Gelin Adayı

bi de onların özel hayatı nasıl bu kadar ortada ya? 2 gün sonra bu insanların yüzüne nasıl bakacaklar?

Kardeşinin yerinde olsam evlenmezdim adını anmazdım, o küfürü ettiğiniz kişinin çocuğuyum ben derdim.

Bence sende çizgiyi çek, annene küfredecekler sende el üstünde mi tutacaksın onları? Düğüne falan davet etmezdim ben olsam.

SENİN DÜĞÜNE ŞAKIR ŞAKIR KOLLARLA GELMEYE ÇALIŞIYOR ... BENCE BU PRES ONDAN... DÜĞÜNDE BOY GÖSTERECEK

Olabilir çünkü nişana geleceği zamanda da bayağı şeyler söylemişti sanki bütün gözler kendinde olacak gibi ama gelmemişti zaten

İlişkiye girmişler dediniz kızın ailesi bunu bilipte acele ediyolarsa haklılık paylari var ama usluplari çok ayıp sonuçta kacmiyosunuz bi evden iki düğün masrafı fazla gelir bi aileye kaldi ki oğlan tarafina daha çok . eğer ilişki kızın ailesi tarafindan bilinmiyorsa kızı kakalamaya calisiyolarmis gibi geldi bu kadar acele olmaz çünkü . Aile biliyosa eğer yakanizi bırakmaz doğal olarak ama bilmiyorsa kardesinizi bu aileden uzak tutun gerekli lafo sozu soyleyin derim ateşten malmi kacryolar

Bizimkiler iletişimi kesip her yerden engellemiş bu sefer dayımı falan aramaya başlamışlar bu gidişle bütün sülaleyi ararlar ama ne hikmetse beni arayamıyorlar yemiyor çünkü

Hiç aklıma gelmemişti tlfnun ses kayıtlarından çıkar bunlar ettikleri bütün hakaretler bence de bir dava açalım el mi yaman biz mi
Gidin dava açın,telefon dökümlerini,attıkları mesajları delil olarak gösterin,siz birşey yazmayın karşı tarafa suç teşkil edecek.

Hiç aklıma gelmemişti tlfnun ses kayıtlarından çıkar bunlar ettikleri bütün hakaretler bence de bir dava açalım el mi yaman biz mi

Ay çok sevindim ayrıldıklarına (hiç böyle söyleyeceğim aklıma gelmezdi)

Açıcaz diyin de tehdit nedir görsünler.

Ay sinir oldum valla.

Biz yapmayalım almayalım etmeyelim demedik kesinlikle en geç kasım da olacaktı bunların bugünkü tavırlarını ben anlayamadım ne yapmaya çalıştıklarını tam benim düğün zamanımda istiyorlar nişanı bir de

Gidin kizi isteyin bir cicek bir cikolataya bakar.
Gerekirse bir de yuzuk takin o aksam.
Sonrasi icin de onlar biraz beklesin.

Senin dugununden sonra detayli konusulur

Baska yapacak birsey yok su an bencr

Olabilir çünkü nişana geleceği zamanda da bayağı şeyler söylemişti sanki bütün gözler kendinde olacak gibi ama gelmemişti zaten
KESİNLİKLE O CANIM..HALA KIZARKADAŞI GİBİ GELMEK İSTEMEMİŞ..BİDE DÜĞÜNDE KARDEŞİN BAŞKA BİRİNİ GZÖÜNE KESTİRİR DİYE Mİ DÜŞÜNDÜLER ANLAMADIM..ADINI KOYALIM BAŞI BAĞLI GİBİ OLSUN DİYE ..ALTIN SEVİYOR KENDİLERİ

Kardeşim o laftan sonra kapatmış ayrılmak istemiş aramadıkları kalmamış kız da utanma olsa zaten herkese kendini yayın etmezdi

İlk ilişki 2 yıl önce falan olmuş zaten ailesi bilmiyor sadece ablası biliyor ama arkadaş çevresi falan biliyor benim annem de 3-4 ay önce öğrenmiş

Gidin dava açın,telefon dökümlerini,attıkları mesajları delil olarak gösterin,siz birşey yazmayın karşı tarafa suç teşkil edecek.

Yok annem hiç cvp vermemiş haklısınız msjlar da var hadlerini bildirmek gerek

İlk ilişki 2 yıl önce falan olmuş zaten ailesi bilmiyor sadece ablası biliyor ama arkadaş çevresi falan biliyor benim annem de 3-4 ay önce öğrenmiş
Bu aile bana iyi gibi gelmedi çok yüz göz olursunuz sırf ilişki oldu diyede zorla evlilik olmaz yurumez bence gerekli tavrı koyun

Ay çok sevindim ayrıldıklarına (hiç böyle söyleyeceğim aklıma gelmezdi)

Açıcaz diyin de tehdit nedir görsünler.

Ay sinir oldum valla.

Evet aynen konuşma haricinde msjlarla da ettikleri hakaretler var hem ablasının hem kızın dava açacağız diyelim bakalım ne olacak

Annenize o... diye küfür edildiği halde kardeşiniz hala evlenmek istiyor mu? Birlikte olduysa oldu. Kardeşiniz tecavüzcü değilse ikisi de eşit derecede sorumlu. Böyle insanlarla dünür olunur mu?

Yok annem hiç cvp vermemiş haklısınız msjlar da var hadlerini bildirmek gerek
Peki anlamadığım bütün ailenizin numarasını nereden buluyorlar,dayınızıda aramışlar sanırım.

Gidin kizi isteyin bir cicek bir cikolataya bakar.
Gerekirse bir de yuzuk takin o aksam.
Sonrasi icin de onlar biraz beklesin.

Senin dugununden sonra detayli konusulur

Baska yapacak birsey yok su an bencr

Biz zaten bunları yapacaktık ama bunların ben olayını anlayamadım hakaretler tehditler havada uçuşuyor çünkü

Biz zaten bunları yapacaktık ama bunların ben olayını anlayamadım hakaretler tehditler havada uçuşuyor çünkü
Namus meselesi yapmislar anlasilan
Ama zorla birsey olmadigina gore bekleyecekler

Sadece isteme ve basit bir yuzuk takma konusunda onlara belki hak verebilirim.
Hani rahatlamalari konusunda.
Ama sonrasi icin bekleyecekler mecburlar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…