- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 123
- 33
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Gözün aydın canım :)))Kızlar iyi akşamlar adetime 3 gün var beta hcg 22 :) hamileyim. :) bu topik banada uğurlu geldi sabah hafif lekelenmem oldu inşallah bişey olmaz bebeğime :) maşallah Rabbim bekleyen herkkese versin inşallah
Seninde canmmm :) sağlıkla alalım kucağımıza inşallahGözün aydın canım :)))
Aslinda gecmedi 29uncu dongumdu bugun 28 ila 30 arasi oluyordmAdetin geçtimi canm?
Evet canm 5 sene korunduktan sonra biraktk ikinci ayda kaldimKorunmayı bırakalı 2. Ayindami hamile kaldin
Kızlar iyi akşamlar adetime 3 gün var beta hcg 22 :) hamileyim. :) bu topik banada uğurlu geldi sabah hafif lekelenmem oldu inşallah bişey olmaz bebeğime :) maşallah Rabbim bekleyen herkkese versin inşallah
Saol canım inşallah. Senin ilk bebiş mi?Seninde canmmm :) sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
2. Canm kızım 3 yaşına girecek ocakta :)Saol canım inşallah. Senin ilk bebiş mi?
Oooo ne güzel. Benimde bi oğlum var 2014 doğumlu ağustosta 3 oldu :))2. Canm kızım 3 yaşına girecek ocakta :)
Ya çok sevindim, iletişimde olalım hep :)Oooo ne güzel. Benimde bi oğlum var 2014 doğumlu ağustosta 3 oldu :))
Maşallah canm benm sağlıkla al.kucaginaEvet canm 5 sene korunduktan sonra biraktk ikinci ayda kaldim
İnşallah kuzum insallahNasip kısmet canm. İnşallah seninde en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız :)))
Cnm ben ilk çocuğumdada bundada ovulasyon testi kullandğm ay gebe kaldım, ve 2 aydr falan folik asit başlamıştım, kesinlikle çift çizgiyi görmeye yakın ve üst üste 3 gün ilişki, ama tabi eşlerin problemi yoksa hani sperm sayısı az falan değilse önerebileceğim sadece buHepinize merhaba kızlar.. ne güzel hamiş haberlerini görmek gördükçe umutlamıyorum :) benim pcos um var pek çok olmadı korunmayı bırakalı ama içimde bi karamsarlık olmaya başladı. Hamile kalmak için bi şeyler yiyip içtiniz mi kür gibi mesela ? Ya da ilaç kullandınız ? Kısacası var mı önerileriniz ben ve benim durumumda olanlara ?
Çok düşündüm canım alayım o testlerden. Ama pcos ta lh yüksek olur ki bende de yüksek sürekli. Zaten 2 bazen 3 ayda regl oluyorum. Doktorların biri başka biri başka bi şey diyoCnm ben ilk çocuğumdada bundada ovulasyon testi kullandğm ay gebe kaldım, ve 2 aydr falan folik asit başlamıştım, kesinlikle çift çizgiyi görmeye yakın ve üst üste 3 gün ilişki, ama tabi eşlerin problemi yoksa hani sperm sayısı az falan değilse önerebileceğim sadece bu
O gibi durumları bilmiyorum kuzumÇok düşündüm canım alayım o testlerden. Ama pcos ta lh yüksek olur ki bende de yüksek sürekli. Zaten 2 bazen 3 ayda regl oluyorum. Doktorların biri başka biri başka bi şey diyo
Hayırlı olsun canm hamilesin inşallah :)nereye gitti herkes? çok ihyiyacım var sizlere?
nereye gitti herkes? çok ihyiyacım var sizlere?[/QUOTEhayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?