- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
- Konu Sahibi Miniimalistt
-
Miniimalistt aylayi izledik agla agla bi hal oldum hala agliyorum
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. Benim 3 yaşında bi oğlum var. Oğlumuza bi kardeş istiyoruz artık ve bu ayki bat 17 kasım artık hakkımıza hayırlısı olsun inşallah :)
Hala umut var ozaman insallah hic olmazsin
Bugün olması lazım ama henüz olmadı canım hayır saat gibidir hiç şaşmaz:) erken gebelik testi yapmasam umutlanacağım ama testde çıkmayınca da adet olayım diye bekliyorum :)
Belki cikmamistir demeden edemiyor insan :))))
Hayirlisi ama cidden en azindan reglin sasmamasi daha da moral olur :)
Buarada film cidden cok iyi♡
Adetime 2gun var bir sey goren var mi
Canim yazin bi kez boyle cikmisti adet olmustum kasetin kendi çizgisi mi acaba adetime iki gun var daha net cikmaz miydi kiAynen tatlım az da olsa umutlanıyor insan işte:))
Canım ben silik bir 2.çizgi görüyorum yarın tekrarla istersen yada adet gününde
Canim yazin bi kez boyle cikmisti adet olmustum kasetin kendi çizgisi mi acaba adetime iki gun var daha net cikmaz miydi ki
Simdi okula gitcem hem cay hem de cokca su ictim 15 inde mi yapsam ki off bu belirsizlik öldürecekBenziyor tabi kuzum. 4 saat bekle tekrar yap hic su icme
13 gun gecti yumurtlamadan canimYumurtlama gününe göre değişiyor canım bu çizginin koyuluğu erkense koyu çıkıyor geçse daha silik çıkıyor. Biliyor musun hangi gündü yumurtlama bugün kaçıncı günü
13 gun gecti yumurtlamadan canim
Insallah vardir insallah nisanda kimyasal gecirdim sonra hamile kalamadim esim tedavi oluyor aylardir gitmedigimiz dr yapmadığımız kür kalmadiSilik çıkması normal aslında o zaman yeni bir gebelikse ancak geçer idrara ümitsizliğe kapılma canım hayırlı ise varsa gelir zaten bebiş
ben de gördüm canım,, Rabbim emeklerini boşa çıkarmazInsallah vardir insallah nisanda kimyasal gecirdim sonra hamile kalamadim esim tedavi oluyor aylardir gitmedigimiz dr yapmadığımız kür kalmadi
Insallah canim insallah su an kalbim küt küt atiyor test yapmıyordum aylardir ama bu kez duramadim insallah hüsran olmazben de gördüm canım,, Rabbim emeklerini boşa çıkarmaz
stres yapma sakın canım rahat olInsallah canim insallah su an kalbim küt küt atiyor test yapmıyordum aylardir ama bu kez duramadim insallah hüsran olmaz
Simdi okula gitcem hem cay hem de cokca su ictim 15 inde mi yapsam ki off bu belirsizlik öldürecek
Gebesin inşallah ben ikinciyi çizgiy görüyorum
Adetime 2gun var bir sey goren var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?