Gelin Adayı

Kız hamile bence. Ne desek bilemedim yanı orda hamile bi kız burda siz aman bu gençlerde insanı zor durumda bırakır

Kaba tabirle yazacağım affola..
Verirken annenize babanıza mı sormuşta şimdi onları arıyor isteyin diye!!! Hoşştt.. o... ne demek almayın o kızı edepsiz terbiyesiz

Kesinlikle öyle bir defa anneni susturamadın dedi onu ben duydum bu sefer ablası o.. ananı mı dinliyon gibisinden laf etmiş beklesinler bak nasıl isteniyormuş

Bide gram vermiş, yani pes. Nişanda düğünde altın takma adeti vardır ancak bunun pazarlığını yapmak çok çok çirkin. Maddi durumu olan aile gönlünden geçen kadarını alır, hediyedir bu siparişi olmaz. Hiç anlayamadığım ve bana çok yanlış gelen hesaplar bunlar. Ayrıca kızla çocuk arasında ne yaşanmış olursa olsun kız tarafının bu kadar baskı yapması hakaretlerin havada uçuşması da akıl almaz. Kızlarına yaptıkları şey defolu ürün muamelesi. İlginç bir aile ve kuvvetle muhtemel kız ikili oynuyor. Size canım cicim yaparken ailesini dolduruşa getiriyor. Sonuçta baskıcı bir ailesi varsa kardeşinizle yaşadığı ilişkiyi anlatmayabilirdi ama o bu durumu bir koz olarak kullanmayı seçmiş durumda.

Evet ailem çok pasif kaldığı için arayıp böyle rahat konuşuyorlar zaten bir tek beni aramıyorlar çünkü ne olacağını biliyorlar kesinlikle ben istemiyorum artık yani

Ha ablasi demis ha gelin adayiniz farki ne ki?
Evlilik cagina eristigini dusunen insan ablasinin agzini kapatamaz mi?
Aileler arasinda ki iliski leșe donusmus zira

Ablası konyada evli burda değil yan yana olsa belki söyletmezdi o da sonradan öğrenmiştir demişlerse yani haberi olduğunu sanmıyorum

Annene o.. diyen kızı cidden ailenize gelin olarak alacak mısınız yaaa

Ben almak istemiyorum alırsakta bu kendilerinin deil bizim istediğimiz şekilde olur akşam olacak ne olacaksa şu an sakin kalmaya çalışıyorum

Bende bilmiyorum dertlerini ama benim nişanıma kadar laf etmişler söylemişler çekememezlik gibi bir durum desem hiç sezmedim gerçekten bilmiyorum olaylar nasıl bu raddeye geldi

Böyle bir kızı kardeşinizden daha çok nasıl seviyorsunuz diyesim var ama annesine o.... diyen bir aileyle bağlarını koparmayan kardeşi ben günahım kadar da sevmezdim herhalde. Ya bu aile çok bela olacak başınıza, şimdiden belli. Seviyesizler, utanmazlar, aç gözlüler, anlayışsızlar. Anneyi olmadı babayı arayıp, baskı yapmak nedir ya, nasıl yakıştırmışlar kendilerine... Kardeşiniz benim evladım olsa, bu kadar iğrenç muhabbetlerin üstüne, bu kızla evlenirsen, seni evlatlıktan reddederim, azıcık aklını başına al derdim herhalde.

Yani bir defa da olmamış o iş yaşamışlar kaç defa evet özellikle kimse duymadan yapın nişanı diye üstelemişler ben istemiyorum şahsen onları da rezil edeceğim o lafları yutturucağım

Kesinlikle öyle bir defa anneni susturamadın dedi onu ben duydum bu sefer ablası o.. ananı mı dinliyon gibisinden laf etmiş beklesinler bak nasıl isteniyormuş
ya okuyunca ben delirdim, Allah insanı çirkef insanlardan korusun,
bir güzel ağızlarının payını verin, bunca laf edilirken ilerde yüzyüze bakılacağı düşünülmemiş de siz mi düşüneceksiniz bunu?
tamam belki kız o..u dememiş ama bunu diyen ablasını da susturamamış
nasıl arayıp ananızı babanızı istemeye gelin derler,
çok çirkin olacak belki ama babanız kızın ablasına"oğlumla yatıp kalkarken bana mı sordu paşa paşa bekleyecek" dese bir abla olarak ne cevap verecek?
tamam beraber olmuş olabilirler iki yetişkin olarak kendi kararları ama bunun faturasını başkalarına kesemezler, hele o abla nasıl hangi yüzle arayıp kardeşimi alcaksın, şu kadar altın takçaksın der aklım hafsalam almıyor
kardeşinizle konuşun bi bence bu kız hamile olabilir, 1 sene beklicek diyosunuz ama nişandan 3 gün sonra hamileyim acil düğün istiyorum da diyebilir
insanın başına ne geleceği belli değil şu hayatta sizin ve aileniz adına çok üzüldüm zira bu kız ve ablası ömür boyu başınıza bela olacak gibi,Allah yardımcınız olsun

Ne yapacağız derken ben bunların kapısına gidip kavga çıkarsam mı açısından sordum aslında hala o kız diye tutturmuyorum almayacaksınız diye de söyledim lafımı ben

Kardesiniz cidden annesine o..u demis bir insanlar evlenecek mi? Saskinim.
Ben olsam telefonumu elime alirim, sen evlilik mi dusunuyorsun yoksa kuyumcu dukkani mi aciyorsun derdim.

Bilmiyorum artık gerçekten sevse bunlar olmazdı demiş annem de

Bizimkilere bende bunu anlatmaya çalışıyorum ailesinin hatta babasının bile haberi var bence bilmneyen yok

Şiddete kesinlikle karşıyım amaa böylelerini evire çevire döveceksin.
Benim anneme o... diyecek ha, yolarım onu.

Bende olayı tam bir öğreneyim bunlar sadece tlfdan duyduklarım kapılarına gidp rezil edicem herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…