SENİN DÜĞÜNE ŞAKIR ŞAKIR KOLLARLA GELMEYE ÇALIŞIYOR ... BENCE BU PRES ONDAN... DÜĞÜNDE BOY GÖSTERECEK
İlişkiye girmişler dediniz kızın ailesi bunu bilipte acele ediyolarsa haklılık paylari var ama usluplari çok ayıp sonuçta kacmiyosunuz bi evden iki düğün masrafı fazla gelir bi aileye kaldi ki oğlan tarafina daha çok . eğer ilişki kızın ailesi tarafindan bilinmiyorsa kızı kakalamaya calisiyolarmis gibi geldi bu kadar acele olmaz çünkü . Aile biliyosa eğer yakanizi bırakmaz doğal olarak ama bilmiyorsa kardesinizi bu aileden uzak tutun gerekli lafo sozu soyleyin derim ateşten malmi kacryolarMerhaba arkadaşlar bir konuda sizden yardım istiyorum çünkü nasıl davranmalıyım tam olarak bilmiyorum.
2 aya yakın bir zaman sonra düğünüm var ve az çok bilirsiniz maddi anlamda çok para gidiyor her neyse sorun bu değil zaten benim kardeşimin bir kız arkadaşı var kızı kardeşimden daha çok seviyorum Allah var ve her defasında dile getiriyorum bunu yalnız bu kız son 2 haftadır devamlı annemle kardeşimin başının etini yiyor gelin beni isteyin diye.
İsteyeceğiz onda sıkıntı yok annem kendisine ablanın düğününü atlatalım gelelim annem demiş şimdi durumları biliyorsun demiş neyse kızı geçtim bu defa da ablası devamlı arayıp gelin gelin diye ısrar etmeye başlamış (kardeşimle kız ilişki yaşamışlar bir kaç defa) ısrar etmelerinin sebebi bu olabilir yargılamak bana düşmez her neyse..
Bugünde annemi ilk ablası aramış ağza alınmayacak şeyler söylemiş ş...siz oğlun kızı alacak gibisinden falan annem demiş ki bak düzgn konuş zaten biz gelip isteyeceğiz sıkıntı yok bu kadar acele niye diye şu an durumumuzu biliyorsunuz diye sonra kardeşim almış tlfnu afedersiniz sen erkek misin şöyle misin böyle misin o... ananı dinliyorsun diye laf etmiş annem duymuş hepsini onu da yuttum diyor.
Sonra kız aramış annemi e niye böyle duruma geldiniz gibisinden bu arada kız isteme ve nişan için yüzük tektaş harcinde 3 çift bilezik ve set istiyor ayrıca büyük nişan yapılmasını istiyor annem de şu an onu yapamam yüzüğü takalım sonra yavaştan alalım düğüne yakın takalım diyor bu kız altınsız mı bekleyecekmiş öyle diyor.
Annemle konuşmaları yetmemiş bir de abla kardeş babamı aramışlar işte geleceksiniz yapacaksınız diye bu sefer evde bizimkiler de huzursuzluk başladı..
Bu arada beni arayıp bir şey diyemiyorlar annemle babam çok yüz verdiği için bu kadar rahat saydırmışlar ama benden çekiniyor ve bu arada benim nişanımla alakalı falan da laf söz etmiş ben şimdi bu kıza ve ablasına nasıl bir tavır sergilemeliyim
Ya da ailecek nasıl davranmalıyız. ?
Kızı zaten alacakmışsınız ya (!)
Geliyorsa bir gümüş yüzüğe gelsin madem.
Bi hemcinsimden utandım, kendilerinde hiç utanma yok anlaşılan.
Bu kadar hakaret ettikleri kişilerin yüzüne nasıl bakacaklar.
