim not edilmiş sekilde . Size faydasi olursa yazarim gun gun
Bekliyoruz canim bence beta yuksek cikacak testte cikti cunku icin rahat olsun
Amin inşallah kavuşuruz bebişlerimize.BAT TARİHLERİ
@Elmira => 13.Kasım
@Herkesgibi06 => 15.Kasım
@Smartanne => 16.Kasım
@Afilim92 => 18.Kasım
@Hsbgrhn => 18.Kasım
@onemorecupeofcoffee => 25. Kasım
@Dildildil => 25.Kasım
@Incitanesi35 => 29.Kasım
@pinkglove => 30.Kasım
@R4bi4 => 05.Aralık
@1mucizeolsun => 06.Aralık
@tugken => 06.Aralık
Kızlar listemizi güncelledim son hali bu 12 kişiyiz ve inşallah 12 minik cennet kokulu bebiş bizi fazla bekletmeden gelir:)
Bence oylesin bide cizgilerin pembe cikmis yani oyle kurudugu icin cikan cizgiler falan degil icin rahat olsunbende yarin test yapcam bakalim ne cikcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?