Gelin arabamız böyle olsun istiyorum :)

eylemonur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.320
1
116
İstanbul
benim hayalim eski model bir araba olsun ve üzerine gelinlikli bebek süsü koyalım...ve arkasına da teneke bağlamak istiyorum...nasıl fikir sizce??
yada böyle süsletmek istiyorum

Eklentiler

• $wedding_car.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 1.291
  • $uyge.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 624
süper valla :)
bir tarafına da balonlar koyun
tam bayram havası olsun
düğün dediğin öyle olur, değil mi ama

Çok gusel yaaa bayıldım tatlım, çok iyi fikir, allah mutlu etsin

gelin arabasını böle yapıp bide balon takarsan,daha fotoğrafçıya geldiğinde küçük çocuklar tarafından haşatı çıkmş şekilde yoluna devam edersin bencee:) ama çok güzelmiş canmm..keşke yapabilsekk:)

bende hep böyle istiyorum eski araba bulamayız sanırım
ama mutlaka gelinlikli bebek olsun önünde arkasındada tenekeler diyorum hep
cicek falan istemiyorum ben illa gelinlikli bebek

biz www dugunarabasi com dan kiraladik bu yil

super guzel bembeyaz bi amerikan arabasi, suslemeye hiiiic gerek yok, zaten herkes size bakiyo :)

gelinlikliyi bende istiyorum tam benlik bayıldım yaaa hatta aynısından davetiyede istiyorum gelin araba modelini çalabilir miyimmmmmmmmmm:):):)

benim de hep hayalimde 1970 model mustang var ama inş hayallerimiz gerçek olur :))) senin fikrin de çok güzel canım arkaya da tenekeleri bagla :)))

benim gelin arabamın arkasında tenekler bağlatmıştık. :) 1954 model çok tatlı bir araçtı dışı siyah içi kırmızı. önüne de gelinlikli bebek koymuşlardı. şahane olmuştu :)

cok hoş olru caanım ben pek meraklı deilim ama nişanlım da araba kiralama ve süsüleme merekı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…