Gelin Adayı

Sizin fikrinizi kendi yorumumdan daha çok beğendim. Aklınıza sağlık, siz çok yaşayın inşallah.

Annem öyle demiş siz şöylesiniz böylesiniz falan deyince kız o zaman sana yakışacak aile bul demiş tlfnu kapatmış sonra arayıp arayıp durmuş son durum ne bilmiyorum

vallahi ben kayınvalidemin beni sevmesinden çok bana saygı duymasını yeğelerim.
sizin işte karşılıklı olarak gelin-kaynana saygı çizgisi baştan kokup kendini ele vermiş.
benim de erkek kardeşim yeni evli.
ele karışmak çok zor.
sonuçta birbirini hiç tanımayan insanlar birden akraba oluveriyor.
umarım daha fazla tatsızlaşmadan hayırlısı olur.

ÇOK REZİL BİR AİLE
erkek kardesını al karsına konuş
hamılelık vs durumu yoksa uzaklaşsın bu aileden

bence bu durumu kardeşin ve sevgilisi kendi aralarında idare etmeli. aile büyüklerini arayıp hakaret etmek ile olmaz.

Sanki annen dedi de kıza oğlumun koynuna gir diye!Ne terbiyesiz kızmış,bence ne yaparsa yapsınlar korkmayın eğer çok düğün meraklılarıysa acil bir nikah kıyın olsun bitsin.Kız kendini seninle kıyaslıyo sana takılan altınları vs o da istiyo.Biraz sana karşı çekememezlik durumu da var yoksa tam senin düğün zamanında ortalığı birbirine katmazlardı.

bence bu durumu kardeşin ve sevgilisi kendi aralarında idare etmeli. aile büyüklerini arayıp hakaret etmek ile olmaz.

daha onlar yetmemiş dayımı aramışlar kardeşimin patronunu aramışlar

daha sonra da anneme demedikleri koymamışlar saydırmışlar ablalı kardeşli haklısınız gerçekten bunlar nasıl aileler

daha onlar yetmemiş dayımı aramışlar kardeşimin patronunu aramışlar

daha sonra da anneme demedikleri koymamışlar saydırmışlar ablalı kardeşli haklısınız gerçekten bunlar nasıl aileler

hayatımda böyle saçmalık duymadım. kardeşinin yerinde olsam ayrılırdım. yarın bi gün her sorunda dayıya kadar arayacaklarsa işiniz var. balık baştan kokar.

Kardeşinize ş.siz, annenize o. dedikleri için hakaret davası açmadığınız için şükretsinler. Bence tam olarak hak ettikleri bu.

Kız hamile...

Bir de anneme o... diye sayacak kişiyi insan içine çıkamaz hale getiririm. Rezil rüsva ederim.
Ne demek nasıl davranacağız şaka mı?
hiç aklıma gelmedi saf gibi hissediyorum bazen kendimi

Aynen sorun da bu zaten gelmeyeceğiz demedik benim düğünüm ağustosta ablanın düğünü çıksın aradan geleceğiz demiş
SENİN DÜĞÜNE ŞAKIR ŞAKIR KOLLARLA GELMEYE ÇALIŞIYOR ... BENCE BU PRES ONDAN... DÜĞÜNDE BOY GÖSTERECEK

Kızı zaten alacakmışsınız ya (!)

Geliyorsa bir gümüş yüzüğe gelsin madem.

Bi hemcinsimden utandım, kendilerinde hiç utanma yok anlaşılan.

Bu kadar hakaret ettikleri kişilerin yüzüne nasıl bakacaklar.

Nişanı kız tarafı yapmaz mı?Bir de altınlar düğünde takılıyor diye biliyorum, usulen isteyin o zaman bir söz yapılsın sesleri kesilsin.Bizim başımıza buna benzer bir şey geldi kardeşimin nisanlisiydi kız, ahı öyle bir tuttuki kızın o yüzden bırakın gitsin diyemiyorum

Bilmiyorum gerçekten yüzlerini gördük anneme attıkları msjları okudum yenilir yutulur şeyler değil bütün ipleri kopardık

hayatımda böyle saçmalık duymadım. kardeşinin yerinde olsam ayrılırdım. yarın bi gün her sorunda dayıya kadar arayacaklarsa işiniz var. balık baştan kokar.

Ayrılmış kardeşim ama kız anneme kardeşime tehdit savuruyormuş bu böyle kalmayacak diye

Kardeşinize ş.siz, annenize o. dedikleri için hakaret davası açmadığınız için şükretsinler. Bence tam olarak hak ettikleri bu.

Hiç aklıma gelmemişti tlfnun ses kayıtlarından çıkar bunlar ettikleri bütün hakaretler bence de bir dava açalım el mi yaman biz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…