Gidin dava açın,telefon dökümlerini,attıkları mesajları delil olarak gösterin,siz birşey yazmayın karşı tarafa suç teşkil edecek.Hiç aklıma gelmemişti tlfnun ses kayıtlarından çıkar bunlar ettikleri bütün hakaretler bence de bir dava açalım el mi yaman biz mi
Hiç aklıma gelmemişti tlfnun ses kayıtlarından çıkar bunlar ettikleri bütün hakaretler bence de bir dava açalım el mi yaman biz mi
Nişanı kız tarafı yapmaz mı?Bir de altınlar düğünde takılıyor diye biliyorum, usulen isteyin o zaman bir söz yapılsın sesleri kesilsin.Bizim başımıza buna benzer bir şey geldi kardeşimin nisanlisiydi kız, ahı öyle bir tuttuki kızın o yüzden bırakın gitsin diyemiyorum
KESİNLİKLE O CANIM..HALA KIZARKADAŞI GİBİ GELMEK İSTEMEMİŞ..BİDE DÜĞÜNDE KARDEŞİN BAŞKA BİRİNİ GZÖÜNE KESTİRİR DİYE Mİ DÜŞÜNDÜLER ANLAMADIM..ADINI KOYALIM BAŞI BAĞLI GİBİ OLSUN DİYE ..ALTIN SEVİYOR KENDİLERİOlabilir çünkü nişana geleceği zamanda da bayağı şeyler söylemişti sanki bütün gözler kendinde olacak gibi ama gelmemişti zaten
Dur sakin ol. Öfke ile hareket etme sonra pişman olursun . Bu ailen ile kardeşinin meselesi onlar bişey demezse sende deme.
bi de onların özel hayatı nasıl bu kadar ortada ya? 2 gün sonra bu insanların yüzüne nasıl bakacaklar?
Kardeşinin yerinde olsam evlenmezdim adını anmazdım, o küfürü ettiğiniz kişinin çocuğuyum ben derdim.
Bence sende çizgiyi çek, annene küfredecekler sende el üstünde mi tutacaksın onları? Düğüne falan davet etmezdim ben olsam.
İlişkiye girmişler dediniz kızın ailesi bunu bilipte acele ediyolarsa haklılık paylari var ama usluplari çok ayıp sonuçta kacmiyosunuz bi evden iki düğün masrafı fazla gelir bi aileye kaldi ki oğlan tarafina daha çok . eğer ilişki kızın ailesi tarafindan bilinmiyorsa kızı kakalamaya calisiyolarmis gibi geldi bu kadar acele olmaz çünkü . Aile biliyosa eğer yakanizi bırakmaz doğal olarak ama bilmiyorsa kardesinizi bu aileden uzak tutun gerekli lafo sozu soyleyin derim ateşten malmi kacryolar
Gidin dava açın,telefon dökümlerini,attıkları mesajları delil olarak gösterin,siz birşey yazmayın karşı tarafa suç teşkil edecek.
Bu aile bana iyi gibi gelmedi çok yüz göz olursunuz sırf ilişki oldu diyede zorla evlilik olmaz yurumez bence gerekli tavrı koyunİlk ilişki 2 yıl önce falan olmuş zaten ailesi bilmiyor sadece ablası biliyor ama arkadaş çevresi falan biliyor benim annem de 3-4 ay önce öğrenmiş
Ay çok sevindim ayrıldıklarına (hiç böyle söyleyeceğim aklıma gelmezdi)
Açıcaz diyin de tehdit nedir görsünler.
Ay sinir oldum valla.
Peki anlamadığım bütün ailenizin numarasını nereden buluyorlar,dayınızıda aramışlar sanırım.Yok annem hiç cvp vermemiş haklısınız msjlar da var hadlerini bildirmek gerek
Gidin kizi isteyin bir cicek bir cikolataya bakar.
Gerekirse bir de yuzuk takin o aksam.
Sonrasi icin de onlar biraz beklesin.
Senin dugununden sonra detayli konusulur
Baska yapacak birsey yok su an bencr
Ayrılmış kardeşim ama kız anneme kardeşime tehdit savuruyormuş bu böyle kalmayacak diye
Namus meselesi yapmislar anlasilanBiz zaten bunları yapacaktık ama bunların ben olayını anlayamadım hakaretler tehditler havada uçuşuyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?