gelin adayı

Onlar evlenirken de mutlu olanlar olacak
Mesela: gelinle damat
O kadar mutlu olacaklar ki hatta
Mutluluklarından çatlayanlar olacak

Mezhep meselesi mi bnm ailem de esimi o yüzden istemedi çok sevdim kaçtım şimdi bi kızım var çok iyi bi aile mutluyum kapandim dinine yöneldim

Hani büyüklerimizin bir lafı vardır ya '' gençler birbirini beğendikten sevdikten ve anlaştıktan sonra bize hayırlı olsun demek düşer'' diye. Çok ciddi, abes bir problem olmadıkça çiftler dışında kalanlara yakışan ifade budur diye düşünüyorum.
Ayrıca sorun çıkaracak bir taraf olacaksa bu da kardeşinizin mesleki durumundan dolayı kız tarafı olsa gerek. Hayırlısı.

Son düzenleme:
Ben en cok erkege acidim. Soyle ki beni de eşimin ailesi istemedi, onlarda BI SEYE KARISMADI olan onlarda oldu oğlu once lerde arada kaldı sonra baktı ailesi elden farkı YOK gibi davraniyo o da ailesinden uzaklaştı. Arada sırada gidiyoruz ben zaten aramıyorum onlar ararsa konusuyo ... anneniz eğer oğlu o kizi gerçekten çok seviyorsa kendi kaybeder

Benim anlamadığım kızı neden istemiyor?

Onlar istedikten Sonra elden ne gelir ..

Sevenleri ayırmayın ..

Bende okuduğumdan kızın dış görünüşü yüzünden istenmediğini düşündüm.. İnş asıl neden bu değildir.. Çok yazık

Oğlan bu kızı alırsa, anne- görümce vs. Kendilerince ''istenmeyen'' olduğu için o kızla hep bir sıkıntı içinde olma ihtimalleri çok yüksek. Lakin istedikleri bir kişiyle oğlanı evlendirecek olsalar dahi, burada kaynanalık-görümcelik vs bir çok güdü devreye girecek o onu söyledi şurada şunu yaptı-yapmadı gibi basit sebeplerden gene gelin-kaynana-görümce çatışmaları meydana gelecek. Bu kaçınılmaz bir durum. Gelin adayının oğlunuzun kaldıramayacağı ahlak dışı durumları,yalanları vs gibi bir durum yoksa gençleri kendi hallerine bırakın.

Ve sizde bir bayan olduğunuzu unutmayın kendinizi o genç kızın yerine koyun lütfen.

Oğlan bu kızı alırsa, anne- görümce vs. Kendilerince ''istenmeyen'' olduğu için o kızla hep bir sıkıntı içinde olma ihtimalleri çok yüksek. Lakin istedikleri bir kişiyle oğlanı evlendirecek olsalar dahi, burada kaynanalık-görümcelik vs bir çok güdü devreye girecek o onu söyledi şurada şunu yaptı-yapmadı gibi basit sebeplerden gene gelin-kaynana-görümce çatışmaları meydana gelecek. Bu kaçınılmaz bir durum. Gelin adayının oğlunuzun kaldıramayacağı ahlak dışı durumları,yalanları vs gibi bir durum yoksa gençleri kendi hallerine bırakın.

Ve sizde bir bayan olduğunuzu unutmayın kendinizi o genç kızın yerine koyun lütfen.

Allah kv gorumce gazabindan korusun

Amin.
Kusura bakmayın tamam istemiyor olabilirsiniz ama,kardeşiniz kimi severse kimi isterse o.Fiziken hiç uygun değil ne demek ayrıca ne kadar ayıp bişey yaa.Aynı şey senin için düşünülüp söylense ne hissedersin acaba.Çok terbiyesiz çok saygısız değiilse gerisi sizi ilgilendirmezki.Ek olarak aileside çok önemli deiğil.Çünkü eskidenmiş öyle dünürlerin hep beraber hop birlikte görüşmeleri bilmemneleri.İnsanlar kendi anne babalarını bile zor görüyor siz nasıl bir araya geliceksinizde ailesini derrt ediyorsunuz.Üstelik demekki çok büyük farklar yokki kardeşiniz o kızı istemiş.Lütfen bişey konuşurken düşünürken kendinizi o kızın yerine koyun.Şayet bekarsanız elbet evleniceksiniz ve o adamında bir ailesi olucak.Bişey dememişsiniz kıza kötü davranmamışsınız o yüzden sizede bişey söylemiyorum yanlış anlamayın.Ama bana göre böyle düşünmeniz bile ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…