Ablası fena bir gelin adayı. İleride çok çekersiniz hem siz hem kardesniz
Kaba tabirle yazacağım affola..
Verirken annenize babanıza mı sormuşta şimdi onları arıyor isteyin diye!!! Hoşştt.. o... ne demek almayın o kızı edepsiz terbiyesiz
Bide gram vermiş, yani pes. Nişanda düğünde altın takma adeti vardır ancak bunun pazarlığını yapmak çok çok çirkin. Maddi durumu olan aile gönlünden geçen kadarını alır, hediyedir bu siparişi olmaz. Hiç anlayamadığım ve bana çok yanlış gelen hesaplar bunlar. Ayrıca kızla çocuk arasında ne yaşanmış olursa olsun kız tarafının bu kadar baskı yapması hakaretlerin havada uçuşması da akıl almaz. Kızlarına yaptıkları şey defolu ürün muamelesi. İlginç bir aile ve kuvvetle muhtemel kız ikili oynuyor. Size canım cicim yaparken ailesini dolduruşa getiriyor. Sonuçta baskıcı bir ailesi varsa kardeşinizle yaşadığı ilişkiyi anlatmayabilirdi ama o bu durumu bir koz olarak kullanmayı seçmiş durumda.3 bilezik değil 3 çift yani 6 tek 20 grlık bilezik istiyormuş ben nişanlıyım bana da taktılar ama şunu yapın bunu yapın demedik altınları da taktıktan sonra onlara verdim bende kalmasın diye bunları anlayamadım gitti
Benim anlamadığım kız madem bu kadar bekarete önem veriyor erkek arkadaşına baskı yapıyor o zaman neden evlenmeden önce yapmış ki?Başına zorla silah tutmamışlar sonuçta. Siz cidden bu seviyede insanlarla akraba olmak istiyor musunuz? Bana çok pasif geldiniz.
Ha ablasi demis ha gelin adayiniz farki ne ki?
Evlilik cagina eristigini dusunen insan ablasinin agzini kapatamaz mi?
Aileler arasinda ki iliski leșe donusmus zira
Annene o.. diyen kızı cidden ailenize gelin olarak alacak mısınız yaaa
Şimdi biliyorsun artık. Tedbir almakta yarar var .Orası bir gerçek ben böyle olduklarını cidden bilmiyordum hala şokunu atamadım üstümden
Mide konya ovasi diye bosuna dememisler o zamanAblası konyada evli burda değil yan yana olsa belki söyletmezdi o da sonradan öğrenmiştir demişlerse yani haberi olduğunu sanmıyorum
nasıl davranacağız derken ? Bu hakaretleri yutmak gibi bir seçeneğiniz olmamalı.
Bence sen kardeşinle başbaşa konuş önce. Olanları onun ağzından dinle. Siz bilmeden kardeşin bir söz mü vermiş kıza? Çıkın bir yerlerde çay kahve için dertleşin. Burda yazan tecrübeli kadınların söylediklerini göz ardı etme. Haklılar. Bunun adı yüzsüzlük. 2 yıldır durup durup neden tam senin düğün zamanın? Şuan sen ilgi odağı olmalısın. Herkes seni şımartmalı. Evde son zamanların. Yeri gelecek ağlayacaksınız yeri gelecek kahkahalar. Eşyalar hazırlanacak. Kendi eşyalarını yavaştan toplayacaksın. Bunlar hep çok güzel hem de çok duygusal şeyler. Sonra misafir olacaksın o evde. Neden kavgayla geçiyor bu son zamanlar? Ailen senin etrafında dönmeli o kızın değil. En azından şimdi değil. Kibarca kardeşine anlatabilirsin bunları.
Abla kardeşinin ortada kalacağını düşünüp tutuştu sanırım. Ne yaptılarsa ikisi yapmışlar. Madem bu kadar önemliymiş bekareti neden evlenmeden birliktelik yaşamış.
Yalnız bu kadar yüz göz olunduktan ve annenize edilen küfürlerden sonra nasıl isteyeceksiniz kızı?
ya okuyunca ben delirdim, Allah insanı çirkef insanlardan korusun,Kesinlikle öyle bir defa anneni susturamadın dedi onu ben duydum bu sefer ablası o.. ananı mı dinliyon gibisinden laf etmiş beklesinler bak nasıl isteniyormuş
Bana sorarsanız hiç tanımamışsınız gelin adayınızı.
Şu anlattıklarınız gerçek olamayacak kadar abdürd ve çirkin ya da gelin adayınız ve ailesi Cennet mahallesi gibi bir yerde yaşıyorlar.
Elin kızı oğluma telefonda benim için
'o..... annen' diyecek ben de yutacağım öyle mi? Bu yetmeyecek gelin adayını pek seven kızım
(bu siz oluyorsunuz) BDV'ye konu açıp napalım? Diye soracak.
Kusura bakmayın tencere kapağını bulmuş diyorum başka da yorum yapmıyorum.
Kardesiniz cidden annesine o..u demis bir insanlar evlenecek mi? Saskinim.
Ben olsam telefonumu elime alirim, sen evlilik mi dusunuyorsun yoksa kuyumcu dukkani mi aciyorsun derdim.
Kız hamile bence. Ne desek bilemedim yanı orda hamile bi kız burda siz aman bu gençlerde insanı zor durumda bırakır
Bide gram vermiş, yani pes. Nişanda düğünde altın takma adeti vardır ancak bunun pazarlığını yapmak çok çok çirkin. Maddi durumu olan aile gönlünden geçen kadarını alır, hediyedir bu siparişi olmaz. Hiç anlayamadığım ve bana çok yanlış gelen hesaplar bunlar. Ayrıca kızla çocuk arasında ne yaşanmış olursa olsun kız tarafının bu kadar baskı yapması hakaretlerin havada uçuşması da akıl almaz. Kızlarına yaptıkları şey defolu ürün muamelesi. İlginç bir aile ve kuvvetle muhtemel kız ikili oynuyor. Size canım cicim yaparken ailesini dolduruşa getiriyor. Sonuçta baskıcı bir ailesi varsa kardeşinizle yaşadığı ilişkiyi anlatmayabilirdi ama o bu durumu bir koz olarak kullanmayı seçmiş durumda.
Şiddete kesinlikle karşıyım amaa böylelerini evire çevire döveceksin.
Benim anneme o... diyecek ha, yolarım onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?